|
|
כן אה פאסס?איזה תיאום מושלם =]
עריכה:
1-0 גרמניה!!!!!!שער ענק של שוויינשטייגר יותר נכון הבישול כמה פסים בין באלאק ופודולסקי וגרמניה עבדו על הפורטוגזים בלי בעיה ולשער!יש!
עריכה של העריכה:
2-0 לגרמניה!!!!!קלוזה בנגיחה מעולה!!!!!יש!
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 19-06-2008 בשעה 22:12.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
2-0 גרמניה..סעמקק
רונאלדו חושך
כן הגול השני אחד היפים
בהחלט הגרמנים התגברו על פורטוגל למרות כל הקשיים שהיו להם - פציעת 2 שחקנים,הרחקת המאמן ועוד
אבל פורטוגל תגיב יש להיות פה 2:2
2:1
אמרתי לכם שפורוטגל תחזור....
שמחת מוקדם מידי אסף אחי
כן אני יודע אבל אני בטוח שתסכימו כולכם איתי גם שונאי גרמניה שגרמניה הרבה אבל הרבה יותר טובה במשחק הזה איזה כדורגל יפה!
סעמוק עם אבא שלי הוא נביא!:ממש לפני התחלת המשחק חחששתי ואבא שלי אמר ששונשטייגר וקלוזה יבקיעו ורנאלדו יצמק אז צחקתי איתו ואמרתי מה עם גומז בגלל שהוא היה חלש מאוד....אז אבא אמר שגומז יבקיע אבל לצד הפורטוגזים ויגמר 2-1 כאילו גומש סעמק נביא! בשער של גומש הייתי עםפה פתוח 5 דק!!!
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 19-06-2008 בשעה 22:34.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טוב זהו מחצית..ואחי גרמניה נבחרת טובה אף אחד לא שונא את גרמניה בגלל שהם גרמנים להפך אני אישית מתעניין בכדורגל הגרמני שהוא כדורגל איכותי ומעניין מאוד לדעתי
כפי שאמרתי וציפיתי.
המשחק התחיל כבינוני ועלוב לרונאלדו, הפורטוגזים אכלו 2-0.
רונאלדו התחיל לשחק כדורגל, ואופ 2-1.
אמרתי לכם ששונשטייגר יהיה השחקן החשוב שיעשה את מהלך העניינים.
שער + בישול.. צפיתי מראש.. מחצית שנייה, כל המשחק יהיה לוי אך ורק ברונאלדו.
אם הוא ישחק טוב, הפורטוגזים ינצחו, אם הוא ישחק בינוני, הגרמנים ינצחו.
גם אני אומר שהגרמנים נאצים.
ואני מת שפורטוגל תנצח.
משחק מצויין עד עכשיו.
הגול הראשון של גרמניה היה אחד היפים, 4 מסירות מהירות באגף ואז כדור רוחב וגול.
אני לא חושב שיש בסיס לחשיבה שלך.,הקבוצה עצמה לא נאצית,אולי יש לה אוהדים שמאמינים בתורת הגזע הנאצית אבל הקבוצה ממש לא קשורה בהיטלר או בכלל רוב הגרמנים כיום זה דור של הרבה אחרי זה ורובם ואני מדגיש רובם לא מאמין כבר בתורה הנאצית.
3:1 לגרמניה