נכתב במקור על ידי FireShark חחחחחחחחחחחחחחח....טוב כבר לא נימאס לכם מהמזרקים האלה?? מה לעשות מכורים
נכתב במקור על ידי FireShark חחחחחחחחחחחחחחח....טוב כבר לא נימאס לכם מהמזרקים האלה?? רוצה לבדוק איך ימאס לך בשנייה?
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot רוצה לבדוק איך ימאס לך בשנייה? חחחחחח....לא תודה אחי =]
144 שלום....... יש משהו על הקוו?
יאללה לילה טוב אני זזתייייייייי חחחחחח משעמם פה
נכתב במקור על ידי ^rotem^ יווו אין מה לראות בטלויזיה... שימי מטיוי בייס ניק קאנון זה מצחיק רצח
נכתב במקור על ידי ^rotem^ יאללה לילה טוב אני זזתייייייייי חחחחחח משעמם פה תעלי נושא שיהיה מענין
נכתב במקור על ידי ^rotem^ יאללה לילה טוב אני זזתייייייייי חחחחחח משעמם פה לא נווווו לא אל תזוזי תשארי פה :]
Freaky~Bot אני פחות ממך בפורום בשנה ואני עוד מעט מגיע למספר ההודעות שלך...(לא קשה לדעת למה)
נכתב במקור על ידי aFiK שימי מטיוי בייס ניק קאנון זה מצחיק רצח ממש יש לי את הערוץ הזה
נכתב במקור על ידי FireShark Freaky~Bot אני פחות ממך בפורום בשנה ואני עוד מעט מגיע למספר ההודעות שלך...(לא קשה לדעת למה) כי אני לא מספים =\ כמוך שארקיי
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot כי אני לא מספים =\ כמוך שארקיי חחח ת'אמת אני כבר שלוש שנים בפורום ורק בזמן האחרון התחלתי להספים
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot כי אני לא מספים =\ כמוך שארקיי נכון.....אין מישהו בעולם שמספים כמוני...חחחחחחח
*שתקו* שיניתי 3 פעם את הכינוי שלי
רוצים פירוט?
חוקי הפורום