אייל, אני מבקשת ממך לקחת את עצמך בידיים. בראש ובראשונה בגלל שזה פורום שאנחנו מתארחים בו וככה לא מתנהגים בבית של מישהו אחר. אפשר לעשות ספאם ואפשר צחוקים אבל עד גבול הטעם הטוב ועברת אותו מספר פעמים. תראה את זה בתור טיפ ידידותי.
אייל, אני מבקשת ממך לקחת את עצמך בידיים. בראש ובראשונה בגלל שזה פורום שאנחנו מתארחים בו וככה לא מתנהגים בבית של מישהו אחר. אפשר לעשות ספאם ואפשר צחוקים אבל עד גבול הטעם הטוב ועברת אותו מספר פעמים. תראה את זה בתור טיפ ידידותי.
|
|
דיי להתווכח...
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
אין לכם חיים שאתם כל היום על המחשב ?!
ולמה דימה בבית משפט ?![]()
מי שיפתח את עמוד 100 - יזכה לקבל לפתוח את הנושא דיבורים הבא.
יש עוד זמן,ואולי נעשה מי שיהיה לו הכי הרבה תגובות בדיון הזה יפתח את אחרי הבא?כי אני ודימה ממש קרובים בהודעות כאן..
וואלה?גוגל?
ספאם אומנם מוערך בקרב ההנהלה, אבל לא כמו ההישגיות של להגיע לעמוד 100.
אני אסביר לך את מה שאני מסבירה כעת לרוי במסן -
יש את הפיודים על הנייר, את מה שאני ישבתי ותכננתי לעשות לכם, וזה הקווים המנחים של מה שקובע את הפיודים בליגה.
אבל (וזה אבל חשוב) יש כמובן את הכימיה, את הסטוריליינים ואת הדרך שבה אתם קובעים את הדברים שאתם רוצים.
אם הדברים מתנגשים, אז לרוב אני לוקחת את מה שנבנה במציאות על פני מה שתכננתי על הדף. אם לא, אז ממשיכים לפי התוכנית.
נניח, אני רציתי שיקרה משהו בין גולדברג לעוד מישהו ופתאום הוא והמיז רוצים קרב, אז כמובן שאני אתגמש בנושא.
אם זה יוביל אותם לפיוד רצחני שיסתיים בספיישל - מה טוב, אבל אם זה סתם קרב חד פעמי ולאחר מכן נחזור לדף - גם טוב.
אותו דבר בכל פיוד אחר. גם אצלך.
חשבתי על סייבר AWL אבל אם יש לכם רעיונות טובים אחרים, אז אתם מוזמנים להציע...
יש לי אירוע נדיר.... כאסח בפסח! האירוע הבא יהיה בערך בפסח. האירוע ללא גימיק. מה את אומרת נטע?