יאללה מקווה הערב למשחק גדול גם כמו אתמול D:
|
|
אני מקווה שטורקיה תעלה אבל לנראה שקרואטיה תנצח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
צודק... אני מסכים איתך בקטע הזה.. אבל אי אפשר לומר שהוא לא מנהיג.
כשרונאלדו עם הכדור כל השחקנים עם מוטיבציה, מתחילים לשחק כדורגל.
הדוגמא הכי טובה לזה, שאתמול ראינו אך ורק כשהוא התחיל לקחת את
העניינים על הידיים שלו פתאום פורטוגל מתחילה לשחק כדורגל, זה מה
שקורה שתלויים בשחקן אחד... במחצית השנייה הוא התעייף כבר, כבר לא
היה לו את המוטיבציה ואת הכוח הפיזי כמו בסוף המחצית הראשונה, אז
הם אכלו אותה.. בקיצור, רונאלדיניו הוא לא היה ולא יהיה. רונאלדו הוא לא
השחקן הטוב בעולם בגלל שהוא גאון כמו רונאלדיניו, הוא הכי טוב בעולם
כי הוא ייחודי בפני עצמו בתכונות שלו כמו שציינת ואי אפשר להתעלם מזה.
נכון אולי עושים ממנו יותר ממה שהוא כרגע, אבל בתאחלס זה מגיע לו
ללא שום ספק בכלל.
חח אז אתה לא מסכים איתו אחי.. ברור שהוא לא רונלדיניו אבל יש לויותר ממשחק ראש טוב . הבן אדם סקורר מלידה , מתמצא ברחבה כמו החלוצים הטובים בעולם ( מזכיר את ואן ניסטרלוי של 02-03 ) .
אולי זה העונה הראשונה שהוא עושה את זה אבל זה מדהים . מה שכן צדקתה שורלנידניו וזידאן הוא לא היה ולא יהיה .
Siete
חלאס כבר מה אתה חוזה עתידות?
לא היה ולא יהיה אעלק
סעמק חפרתןם עם השחקן הטוב בעולם, אין דבר כזה בכלל.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איזה שטויות. הוא רק מידי פעם עושה מאמץ ומנסה לבוא לקבל את הכדור. רוב הזמן הוא מחכה לכדור באמצע המגרש או בעמדת החלוץ. ולבוא ולהגיד שהוא קשר זה כבר מוגזם כי כמה פעמים ראינו אותו משחק חלוץ?
הוא שחקן טוב בזה אין ספק, אבל השחקן הטוב בעולם? ומה אם אני אגיד לך ששניידר וואן פרסי ברמה שלו אז אתה תצחק עליי? איך יכול להיות שראול אף פעם לא זכה בכדורגלן השנה ורונאלדו כן?
מנהיג הוא לא לא משנה מה תגיד הוא לא מנהיג.
ולא משנה מה אף אחד יגיד אין אין אין אין על זידאן אף פעם לא הבנתי את הגדולה שלו עד היורו הזה הוא פשוט גאון במגרש וישלו הכל
נערך לאחרונה על ידי mеidan; 20-06-2008 בשעה 19:36.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
טוב די זה לא אשכול רונאלדו :/
היום יש משחק שהרבה מזלזלים בו אבל תזכרו שבמוקדמות כל המשחקים של הקבוצות הקטנות היו דווקא די מעניינים!.
~קרואטיה-טורקיה: לדעתי טורקיה תפתיע ותנצח לקראת הסיום.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בונא איזה משחק משעמם בין טורקיה וקרואטיה
כבר מחצית שניה של הארכה, הולכים לפנדלים
דקה 14 בחלק שני של הארכה, 1-0 לקרואטיה
דקה אחרי בערך, 1-1
טורקיה ניצחו בפנדלים 3-1
חצי גמר ראשון כבר יש לנו, גרמניה-טורקיה
נערך לאחרונה על ידי SpiderPig; 21-06-2008 בשעה 01:29.
כל הכבוד לטורקיה
למרות משחק יבש הם ניצחו נבחרת לא קלה בכלל, ומקווה לראות גם הפתעה נגד גרמניה
ונאמר הלוואי שהטורקים יזיינו את הגרמנים. מצידי עוד משחק כזה ארוך ומשעמם חסר טעם, רק לא את הגרמנים.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
טוב היום ומחר נראה מי העולות לחצי הגמר השני :
~הולנד-רוסיה:היום
~ספרד-איטליה:מחר
מה אתם אומרים?מי תנצח היום?
אני בעיקרון רוצה שהולנד אבל לא איכפת לי עם הרוסים יפתיעו
אני אוהד את הולנד באירופה תמיד אהדתיי את הולנד ואת ספרד רק בגלל ראול ( עכשיו כבר לא ) .
יש לי סימפטיה לשחקני ריאל בספרד .. אני מת שהולנד יקחו אבל קשה לי לראות את זה קורה ..אם לא זה אז ספרד כי הם לא לקחו הרבה זמן ואני רוצה שהם יקחו תוארעוד שאני לומד בבית ספר חח .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-06-2008 בשעה 18:19.
Siete
בינתיים 1-1, היה 1-0 לרוסיה ואן ניסטרוי השווה.
לא מגיע להולנדים תהארכה, הרוסים שיחק הרבה יותר טוב
נערך לאחרונה על ידי SpiderPig; 22-06-2008 בשעה 00:37.