נכתב במקור על ידי FreT נכון חזק? מה זה לא , זה ניראה כאילו אתה רוצה לקנות שירות מין \: כמה את עולה ?
(:
אני יכול לענות תשובה ארוטית? כן אבל זה לא קשור
נערך לאחרונה על ידי -Aviv-; 24-07-2009 בשעה 01:55.
נכתב במקור על ידי -Aviv- כן אבל זה לא קשור דילדו =-O תחשבו לבד למה =]
נערך לאחרונה על ידי FreT; 24-07-2009 בשעה 01:55.
" For Those About To Rock - We Salute You "
נכתב במקור על ידי קארינה ( = מה זה לא , זה ניראה כאילו אתה רוצה לקנות שירות מין \: כמה את עולה ? אחד המצחיקים אני חייב לנסות על מישהי רק התגובה שלה תקרע אותי זה בטוח יסדר לי משהו...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-07-2009 בשעה 01:56.
נכתב במקור על ידי Ori אחד המציחקים אני חייב לנסות על מישהי רק התגובה שלה תקרע אותי זה בטוח יסדר לי משהו... תלוי למי אומרים את זה. אם היא זורמת ולא מביאה לך כאפה זה כבר הופך אותה לאחת ששוה להתחיל איתה
נערך לאחרונה על ידי FreT; 24-07-2009 בשעה 01:56.
נכתב במקור על ידי Ori אחד המציחקים אני חייב לנסות על מישהי רק התגובה שלה תקרע אותי זה בטוח יסדר לי משהו... חשבתי שאתה מחכה לחברה שלך אחי נו מה בסוף היא באה?
חזרתי
נכתב במקור על ידי FreT דילדו =-O תחשבו לבד למה =] נו אתה רואה ? צדקתי .. פורום של חרמנים . נכתב במקור על ידי Ori אחד המציחקים אני חייב לנסות על מישהי רק התגובה שלה תקרע אותי זה בטוח יסדר לי משהו... ומה עם האמריקקית ?
נכתב במקור על ידי Geppetto חשבתי שאתה מחכה לחברה שלך אחי נו מה בסוף היא באה? לא עונה לו
נכתב במקור על ידי FreT דילדו =-O תחשבו לבד למה =] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי איזה ראש יש לך טוב יאללה כמה נסיונות אחרונים ושאלה הבא
נכתב במקור על ידי FreT לא עונה לו מי?חברה שלו לא עונה לו?? איזה מסכן
נכתב במקור על ידי Geppetto חשבתי שאתה מחכה לחברה שלך אחי נו מה בסוף היא באה? הגיעה אבל לא עונה והיא לא בדיוק חברה שלי נכתב במקור על ידי קארינה ( = נו אתה רואה ? צדקתי .. פורום של חרמנים . ומה עם האמריקקית ? שתענה לי קודם
נכתב במקור על ידי -Aviv- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי איזה ראש יש לך טוב יאללה כמה נסיונות אחרונים ושאלה הבא אם תיתן נקודות כפרס אני ישקיע ויחפש בגוגל
קוקיה לשיער... או שקוראים לזה קוקו....
נערך לאחרונה על ידי Jdogg; 24-07-2009 בשעה 01:58.
נכתב במקור על ידי -Aviv- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי איזה ראש יש לך טוב יאללה כמה נסיונות אחרונים ושאלה הבא אין לזה תשובה הגיונית שאני יכול לחשוב עליה..
נכתב במקור על ידי Jdogg קוקיה לשיער חכם אחי יש מצב אתה צודק
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום