נכתב במקור על ידי GialloRossi ממשיכים: מאיזה קבוצה בא השחקן חביאר הרננדז? קבוצה נוחכית:מנצסטר יונייטד קבוצה קודמת:גוודלחרה
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 קבוצה נוחכית:מנצסטר יונייטד קבוצה קודמת:גוודלחרה יפה מאוד.. הבא: גלגעחףקכלףגלוקהקףךכלףקכמודריץ'קרלצקףעקעק גץ'קעכקלע
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi יפה מאוד.. הבא: גלגעחףקכלףגלוקהקףךכלףקכמודריץ'קרלצקףעקעק גץ'קעכקלע לוקה מודריץ
נכתב במקור על ידי Maor591 לוקה מודריץ יפה מאוד הבא: ''כלכפ]'כלחפכחמירוסלבקכק,כקככקקכקלוזהקכקעקכ,
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 21-12-2011 בשעה 19:27.
נכתב במקור על ידי GialloRossi יפה מאוד הבא: ''כלכפ]'כלחפכחמירוסלבקכק,כקככקקכקלוזהקכקעקכ, מירוסלב קלוזה
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain מירוסלב קלוזה נכון מאוד.. הבא: 'ךלגחכי'ףכמחףבוויןקק'לכקף',כלרוניכקקכ,קלףק
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. הבא: 'ךלגחכי'ףכמחףבוויןקק'לכקף',כלרוניכקקכ,קלףק ווין רוני
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain ווין רוני נכון מאוד. הבא: מי הקפטן של הפועל ת"א?
טעות חשבתי מאמן לא משנה זה לא יחשב
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 21-12-2011 בשעה 19:44.
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain טעות חשבתי מאמן לא משנה זה לא יחשב פעם הבאה אל תערוך, מקס' לא נכון לא נורא.
נכתב במקור על ידי GialloRossi פעם הבאה אל תערוך, מקס' לא נכון לא נורא. ואליד באדיר ?
נכתב במקור על ידי Maor591 ואליד באדיר ? נכון מאוד.. הבא: שאלה זו שווה 2 נק' מכוון שהיא קצת קשה תביאו לי 3 שחקנים שהשם שלהם זה לוקה
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. הבא: שאלה זו שווה 2 נק' מכוון שהיא קצת קשה תביאו לי 3 שחקנים שהשם שלהם זה לוקה לוקה טוני לוקה אנטוניני לוקה ריגוני
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain לוקה טוני לוקה אנטוניני לוקה ריגוני יפה מאוד הבא: ליגה אנגלית _ _ _ _ - _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. הבא: שאלה זו שווה 2 נק' מכוון שהיא קצת קשה תביאו לי 3 שחקנים שהשם שלהם זה לוקה לוקה טוני לוקה מודריץ לוקה מארונה
חוקי הפורום