OMGGGGGGGGGG 2-1 רוסיה!!!!!!!!!!!!!!
אני בשוק O_O_O_O_O_O_O
איזה פאקינג גול של מזל!
OMGGGGGGGGGG 2-1 רוסיה!!!!!!!!!!!!!!
אני בשוק O_O_O_O_O_O_O
איזה פאקינג גול של מזל!
|
|
3-1 לרוסיה.
לא יאומן.
זאת הסיבה שרשמתי בתגובה שלי שקשה לי לראות את הולנד לוקחת =] הגנה מסריחה שהרסה לה הכל , לפני שהיורו פאקינג התחיל ידעתי שזאת ההגנה שתפילאותה . ואן באסטן אפס .
Siete
רוסיה פשוט נהפכה לנבחרת אדירה...זוכרים איך הוצאנו נגדם 4 נקודות?
120 דקות של תענוג,חוס הידינק פשוט גאון,כל דבר שהוא נוגע בו הופך לזהב.
וארשבין? לא נראה לי שצריך להגיד משהו
קוס אמק חחח רק שתדעו שלא היה לי כח לפתוח על זהנושא אבל מילאן קרובה מאוד להתחתמה שלו .
Siete
הולנד פשוט לא הייתה קיימת היום
מסכן ואן דר סאר.. הוא לא ממש אשם בגולים, לא הייתה לו הגנה שתעזור לו..
כל הכבוד לרוסיה, נבחרת מצויינת שיכולים להגיע רחוק לדעתי
להולנד לא היה מה לעשות רוסיה הייתה היום פשוט נבחרת ענקית וחזקה.
ואן דר סאר ושניידר השחקנים ההולנדים היחידים שעוד עשו משהו,
ושאלה לואן באסטן - למה אפליי?!! יש לך את רובן ואת הונטלאר על הספסל למה דווקא את אפליי?!
ארשבין פשוט חיה מה שהוא עשה להגנה של הולנד היה מדהים!
I LOVE INTER
סילבה תשבע לי רובן נפצע ? בואנה השחקן הזה כל כך אפס.
Siete
חח אחי איפה קראת את זה ? חח הוא בטח נפצע בחימום או משו , השחקן הזה זה פשוט טרגדיה שלא מתאים לרמות הגבוהות רק בגלל הפציעות שלו . (הוא שחקן ענק אחד הטובים בעולם , אבל הוא לא מתאים לרמות הגבוהות בגלל כל הפציעות האלה ) .
Siete
הוא נפצע באימון.
צודק,הונטלאר הרבה יותר טוב,אני לא מבין למה ואן באסטן האידיוט לא הכניס אותו.
חח סקיילנסר מה ספרד תעשה אם רוסיה תשחק נגדה?
הפעם זה בטח לא יגמר ברביעייה... ההתקפה המהירה שלהם יכולה בקלות להתעלל בהגנה הבינונית של ספרד...גם ב 4-1 היו חלקים שהם עשו את זה.
תחשוב לראמוס יש טורניר דיי חלש עד עכשיו,כולם אומרים את זה. פויול סביר,מרצ'אנה לא צריך להיות בכלל פה.
סה"כ יש הרבה בעיות בהגנה...יהיה קשה נגדם,אבל קודם חייבים לעבור את איטליה.
נערך לאחרונה על ידי Silva; 22-06-2008 בשעה 01:40.
פאק הייתי בסרט עם חברים אבל עברנו ליד איזה בר ראינו 2-1 לרוסיה ולא האמנתי עכשיו אני אראה את התקציר ...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"