תראה אותך סאמק... חש את עצמך הכי טוב פה אהה... אתה עוד רומז שאני לא טוב אהה.... מפרסם עבודות ב3D שנראות כמו הזין שלי... סאמק זיינתה לי את השכל... מצידי שיעיפו אותי מניהול עכשיו ... לא שם זין... סאמק.. אם אנשים כמוך... לא צריך פורום אפילו... פוץ מכוער... נפגעתה מתמיר וממני... נפגעתה אז נפגעתה.. אוויי כולא פורום... כמו קטן.. לך תבכה לאימא ואבא שתמיר ואני פגענו בכך בפורום...נכתב במקור על ידי ExTaZa
ומה זה החרא הזה שאמרתה ש-3D זה הכי מתקדם... על הזין שלי הכי מתקדם חחח... ומה בגלל שאתה יודע לעשות עט או זין ב-3D אז אתה הכי טוב.. לך מגיעה ניהול... רוצה ניהול - רק תציע ואני אחרי האתגר פורש! ואני ימשיך להגיב ככה.. שאנשים יבינו שהם לא הכי טובים בפוטושופ או ב-3dShit!
אנשים לא מבינים בגרפיקה בגרוש.. והם עוד מעירים הערות... "זה לא נמצא במקום" "זה לא יצא טוב"...
סאמק זיינתם לי כבר את השכל כבר...
ויינון גם אתה.. עם כל הכבוד... ואני מבטיח לך שיש לי כבוד לך... אבל הפורום לא שלך.. ואף אחד לא צריך לשאול אותך אם להוסיף עוד מנהל או לא להוסיף... תחלס.. אחרי שפתחתה את האתגר של הלוגו... ועשיתה את ההצבע.. לא ראיתי אותך יותר פה :\ לא עשיתה כלום יותר... ומה אתה מצפה...:\
אבל אם אתה ככה... ואמרתי שיש לי כבוד לך.. רוצה שאני יפסיק להיות מנהל?! רוצה להיות מנהל יחיד פה.. סבבה.. רק תגיד ואני פורש אחרי האתגר... אין לי בעיה... עם אנשים כאלה.. לא צריך להיות מנהל בכלל :\
ועוד הפעם ...Extaza זדיין מפה... מה אתה נכנס בכלל לגרפיקה... כתוב לך בחתימה שגם אתה לא נכנס לפורום תצוגה גרפית... אז זדיין מפה.. סאמק אל תגיב פה בכלל.. לא צריכים אותך... ואת ה-3DShit שלך...
יותר מידי בעיות אתם עושים! (ותמיר סליחה... הייתי חייב... עלו לי על העצבים עם התגובות שלהם... תעשה מה שבראש שלך בנוגע להודעה שלי... כי אני גם ככה בעצבים היום!!!!!!!>:o )