נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אבל אין בחורה שזזה יותר יפה משאקירה בעולם! לשאקירה יש כוחות על- היא יכולה להזיז איברים בלי לגעת בהם! צפית פעם במשמר המפרץ? אוי פמלה שלי!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 יכול להיות זה אחי? The way you shake it, I can't believe it I ain't never seen an ass like that נכתב במקור על ידי MosheSee אווי אחי תקשיב ברח לי שיר של אמינם בדוק אתה מכיר.. בקליפ ישלו כזה בובה של כלב..ברח לי השם כוס עמק... הוא הקדים אותי ^_^
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MosheSee תותח אתה!? תודה יאח! מצחיק אותי כל פעם מחדש
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מצחיק אותי כל פעם מחדש plz stand up
נכתב במקור על ידי Heracles לשאקירה יש כוחות על- היא יכולה להזיז איברים בלי לגעת בהם! צפית פעם במשמר המפרץ? אוי פמלה שלי! אין צורת חיים עם פין שיכולה להישאר אדישה לדבר כזה
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
יאללה עפתי, לילה טוב אנשים
נכתב במקור על ידי Heracles חח שמעת תגרסה המצונזרת מילה אתה על הרצפה
נכתב במקור על ידי ShiNx יאללה עפתי, לילה טוב אנשים לילה טוב אחי
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אין צורת חיים עם פין שיכולה להישאר אדישה לדבר כזה אולה לשפיכה זה הדבר האחרון שאני ארצה לראות לפני שאמות. נכתב במקור על ידי ShiNx יאללה עפתי, לילה טוב אנשים לילה טוב נכתב במקור על ידי MosheSee חח שמעת תגרסה המצונזרת מילה אתה על הרצפה
נכתב במקור על ידי Heracles אולה לשפיכה זה הדבר האחרון שאני ארצה לראות לפני שאמות. לילה טוב לא, בראזרס הדבר האחרון שתרצה לראות לפני שתמות.
נכתב במקור על ידי Lupi לילה טוב אחי אני לא זוכר מנהל כדורגל שקוראים לו לופי נראה לי נהייתי סנילי :\
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
לילה טוב חבר'ס
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי Lupi The way you shake it, I can't believe it I ain't never seen an ass like that הוא הקדים אותי ^_^ מכיר תשיר הזה?
חוקי הפורום