נכתב במקור על ידי Graf.E.T וואי אני עייפה.. אני ערה מ8 וחצי וישנתי איזה 5 שעות.. ואתמול 4 שעות :\ חחח זהו ? את עייפה ? אני ישנתי 3 ורבע שעות מ 4 וחצי על הרגליים מ6 עד 15:30 עבודה :|
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
יאללה אנשים אני לא יכול יותר הרגל שלי מיתפוצצת אני הולך ליראות טלוויזיה אם אני ירדם סבבה אם לא אז אולי אני עוד יחוזר הלילה אבל בכל מיקרה לילה טוב......
נכתב במקור על ידי Zipped מה שעשית מאוד דומה לניק של Zenox אתה לא חושב? לא... זה ממדריך בפורום *
נערך לאחרונה על ידי zipped; 14-08-2007 בשעה 01:57.
נכתב במקור על ידי Hitman חחח זהו ? את עייפה ? אני ישנתי 3 ורבע שעות מ 4 וחצי על הרגליים מ6 עד 15:30 עבודה :| אני בנאדם שצריך שינה!
משעמם איתכם בואו ב23.8 לעזריאלי פול כוסיות .. =]
.
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אני בנאדם שצריך שינה! את בנאדם שצריך את שינת היופי שלו .. =]
רק שיר.. משהו בדיוק כמו שלך בוורוד עם כתום חח
נכתב במקור על ידי Mc.KorKy את בנאדם שצריך את שינת היופי שלו .. =] לא הייתי נסחפת עד לשם.. צריכה שינה וזהו...
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אני בנאדם שצריך שינה! ואני לא ?
נכתב במקור על ידי שירירי רק שיר.. משהו בדיוק כמו שלך בוורוד עם כתום חח לא הבנתי... לעשות ניק כמו שיש לי בחתימה (סיגנון ישן)? אם כן אז אני יכול רק בכחול כמו שיש לי בחתימה שי בצבע אחר לא רואים את המברשות...
דוד מה קורה ? , כמה זמן לא דברו
מי מוכן לעשות לי ניק...אני ישלם לו שיהיה לי את הנק'... מי שרוצה שיראה לי סיגנונות שהוא יודע הכי טוב...
נכתב במקור על ידי Hitman ואני לא ? יש כאלה ששורדים על פחות שינה מאחרים.. אני מקבלת כאב ראש אם אני לא ישנה מספיק..
נכתב במקור על ידי Mc.KorKy משעמם איתכם בואו ב23.8 לעזריאלי פול כוסיות .. =] מה יש ב-23?
ערב טוב
חוקי הפורום