AC/DC VS Nevermore
AC/DC VS Nevermore
R.I.P Chuck Schuldiner
|
|
acdc vs motorhead
אם זה לא היה קיס המתחרים שלהם הייתי מעיפה אותם\=
נערך לאחרונה על ידי KingdomOfSalvation; 26-04-2009 בשעה 23:38.
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Motorhead VS. Lamb Of God
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
motorhead vs. summoning
Motorhead VS. slayer
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Motorhead VS Metallica
קשה קשה =\
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
Metallica VS. Oasis
METALLICA VS PFN
R.I.P Chuck Schuldiner
MetallicaVS
LiNkIN PaRk
מנהל פורום רקעים למחשב ותוכנות להורדה לשעבר .
http://www.youtube.com/watch?v=No42Zq9KlyE
Metallica Vs. Breaking Benjamin
קרדיט לי^^ D:
חחחח שניכם(שני המגיבים האחרונים) הרגתם אותי עלאק לינקין פארק ברייקינג בנג'מין חחחחח
Metallica VS. Van Halen
Metallica vs Metal Force
מה יש לך נגד קיס?
metallica vs. ephrat