תתחיל תואר ותדע
תתחיל תואר ותדע
|
|
מסכנה :/
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
מסכנה?! היא משליכה את המרמור המסריח שלה על כל העולם... הייתי מוכן לשלם כדי שיאנסו אותה עוד פעם רק כדי שהיא תחתוך את הורידים או תקפוץ מקומה 40 וככה יהיו לנו פחות אנשים מפגרים בעולם
"אבל היי ! נשים מרוויחות פחות מגברים"
עושות שנתיים צבא(וגם פה הבחירה בין צבא להשתמטות קלה רצח + התנאים לחיילות מעולים) , יוצאות לפנסיה מוקדם יותר, מתקדמות מהר יותר, מוצאות בקלות מישהו שיממן אותן, את רוב הדברים מקבלות בקלות (בהנחה שנראות טוב, כן?)
שכחתי עוד משהו שגברים מקופחים בו?
אם לגבר לא עומד - הגבר אשם.
אם הבחורה לא רטובה - הגבר אשם.
שום דבר לא יתקן את האפליה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"המוסלמים צדקו"
תעבור לערב הסעודית...אני בטוח שהם יעריכו את העובדה שאתה חושב שהם צדקו וישאירו לך את רגל שמאל.
פשוט לא יאמן הצביעות הזאת והטמטום של הפמניסטיות האלה.
נכנסתי לפייסבוק שלה, כמובן שלמכוערת יש מלא תמונות תקריב שבהם היא בטוחה שהיא מתנת האל הרבה בגלל white knights שנותנים לה לייקים ושאותם אני יותר שונא מפמניסטיות, היא גם כמבון עושה את פרצוף הדאק פייס האינפנטילי הזה כי זה ידוע שנשים הן עדר שמחקות את מה שהן רואות בטלוויזיה בלי שום מחשבה עצמאית.
אבל הצביעות לא נגמרת פה, הצבועה רשומה באתר הכריות תחת השם "דוגלת בשווויון" אבל אז שורה למטה היא רושמת שהיא רוצה רק מישהו מעל 1.70 וחטוב, lol, לאן השיווין נעלם, את משחקת אותה אדם נאור בעוד את בעצמך שופטת אדם על משהו שלא בשליטתו ועוד מעזה לדרוש גבר חטוב בזמן שאתה שמנה וכנראה עם צלוליטיס.
אני בטוח שאם דוגמן היה מתחיל איתה כל האידיאולוגיה הייתה נעלמת תוך שנייה, זה בסך הכל עוד מקרה עצוב של מכוערת שלא מודעת לעצמה ושלא מבינה את המקום שלה ולכן נהפכה לפמניטסיטת.
מה כל כך אכפת לכם חחחח איך אתם מתמלאים בעצבים כאילו מה אין לכם מה להתעסק ? אם על כל אדיוט/ית שהיה אומר דברים הזויים הייתי מתעצבן הייתי כבר מקבל התקף לב.. לא נושא מעניין ובטח שלא קשור לפורום
זה מעצבן כי בגלל white knights ובגלל שמפמפמים כל היום לנשים כבר מגיל אפס שהן נסיכות והן יפות ומגיע להן את נסיך החלומות אז נוצרות מפלצות כאלה ושהיום לצערי הן רוב.
האישה הזאת היא בסך הכל קורבן, היא מסכנה, אני בטוח שכל החיים אמרו לה כמה היא מדהימה וכמה היא יפה מצד אחד ומצד שני היא ראתה שגברים חתיכים במקרה הטוב לא מסתכלים עליה ובמקרה הרע שוכבים ואח"כ זורקים אותה, אבל בגלל מה שסיפרו לה כל החיים היא לא מוכנה להתפשר על גברים ברמה שלה, כי בראש שלה היא יפיפיה וכך היא הפכה לפמניסטית.
אם כבר מגיל קטן היו מחנכים אותה אחרת ולא היו white knights בעולם אז האישה הזאת הייתה היום רואה אתה העולם אחרת ב180 מעלות.
http://www.xnet.co.il/relations/arti...103609,00.html
לאסור השתנה בעמידה לגברים? והמציע הוא בכלל גבר? DAFUQ SWEDEN
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
ממש לא,
יש להם את ה ISLAM RELIGIOUS POLICE, שמציית לשריעה.
על דיבור נגד האיסלאם יורידו לך את הראש, אני לא אפרסם פה אבל אם אתה רוצה תעשה חיפוש קטן בגוגל ותראה המון סרטונים של עריפות ראשים על סיבות כל כך מפגרות.
על קללות אפשר להוריד לך את האצבעות ועל אלימות אפשר להוריד לך את היד.
התרבות שם ממש לא כמו פה, לא קרובה אפילו להיות.
היא מסכנה כי היא מבססת את הפמיניזם על שנאת גברים, שזה לא שונה לדעתי משנאת נשים.
אני רואה עצמי כפמיניסטית אבל מתוך אמונה בהעצמת האדם, לא בהעצמת מין מסוים (גבר/אישה).
אנשים באמת יקנו שנאה בכסף איפה שמחלקים אהבה בחינם.. :/
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..