2
Down-On March The Saints
|
|
7
Incubus-Stellar
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
8
Bad Religion - Infected
7
over the hills and far away - led zeppelin
92% מהמתבגרים עברו לשמוע ראפ. אם אתה ה-8% האלה שמקשיבים למוזיקה אמיתית, העתק זאת לחתימה שלך !!
8
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
10
Metallica - The Unforgiven
92% מהמתבגרים עברו לשמוע ראפ. אם אתה ה-8% האלה שמקשיבים למוזיקה אמיתית, העתק זאת לחתימה שלך !!
10
Kiss - Deuce
7
The Exies-Hey You
נדבקתי חזק בשירים נידחים מ-GH1![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
7
Kiss - She
7
http://il.youtube.com/watch?v=_2GqWNvvl0s
Harvey *-*
8
AC/DC - Rock N Roll Aint Noise Pollution
רוטשילד - מרסדס בנד
When I hear the engine pass
I'm kissing you wide
The hissing subsides
I'm in luck
When the evening reaches here
You're tying me up
I'm dying of love
It's OK...
לא דירגת ואני לא מכיר