queen vs bon jovi
queen vs bon jovi
|
|
bon Jovi VS David Bowie
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
Bon Jovi VS. George Harrison
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
SOAD VS. Metallica
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Metallica VS Iron Maiden
קרדיט ל- IdanShiran הסוסון
Metallica vs Aerosmith
Metallica VS. Foo Fighters
metallica vs death
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Metallica VS. Madness
Metallica Vs. Ramstein
metallica vs queen
Metallica Vs. Pantera
אם ים הבא, יאללה שבור תראש חחח
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
Pantera Vs. Amon Amarth
אין לי מה לשבור את הראש....Pantera זאת הלהקה שאני הכי אוהב ושום להקה לא משתווה לה....
ואל תבינו אותי לא נכון!!! Metallica להקה סוסה!!! [=