|
|
לאח שלי יש בדיוק כאלו זה נראה בנזונה למי שיש סטייל כזה,יש לי משהו בסגנון כזה גם משהו יפה קניתי ב 100 דולר רק מעצבן אותי שזה עושה רעש מוזר כזה אבל נראה בנזונה אפילו הניגרס אמרו שהולך לי בנזונה
ואפילו ש 95% מהחברים שלי מתלבשים SWAG,GUCCI,POLO,TIMS וכל החרא הזה אני לא מת על זה אולי חוץ מ GUCCI ו POLO כי זה קלאסי,כל השאר?לא נוגע בזה.
תראה את ה SWAG שלו ואת הבחורות שהוא משיג (אגב אחת מהן זאת אחות של חבר שלי)
אף פעם אל תרד על SWAG,אתה לא יודע איך הבחורות באמריקה ובקנדה ימצצו לך את הזין אם אתה יודע להתלבש כמו הם
AFX היתי אוכל לך תזין עם סכין ומזלג
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אין לי שום דבר נגד swag, אבל זה לא הסגנון שלי.
זה תלוי לאיזה מקום אתה לוקח את זה.
למשל הסגנון הראפרי של הניגרס בסירטון די מגעיל, ולא מפתיע שהם מושכים בחורות מאותו סגנון ( אמנם כוסיות אש, אבל הסגנון דומה)
יש את הסווארגרס האלו, ויש את הסוואג כמו של גסטין ביבר, שלדעתי שפוי יותר,
אגב, הסגנון שלי זה hipster style בכלל, לדעתי יותר סטייליסטי ומגוון מכל הסוואג הזה
חחחחחחחח וואלה צודק אחי
וואלה נראה ממש מוזר לראות את האופנה בישראל ככה מתחלפת מהר אחושרמוטה...
אני זוכר כשהייתי קטן הכיייי סטייל זה היה ג'ינס מעפן כחול, נעליים של נייק וג'קט של אדידס מעפן כזה לוק ספורטיבי כזה
והכי חשוב - קוצים בשיער עם ג'ל!
עכשיו כולם עם הג'ינסים החומים החולצות V והמארינס הזה...והנעלי בובה....נשבע אם הייתי בא ככה לבית ספר לפני 5 שנים, היו צוחקים עליי וקוראים לי קוקסינל, עכשיו זה הכיייי באופנה
נשבע כל הערסים המכוערים בזמן האחרון פתאום משחקים אותה סטייליסטים!!!
ושמתי לב לעוד משהו מעצבן - פעם פריקים וערסים היו הכי עולמות שונים לגמרי, עכשיו הם כולם חברים, ולא רק שהם חברים הם גם עשו שילוב!!!
פריקים + ערסים = אוחצ'ות
הזוי אחים הזוי
..Everyone Loves You When You're Dead..
לפני הרבה הרבה שנים, איזה ערס אחד הלך עם כמה חברים לסנטר ורצה להביא פריקית, הוא לקח את הפריקית לשירותים וזיין אותה, היא נכנסה להריון.
נולד להם ילד, הם קראו לו יצחק על שם אבא של הערס (נהוג לקרוא לילד על שם הסבא שלו), איציק הקטן התבגר והחליט ללמוד ספרות ונעשה ספר, פתח מספרה וניהיה פופולארי מאוד.
אותם קליינטים התלהבו מאיציק ורצו לצאת איתו למסיבות, איציק שלנו החליט לארגן מסיבות על שמו בשם "איציק הספר", משם הכל היסטוריה.
מה שאתה מדבר עליו זה לא חום, זה קאמל, בדיוק אתמול קניתי אחד כזה מקסטרו חחח, זה צבע בנזונה, הולך עם רוב הצבעים
בסדר קאמלללללללל מעניין ת'זין
..Everyone Loves You When You're Dead..
טרנד בא טרנד הולך בגלל זה קוראים לזה טרנד
הטרנד של התספורת הצידה הלך חזק, הטרנד של הנעלי בובה הלך חזק, גברים ישראליים נהיו פחות "קשוחים", התחילו לדבר בפומבי על אופנה, "איפה קנת תג'ינס" "נראה פצצה עליך אחי".. מאמין שעוד שנה שנתיים זה כבר ישתנה לטרנד אחר