נכתב במקור על ידי .Tal מזה אחי זה מראה לי שאין בלובי אף אחד ואין חדרים ואין כלום :\ לא משנה עכשיו הסתדרתי מה הכנוי שלך בחדר לסביות? כי אתה צריך לתהחבר!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .Tal מזה אחי זה מראה לי שאין בלובי אף אחד ואין חדרים ואין כלום :\ לא משנה עכשיו הסתדרתי מה הכנוי שלך בחדר לסביות? נועמוש...
אני יכול יענו לקלל אותם שם חופשי בצ'אט הזה ולא יעשו לי כלום יענו סיבוכים משטרה וזה נכון?!?
נכתב במקור על ידי Wolf Man נועמוש... חחחח עזוב פרשתי מהצאט יותר מדי בלאגן שם נכתב במקור על ידי Sharon1122 אני יכול יענו לקלל אותם שם חופשי בצ'אט הזה ולא יעשו לי כלום יענו סיבוכים משטרה וזה נכון?!? סיכוי קלוש אבל לדעתי יש מצב כזה..
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal חחחח עזוב פרשתי מהצאט יותר מדי בלאגן שם סיכוי קלוש אבל לדעתי יש מצב כזה.. מה רציני עכשיו עד עכשיו קיללתי מלאא לסביות אני יזיין אותכם אני יגמור לכם בעין סעעממק רק שלא ידפוקו אותי עלזהה
נכתב במקור על ידי Sharon1122 מה רציני עכשיו עד עכשיו קיללתי מלאא לסביות אני יזיין אותכם אני יגמור לכם בעין סעעממק רק שלא ידפוקו אותי עלזהה חחחחחח לא תרגע מקסימום יעיפו אותך מהחדר של הצאט או משהו
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחח לא תרגע מקסימום יעיפו אותך מהחדר של הצאט או משהו LIKE THAY DID TO ME
נכתב במקור על ידי moshesee LIKE THAY DID TO ME חחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי .Tal חחחח עזוב פרשתי מהצאט יותר מדי בלאגן שם סיכוי קלוש אבל לדעתי יש מצב כזה.. מלא גברים כבר התחילו איתי.. אמרתי לאחד, אני גבר עם זין ענקי, הוא אמר לי נעים מאוד ><
נכתב במקור על ידי Wolf Man מלא גברים כבר התחילו איתי.. אמרתי לאחד, אני גבר עם זין ענקי, הוא אמר לי נעים מאוד >< חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נכתב במקור על ידי Wolf Man מלא גברים כבר התחילו איתי.. אמרתי לאחד, אני גבר עם זין ענקי, הוא אמר לי נעים מאוד >< תגיד לי ותאמר לי זה אותו דבר ?
נכתב במקור על ידי Wolf Man מלא גברים כבר התחילו איתי.. אמרתי לאחד, אני גבר עם זין ענקי, הוא אמר לי נעים מאוד >< אחי אני מתחיל לקלל אותם שמה מישו בא מוציא לי תנקנוקיה שלו אני מקלל אותו אחי מבהלה סוגר תחדר חחח
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח זה מטורף.. נכתב במקור על ידי moshesee תגיד לי ותאמר לי זה אותו דבר ? אתה מדבר כמו אבא שלי נכתב במקור על ידי Sharon1122 אחי אני מתחיל לקלל אותם שמה מישו בא מוציא לי תנקנוקיה שלו אני מקלל אותו אחי מבהלה סוגר תחדר חחח ><
נכתב במקור על ידי Wolf Man זה מטורף.. אתה מדבר כמו אבא שלי >< חח XD
חחחחחחחח אוף אף אחד לא מתחיל איתי
חוקי הפורום