נכתב במקור על ידי Aviv.E נקודות לבנות ! אבל זה סוד ששששש ... אני מבקש אל תעתיק את הכותרת של האשכול שלי ... שכל ! איבדתי אותך
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Aviv.E נקודות לבנות ! אבל זה סוד ששששש ... אני מבקש אל תעתיק את הכותרת של האשכול שלי ... שכל ! ולמה יש ארבע ויש להם חור באמצע ? אתה מנסה צורות חדשות בפוטושופ ? ואתה מנסה את זה על אלי ?!
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי .Tal איבדתי אותך כאילו זיין - שכל = מזיין בשכל = חרטטן = שקרן = שתוק כבר ! נכתב במקור על ידי Scooby-Doo ולמה יש ארבע ויש להם חור באמצע ? אתה מנסה צורות חדשות בפוטושופ ? ואתה מנסה את זה על אלי ?! לא יפה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E סתם דניאל אני אוהב אותך ... הייתה לי אתמול מסיבת גיוס אחת הטובות .. דיי אתה מגייס? איזה זין אתה מבטיח לך שאתה ממשיך להתחבר לפה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E כאילו זיין - שכל = מזיין בשכל = חרטטן = שקרן = שתוק כבר ! לא יפה ? רק אם יש להם משמעות, יש להם משמעות ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E כאילו זיין - שכל = מזיין בשכל = חרטטן = שקרן = שתוק כבר ! לא יפה ? וואלה בחור נחמד וזורם אתה
נכתב במקור על ידי D@nIeL דיי אתה מגייס? איזה זין אתה מבטיח לך שאתה ממשיך להתחבר לפה חחחח כן ב27 לחודש ... אם אתגעגע אני דופק נפקדות רק בשביל לרשום לך i love u נכתב במקור על ידי Scooby-Doo רק אם יש להם משמעות, יש להם משמעות ? אולי ... נכתב במקור על ידי .Tal וואלה בחור נחמד וזורם אתה תודה גם אתה
מה הוא מטומטם המאמן של צ'ילה מה הוא מכניס עכשיו את סאנצ'ס הוא צריך לפתוח איתו בהרכב איתו ועם סואזו
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MeAndYou הם מודעים למה שאני מעלה ככה זה רק פה.... לאן נעלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אליימאןןןןןן
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מה הוא מטומטם המאמן של צ'ילה מה הוא מכניס עכשיו את סאנצ'ס הוא צריך לפתוח איתו בהרכב איתו ועם סואזו מה אתה מדבר איתם על כדורגל ? הם לא יודעים אפילו מה זה נבדל ;] וסאנצ'ס סבל מפציעה .
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo מה אתה מדבר איתם על כדורגל ? הם לא יודעים אפילו מה זה נבדל ;] וסאנצ'ס סבל מפציעה . ווא ווא תירגע אל תלכלך סתםם
נכתב במקור על ידי .Tal ווא ווא תירגע אל תלכלך סתםם מה זה כרטיס כתום ?
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo מה אתה מדבר איתם על כדורגל ? הם לא יודעים אפילו מה זה נבדל ;] וסאנצ'ס סבל מפציעה . חחחחח תכלס >< זזתי לישון נקווה לטוב אני מתפלל שצילה ינצחו XD
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo מה אתה מדבר איתם על כדורגל ? הם לא יודעים אפילו מה זה נבדל ;] וסאנצ'ס סבל מפציעה . אשכרה יילדון מה אתה מבין בכלל ? ראית חדשות הספורט מהדורת צהריים התלהבת ?
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo מה זה כרטיס כתום ? זה שהקוון יוצא מהמגרש זה קל .
חוקי הפורום