גול יפה של באלאק עכשיו !
לדעתי פורטוגל לא יחזרו כבר אולי יהיה 2:3
גול יפה של באלאק עכשיו !
לדעתי פורטוגל לא יחזרו כבר אולי יהיה 2:3
|
|
יש!!!
YTTT אם הייתי מנהל או משהו הייתי מביא לך באן על המקום אבל תאכל את הלב עכשיו!3-1!
וחן כמובן שלא כל האוהדים נאצים והגרמנים ממש רגישים בנושא ויש הרבה יהיודים בגרמניה ואני הייתי בגרמניה הרבה פעמים וחבר שלי גר בגרמניה הרבה זמן וגם דוד שלי 10 שנים בקיצור נאצים הם לא רק מיעוט שזה אולי 5% מתושבי גרמניה נאצים אבל למה רק גרמנים נאצים?ברית המועצות מתחזקת וניהית נאצית יותר מגרמניה!
תראו מה שהיה בארץ לא מזמן עם הניאו נאצים...
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 20-06-2008 בשעה 00:07.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
באלאק כבש בנגיחה מכדור חופשי, 3:1.
איזה משחק ענק של גרמניה..
שחר אחי מן הסתם אחרי שהם איכזבו והשאירו לאוהדים שלהם טעם מר בפה כשסיימו רק מקום שני בבית..
:\ 2 בעיטות חופשיות 2 גולים בקושי הזדמנויות לגרמניה :\ מחצית שניה בונקר גמור .
Siete
זהו נגמר!גרמניה בשלב הבא!
ושכחתי לציין אבל זה כבר לא רלוונטי את מנייאקיות של רונאלדו שפרידריך לא נגע בו ורנואלדו עשה הצגה גדולה!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
סופסוף משחק טוב ביורו D:
שתי הקבוצות שיחקו טוב במחצית הראשונה.
במחצית השנייה כבר היה יותר בונקר של הגרמנים.
Real Madrid ♥
בונקר עצום פשוט אחי , 2 בעיטות חופשיות 2 גולים סאמק.. כל ההזדמנויות שלהם (שלא היה להם הרבה ) ממתפרצות .. :\ באסה אין באמת באסה.. רונאלדו הזה סתם אפס.
Siete
גרמניה בחצי הגמר, 3:2.
איזה משחק
אבל תסבירו לי למה נאני כל הזמן על הספסל??
תאחלס איזה בונקר מגעיל היה... בכל מקרה, כפי שצפיתי רונאלדו לא שיחק טוב במחצית
השנייה ופורטוגל הפסידה.. זה מה שקורה כשתלויים בשחקן אחד...
תשמעו אם היה הפוך אז גם פורטוגל הייתה עושה בונקר אבל האמת כ"כ שמחתי שנכנס יאנסן במקום קלוזה כדי לעשות בונקרלא אכפת לי הדרך העיקר שננצח
פודולסקי,שוויינשטייגר,באלאק וקלוזה--הריבוע המקודש!![]()
עזוב את הבישול סבבה ? זה היהה ענק והכל .
אתה ראית את הפעולות שהוא עשה אחרי זה ? למה הוא עשה אותם סתם בזבז פאקינג זמן סתם בלי קשררר היה צריך למסור הרבה יותר , בועט במקום להגביה , מגביה במקום לבעוט או למסור הכל לא נכון הוא עשה .
השחקן הזה יהיה ענק אבל עדין קווארסמה היה צריך לעלות .
Siete
יש כוסעמו סוף סוף באלאק והגרמנים סיימו את המזל הפורטוגלי...סעמק נמאס שחצי עולם מוצץ לרונאלדו תזין, טוב נו לפחות הוא לא בכה היום.
לא מפריע לי בכלל לראות את גרמנייה מנצחים את הטורניר הזה אני נהנה לראות אותם משחקים וכל נגיעה של באלאק תענוג הבנאדם גאון.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva