נכתב במקור על ידי Hamburger חברים, חרמנים ואנשים אולי אין כאן הרבה עמודים אבל זה אשכולילה חזק.. אכן.
נכתב במקור על ידי MeAndYou זה לא כל כך רחוק כמו שאתה חושב הינה קיבלת עוד אחד אחי זה עוד 21 וכמה לייקים נתתי לך? מלא נכון?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אין לי עדיין לייק אחד
LET'S TRADE LIKES
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין לי עדיין לייק אחד עכשיו כן..
נכתב במקור על ידי Hamburger אחי זה עוד 21 וכמה לייקים נתתי לך? מלא נכון? חצי משלך אני עשיתי לך חחח הינה עוד אחד.. גם אתה עשית לי מלאאא ד"א זה לא אשכולילה כל כך חזק פשוט הלייקים תפסו חלק חזק באשכולילייק.. נכתב במקור על ידי Regression אכן. מגיע לי לייק חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou חצי משלך אני עשיתי לך חחח הינה עוד אחד.. גם אתה עשית לי מלאאא ד"א זה לא אשכולילה כל כך חזק פשוט הלייקים תפסו חלק חזק באשכולילייק.. מגיע לי לייק חחח נכון, את הרוב עשית לי.. ולמה אתה חייב להשבית שמחה?
נכתב במקור על ידי MeAndYou חצי משלך אני עשיתי לך חחח הינה עוד אחד.. גם אתה עשית לי מלאאא ד"א זה לא אשכולילה כל כך חזק פשוט הלייקים תפסו חלק חזק באשכולילייק.. מגיע לי לייק חחח על מה ולמה? O:
נכתב במקור על ידי Hamburger נכון, את הרוב עשית לי.. ולמה אתה חייב להשבית שמחה? חחחח למה הלשבית אני ודבר אמת על זה עוד לייק חחח נכתב במקור על ידי Hamburger עכשיו כן.. גם לי אין חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי Regression LET'S TRADE LIKES Now You נכתב במקור על ידי Mindstorms אין לי עדיין לייק אחד זה כבר דתיים מגיע החזר אני חשוב חח
נכתב במקור על ידי Regression על מה ולמה? O: תן לי, אני נתתי לך לייק
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחח למה הלשבית אני ודבר אמת על זה עוד לייק חחח גם לי אין חחחחחחחחחחחחחחחחחחח Now You זה כבר דתיים מגיע החזר אני חשוב חח עכשיו יש לך חמוד..
נכתב במקור על ידי Hamburger תן לי, אני נתתי לך לייק נתנתי לך לייק. חח כמה דאבלים אתה עושה
נכתב במקור על ידי Regression נתנתי לך לייק. חח כמה דאבלים אתה עושה השאלה למה לא? נכתב במקור על ידי Hamburger עכשיו יש לך חמוד.. תודה נשמה נכתב במקור על ידי Hamburger תן לי, אני נתתי לך לייק גם אני נתתי לך מה זה אומר?< חחחחח
נכתב במקור על ידי Hamburger גרר נכון תודה לא, אתה עדיין ממש רחוק.. נכון, אתה צודק.. ........ יאללה שעת אוכל
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Regression נתנתי לך לייק. חח כמה דאבלים אתה עושה זה אשכולילה, לא נורא.. שתיתי היום 3 כוסות קפה, ואני ממש עריני
חוקי הפורום