To live is to die Vs. Eruption
To live is to die Vs. Eruption
" For Those About To Rock - We Salute You "
|
|
Eruption VS Jump
R.I.P Chuck Schuldiner
Eruption Vs.
Bulls on PArade
orion vs nothing else metters
?
אתה צריך לבחור בין Eruption ו Bulls On PArade
-_-"
בכ"א אני ימשיך אותך
nothing else matters Vs. Voodoo Child
על הבחירה שלך זה מראה כמה אתה מבין במוזיקה,ושבכלל לא שמעת את ORION
Nothing Else Matters VS. Wrathchild
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא שמעתי את Orion ובחרתי בשיר שאני מכיר,
Nothing Else Matters Vs. While My guitar gently weeps
Orion שיר כל כך טובב במקום לא להתייחס ההיתי פותח יוטיוב ומתחיל לחפש את השיר חבל לפספס את הדבר הזה...
בכל מקרה.
While My Guitar Gently Weeps Vs Peter Frampton - Baby I love Your Way
שמעתי אות אחרי זה,
אכן שיר טוב x]
Nothing Else Matters Vs. Seven NAtion Army
קצת הגזמתם, הוא לא כזה טוב.
Nothing Else Matters vs Flying Burrito Brothers - Hippie Boy
Flying Burrito Brothers - Hippie Boy vs Slayer-war zone
War Zone VS. War Ensemble
מלחמה של סלייר XD
ועידן,אוריון בין שירי המטאל הכי טובים אי פעם והוא אינסטרומנטלי-ככה שאם אתה לא אוהב את הVOCALS של סגנון המטאל זה בשבילך,זה שיר ענק שמתחיל כסאח כזה ואז נקטע בסולו בס ומשם מתחיל דואט ענק של סולואי בס וחשמלית ביחד שמבוסס נטו על כשרון טהור של קירק וקליף!
ולא לשכוח את ג'יימס ולארס שמביאים אחלה קצב ותיפוף /m\
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני יודע, שמעתי את זה פעם, אני לא זוכר שהתלהבתי יותר מידי
War Zone vs Love Her Madly
War Zone VS. Rocn N Roll All Nite
בסדר,כי אתה לא אוהב את הסגנון