הנדסת תעשייה וניהול זה לא קשה, אתה יכול לעבוד תוך כדי.
במקומך הייתי פורש מזה אבל.
הנדסת תעשייה וניהול זה לא קשה, אתה יכול לעבוד תוך כדי.
במקומך הייתי פורש מזה אבל.
|
|
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 23-11-2013 בשעה 22:35.
ואני גם לא אגיד.
כמה יח' מתמטיקה עשית ומה הציון? וכמה מחשבים? פיזיקה?
תשפר ל5 יחידות מתמטיקה ואת השאלון הכי גרוע בפיזיקה ולך לאוניברסיטה. זה הרבה עבודה (מתמטיקה) אבל גם ככה המתמטיקה באוניברסיטה הרבה יותר קשה מהמתמטיקה בתיכון (גם 5 יחידות. הרבה יותר)
לא צריך שום בגרויות.. תעשה סמסטר אחד טוב ותדבר עם הפקולטה ותעבור למה שבא לך..(אבל לפני שאתה מתחיל את הסמסטר תבדוק שיתנו לך לעבור), או כמו שיטינגר אמר לך תשפר בגרויות.
המתמטיקה באוניברסיטה ברמה אחרת מהתיכון אבל זה לא גיבריש אם אתה מבין מה רוצים ממך(לרוב זה לא ככה וזה סינית, בעיקר שמתקדמים בסמסטרים אתה רואה יותר אנשים שמחכים רק לנוסחא כדי לסמן את הריבוע).
קיצר סופו של דבר זה המרצה..
ומה רע בהנדסת תעשייה? תכלס אף פעם לא הבנתי מה זה, ועתודה בזה?! מה יש לעשות בזה בצבא?.
ואני לא חושב שתואר במתמטיקה יותר קשה מתואר בפיסיקה לדוגמא..
בקשר לנחשב לא נחשב זה על הזין.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 24-11-2013 בשעה 00:03.
כשיש ביקוש המחיר גבוה, מוח.
סמוליק לא מאמין הייתי בטוח אתה עושה עתודה במדעי המחשב
פרוש מהר באמא שלי אתה תתחרט על זה
גאמא זה לילדים בני 17-18 פריקים שישבו בחופשים הגדולים וקראו ספרים של PHP וHTML, אמנם אני למדתי את השפות האלה בצורה סבירה פלוס אבל לא בצורה מושלמת כמו שהם מחפשים שם. אני למדתי פה ושם דרך ביצוע ושילבתי את כל זה עם חיים פרטיים, הם מחפשים אנשים שנולדו לתוך מחשב ולמדו שפות בצורה עצמאית ומושלמת. הלכתי לזימונים של גאמא, מטורפים.
איפה אחי הלוואיי
אם היו לי תביצים הייתי פורש מהעתודה הולך לעשות סדיר כמו כל החברים שלי, ג'וב או משהו, ואז לומד בעצמי מדמח משפר את כל הציונים כדי להתקבל וכו
אבל רציתי מסגרת קבועה (Uעדיין רוצה) שבה אני בטוח שאני אגיע לX ובX אני אשאר, זאת אומרת שאני יודע שכרגע אני בתואר ראשון, אחר כך סדיר, אחר כך קבע, בקבע אני מקבל משכורת קבע, תנאי קבע, כרגע אזרחי. זה מתאים לי. והאפשרות היחידה והכי טובה שהייתי לי בעתודה זה התען, אז הלכתי.
לא מצטער על זה, כן מצטער שלא השקעתי מספיק כדי להתקבל למדמח או מתמטיקה או הנדסת אלקטרוניקה.
מתכנתים יכולים להרוויח הרבה מאוד כסף אם הם יודעים לנצל תיכולת שלהם ולדעת איפה למכור..הרוב לא עושים את זה, בתור אחד שלא מתכנת והרויח כסף טוב אבל זה הפסיק כי זה לא היה יציב כלכך אם היתי מתכנת זה רק היה מוסיף, קיצר אחי תמשיך ככה ותתמיד אבל למה למכור בישראל מכור בח''ול
WTF בבקשה תגידו לי שאני חולם
רק עכשיו אני קולט כמה זה בלתי אפשרי להצליח בחיים בדרך המסורתית היום
פסיכומטרי 680+ממוצע בגרויות 105 עם 5 יחידות מתמטיקה (שכאלה ציונים יש אולי ל10% מהישראלים במקרה הטוב) זה לא מספיק למשהו איכותי? מה צריך להיות בשביל לקבל משהו איכותי? סופר מן? וגם הסופר מן הזה מתישהו יפטרו אותו ויקצצו לו בפנסיה....
אפילו מי שנחשב גאון לא יכול לקבל תואר במשהו איכותי (ולך תדע אם יקבלו אותו לעבודה בכלל ולך תדע מתי יתחשק לבוס לפטר אותו)
פעם היה מספיק אפילו תעודת בגרות פשוטה בשביל לקבל מקצוע סבבה (לא הכי טוב אבל טוב) ולהתפרנס בכבוד
היום צריך להיות גאון של אחד למליון כדי לחיות טוב וגם זה בשביל משכנתא חונקת ל40 שנה או לחיות בשכירות כל החיים
MIND=BLOWN
שכיר=חרא
שכיר ב2013=דאבל חרא
CAREER IS A SCAM
JOB IS A SCAM
FORMAL: EDUCATION IS A SCAM
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-12-2013 בשעה 01:16.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES