קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 00:45
  2. עבודה ראשונה בתלת מימד-יצא אחד המפגרים חחחח
    על ידי AND בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 07:36
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 20:39
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

עבודה בתור שכיר זה קזינו אחד גדול והימורים לכל דבר ופירמידה פיננסית. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    מה אתה מזיין ת'שכל אתה כולה בן 15, אתה בכלל יודע מה זה בגרות ?
    עשית פעם מבחן דמו של פסיכומטרי שאתה מדבר?

כוסעמק היום כל ילד ניהיה לי מרצה באוניברסיטה
    אתה יודע מה זה 5 אנגלית מתמטיקה ופיזיקה ועוד שתי מגמות שיכלתי לבחור, בגרות מכובדת יכלה להיות לי לא?
    ירדתי מהכיתה הזאת השנה ואני נשבע שעשו לי שיחות עם המנהל והוא ביקש ממני כל פעם לעלות כיתה אז מה אתה מזיין תשכל. למזלי לא עליתי
    עובדה שאני לומד גם מאנשים גדולים וגם מילדים שהיו בכיתה שלי, תענה לי בבקשה איך תלמיד אם ממוצע 70 בערך מגיע לממוצע 96 בשנה? אי אפשר להיות חכם בשנה ואתה קורא לאנשים האלה גאונים, אני קורא להם חרשנים..
    מפה תבין מה שאתה רוצה
    חחחחחי שמוליק אתה בדיוק דוגמה עם כל הצחוקים שלך עליי אתה חושב שאתה חכם?
    אתה חושב שמבחינת ההבנה יש הבדל בינך לבין הישראלי הממוצע, ואם אתה חושב שכן אז חחחחחח.
    וגם עוד משהו אליכם ככה עכשיו אני יביא לכם את זה בהפוכה, אתם הרי מעריצים את טיילר לא(אני גם מעריך אותו מאוד ולמדתי ממנו כמה דברים לחיים)
    אתם יודעים מה הוא אומד על הילדים האלה שהם בעצם אותו דבר כמו כולם רק אמא שלהם אמרה להם שהם משהו מיוחד אז הם חושבים שהם אנשים מוצלחים נכון?
    מה ההבדל בינכם לבין האנשים האלה? שמוליק תזהר אם התשובה כי אתה עתודאי= מסלול של מי שחושב שהוא הולך בדרך הבטוחה.
    אני מחכה לתשובה
    נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 10-01-2014 בשעה 16:07.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

המוסד הכי יקר בארץ (בינתחומי בהרצליה) לוקח 30K לשנה, לא יודע איך הגעת ל-100K.
    באמריקה זה יקר ופה לא כי אצלנו פה בארץ המדינה שלנו מוציאה מלא כספי מיסים על זה. המדינה מוציאה 75% מימון על כל סטודנט בארץ.

מה זה לימודים שווים? בסוף תגמור זונת מערכת. לימודים שווים זה לימודים שאתה רוצה ללמוד ולא מצפה מזה לכלום.

בתור מישהו עם בגרות 106 ו-95+ ב5 יחידות פיזיקה מתמטיקה אנגלית וכל אלה. מה שמלמדים בבית ספר זה שטויות וכל אחד יכול להצליח בזה.
    אבל עזוב למה ללמוד בכלל במסחטת תארים הזאת? יש לי חבר שמסיים השנה את התואר שלו ומתקשר אליי עם עזרה כשהוא נתקע במשהו בתכנות. הבנאדם לא יודע מה הוא עושה בכלל אין לי מושג איך לעזזאל הוא ימצא עבודה. מזלו שהוא עתודאי כמו שמוליק.
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 10-01-2014 בשעה 16:09.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    חחחחחח הוא אחד המפגרים "גיליתי את השיטה של החרשנים" "לקבל 730+ בפסיכומטרי זה פשוט"

וטיילר בתכלס צודק..... מי שמוכן לקחת את הסיכון וללכת עם החלום שלו אז הרוויח. מי שלא מוכן לקחת את הסיכון הזה (אני), הולך ללמוד והולך לקבע ובעצם הולך למסגרת קבועה בחיים ומסדר את עצמו אמנם עם חיים סבירים פלוס אבל לפחות חיים קבועים. מי שטמבל ואין לו תכנית לעתיד + מזיין ת'שכל שהוא הולך להוציא 730 פסיכומטרי בלי ללמוד ולהיות מיליונר ולא חותם קבע = נכשל וממלצר בגיל 30 ונוסע באוטובוס לעבודה
    עזוב אותו, זה אחד שהושפע מהפורום בזמן הלא נכון של החיים שלו, בסוף אתה תראה אותו אחרי צבא לוקח קורסים אצל יואל גבע משלים בגרות

"גיליתי את השיטה", מי ישמע שצריך להיות פרופסור כדי להבין שבשביל להצליח בבגרות צריך לשנן חומר, באמת, תגלית חדשה !
    עכשיו בגללו משרד החינוך צריך לשנות את השיטה של בחינות הבגרות, כי השיטה נחשפה

730 בפסיכומטרי זה מעבר למה שהוא מסוגל להוציא ואני מבטיח לך, אנשים חרשנים מהתחת עם ממוצע של 100+ קיבלו 650~
    חבר מהכיתה שלי עם ממוצע 108 קיבל 642 בפסיכומטרי, ותאמין לי שכל התקופה של לפני הפסיכומטרי כשהוא היה בקורס הוא גם לא יצא מהבית ולמד כמה שהוא יכול
    מה קרה? איך החרשן נכשל? אולי השיטה של פרופסור B I G לא באמת נכונה ?

כשהוא יגיע לחיים האמיתיים הוא יבין שלא הכל שחור או לבן

אבל שלא תבין לא נכון, מי שבאמת יש לו תכניות וחלום להצליח אני מאמין שגם הוא יצליח, טיילר הוא דוגמא לזה
    מי שזונח את הבגרויות כי הוא לא מאמין "בשיטה" ורק חולם על הצלחה אחרת הוא דביל, אלא אם כן הוא באמת עושה משהו עם זה כמו טיילר
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 10-01-2014 בשעה 16:11.

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

אני מרחם על ילדים בני 15 שנכנסו לפורום הזה.
    אם הייתי נכנס לפה בגיל 15 יש מצב שהמוח שלי היה נדפק עם נזק בלתי הפיך לכל החיים.
    זה גיל שלא יודעים לסנן מידע.

אני קולט אותו בהפסקה מישהו פונה עליו
    "עשית שיעורים במדעים?"
    "מי עושה שיעורים בכלל מה אני PEASANT? אין לי מה ללמוד מהמורה הזה אין לו הכנסה פסיבית אפילו האפס הזה"

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי B.I.G צפיה בהודעה
    אתה יודע מה זה 5 אנגלית מתמטיקה ופיזיקה ועוד שתי מגמות שיכלתי לבחור, בגרות מכובדת יכלה להיות לי לא?
    ירדתי מהכיתה הזאת השנה ואני נשבע שעשו לי שיחות עם המנהל והוא ביקש ממני כל פעם לעלות כיתה אז מה אתה מזיין תשכל. למזלי לא עליתי
    עובדה שאני לומד גם מאנשים גדולים וגם מילדים שהיו בכיתה שלי, תענה לי בבקשה איך תלמיד אם ממוצע 70 בערך מגיע לממוצע 96 בשנה? אי אפשר להיות חכם בשנה ואתה קורא לאנשים האלה גאונים, אני קורא להם חרשנים..
    מפה תבין מה שאתה רוצה
    חחחחחי שמוליק אתה בדיוק דוגמה עם כל הצחוקים שלך עליי אתה חושב שאתה חכם?
    אתה חושב שמבחינת ההבנה יש הבדל בינך לבין הישראלי הממוצע, ואם אתה חושב שכן אז חחחחחח.
    וגם עוד משהו אליכם ככה עכשיו אני יביא לכם את זה בהפוכה, אתם הרי מעריצים את טיילר לא(אני גם מעריך אותו מאוד ולמדתי ממנו כמה דברים לחיים)
    אתם יודעים מה הוא אומד על הילדים האלה שהם בעצם אותו דבר כמו כולם רק אמא שלהם אמרה להם שהם משהו מיוחד אז הם חושבים שהם אנשים מוצלחים נכון?
    מה ההבדל בינכם לבין האנשים האלה? שמוליק תזהר אם התשובה כי אתה עתודאי= מסלול של מי שחושב שהוא הולך בדרך הבטוחה.
    אני מחכה לתשובה
    בוא אני אספר לך סוד, 80% מהשכבה שלי התחילו ב5 יח' אנגלית מתמטיקה בכיתה י'? מדבר איתך על מגמת 5 יח' עם 45 ילד, 4 יח' עם 28 ו3 יח' עם 10-12 תלמידים
    יודע כמה באמת סיימו? ב5 יח' אולי 8 סיימו עם עובר, ועוד איזה 20 שסיימו ב4 בציון נורמלי (70+), כל השאר עשו פרוייקט קיץ שהשלים להם ל3 יח' בגרות כדי שיסיימו עם בגרות מלאה
    אנגלית זה משהו אחר, מקצוע קל שלא מצריך יותר מדי שכל
    אותו דבר במגמת כימיה, התחלנו 35, סיימנו 12 על הנייר, בפועל 4 נכשלו, 3 עם ציון של 80+ והשאר סביב ה70, כולם האמינו שזה שבחטיבה הם היו מצטיינים וגם בכיתה י' התחילו חזק אומר שהם ישארו על הקו הזה
    מגמת מדעי המחשב, התחילו בה 2 כיתות, מעל 50 תלמידים
    הרוב פרשו, נשארו אולי 20 , 12 מתוכם סיימו 10 יח', השאר סיימו 5 בקושי שאת זה המורה שלהם קימבנה אותם כי המנהל ביקש שיעברו

אני לא קורא גאון למי שמוציא 100 בספרות או חארטות כאלו, אני קורא לו חרשן

מבטיח לך שרוב האנשים שמסיימים עם ממוצעים כאלו לא מצליחים לעבור את ה 700 פסיכומטרי יותר מדי

אני מדבר איתך על חבר שרוצה ללמוד רפואה, עם ממוצע בגרויות 112 והוא קיבל בסה"כ 701 בפסיכומטרי, והוא אחד האנשים הכי חכמים שאני מכיר (פותר לך חידות ודברים כאלו בכלום זמן) עם ידע כללי מהאדירים שראיתי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    אני מרחם על ילדים בני 15 שנכנסו לפורום הזה.
    אם הייתי נכנס לפה בגיל 15 יש מצב שהמוח שלי היה נדפק עם נזק בלתי הפיך לכל החיים.
    זה גיל שלא יודעים לסנן מידע.

אני קולט אותו בהפסקה מישהו פונה עליו
    "עשית שיעורים במדעים?"
    "מי עושה שיעורים בכלל מה אני PEASANT? אין לי מה ללמוד מהמורה הזה אין לו הכנסה פסיבית אפילו האפס הזה"
    צודק, נשבע לך צריך להגביל את הפורום הזה ל17+ ..

אתה קולט ילדים רבים עם מישהו אחר "לך י'זונת מערכת עם לסת נסוגה למה מי אתה בכלל, בסוף תעבוד במקדונלדס בתור WAGESLAVE !"

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    צודק, נשבע לך צריך להגביל את הפורום הזה ל17+ ..

אתה קולט ילדים רבים עם מישהו אחר "לך י'זונת מערכת עם לסת נסוגה למה מי אתה בכלל, בסוף תעבוד במקדונלדס בתור WAGESLAVE !"
    חחחחחחחח מריצים דאחקות בהפסקות אחד על השני

אמא שלך כל כך שמנה שכשהיא עושה חיטוב היא נראית כמו עתודאית
    אמא שלך כל כך ענייה שכשהיא רוצה לקנות משהו אם קודם בודקת אם רני רהב מייחצן אותם

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    חחחחחחחח מריצים דאחקות בהפסקות אחד על השני

אמא שלך כל כך שמנה שכשהיא עושה חיטוב היא נראית כמו עתודאית
    אמא שלך כל כך ענייה שכשהיא רוצה לקנות משהו אם קודם בודקת אם רני רהב מייחצן אותם
    המורה : "מי אותם רוצים להיות כשתיהיו גדולים?"
    תלמיד 1 : "איינשטיין!"
    תלמיד 2: "ווארן באפט!"
    תלמיד 3 : " תכשיטן"
    תלמיד 4: " טיילר מאטרף!"

בכיתה יא' מגיעים להסביר על עתודה " היי זונת מערכת, אתה משכיר לי את שמוליק, איך זה להיות עבד?"

תלמיד למורה לביולוגיה : "איך אני יכול לגרום ללסת שלי להיות חזקה יותר? יש לך משהו במעבדה להזריק לה?"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

נשבע שאפילו אין לי כוח להגיב לכם, אבל אני יכול להבטיח לכם שאם תראו אותי אתם לא תאמינו שאני בכלל גולש בפורומים.
    אני הולך לבית ספר ונהנה שם, אז מה רע לי בבית ספר ותאמינו לי שאני בכלל אבל בכלל לא מהילדים המוזרים האלה בכיתות שיושבים כל היום עם אוזניות ואלוהים יודע מה הם רוצים.
    והאמת היחידי שאני לא יענה לי זה אידי נחוי כי רק ממנו אני מחזיק ורק אחרי שאני יחשוב שאני יעבור את המעמד שלו(שזה יקרה עוד כמה שנים טובות) אני יטיף לו מוסר.
    כל השאר אני אפילו לא יודע מה להגיד לכם, ושמוליק כל החברים של הן לא אנשים עם אינטליגנטיה מינימלית כנראה כי אני הגעתי במחצית הראשונה של שנה שעברה ממוצע של 50 בערך במחצית שניה בכיתה ט לממוצע 94 במחצית ראשונה, אבל אז הבנתי שזה לא מה שאני רוצה לעשות בחיים, אז אני חושב שאני יודע קצת דברים בנושא הלימודים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

נשבע שאפילו אין לי כוח להגיב לכם, אבל אני יכול להבטיח לכם שאם תראו אותי אתם לא תאמינו שאני בכלל גולש בפורומים.
    אני הולך לבית ספר ונהנה שם, אז מה רע לי בבית ספר ותאמינו לי שאני בכלל אבל בכלל לא מהילדים המוזרים האלה בכיתות שיושבים כל היום עם אוזניות ואלוהים יודע מה הם רוצים.
    והאמת היחידי שאני לא יענה לי זה אידי נחוי כי רק ממנו אני מחזיק ורק אחרי שאני יחשוב שאני יעבור את המעמד שלו(שזה יקרה עוד כמה שנים טובות) אני יטיף לו מוסר.
    כל השאר אני אפילו לא יודע מה להגיד לכם, ושמוליק כל החברים של הן לא אנשים עם אינטליגנטיה מינימלית כנראה כי אני הגעתי במחצית הראשונה של שנה שעברה ממוצע של 50 בערך במחצית שניה בכיתה ט לממוצע 94 במחצית ראשונה, אבל אז הבנתי שזה לא מה שאני רוצה לעשות בחיים, אז אני חושב שאני יודע קצת דברים בנושא הלימודים
    ציון לא מעניין אף אחד חוץ מאת הצבא ומקומות שמעסיקים בהם שכירים.
    אם אתה כל כך חכם אז אולי תפתח איזה פטנט.
    פטנט אחד טוב= לא צריך לעבוד.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 10-01-2014 בשעה 16:59.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ממוצע 50? כיתה ט'? לא פלא שאתה לא רוצה להמשיך ללמוד באוניברסיטה.. כי אתה פשוט כבר הבנת שלא תצליח להתקבל

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תן לי לחדש לך, אתה לא יודע כלום בנושא הלימודים, איך אני?
    ואף אחד לא אומר שבן אדם צריך לשבת בצד בפהסקות עם אוזניות ולשמוע לינקין פארק, לא מבין מאיפה הוצאת את זה
    אני גם לא אומר שלימודים זה חרא וצועק לך עכשיו ללכת לפתוח עסק

גם אני למדתי בבצפר, עבדתי קצת במקביל, יצאתי עם חברים, למדתי דברים חדשים, נהנתי והוצאתי גם ציונים סבבה, זה לא או שאתה חרשן בלי חיי חברה בכלל או שאתה כישלון בלי בגרות, רואים שאתה עדיין חושב כמו ילד

רגע, אתה גם נהנה בבצפר וגם רע לך שם? חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

קונגי פטנט לא שווה כלום , עבודה מתמידה לע פטנט ובאמת להוציא את זה לפועל ולא לזרוק עוד רעיון שלא שווה כלום ובאמת להגשים את זה זה הבדל של שמיים וארץ .
    ובכללי תפנימו שכל הרעיונות של העצמאות הם נכונים אבל גם הם לא בהכרח תקפים לכל אחד ושכל אחד יסתכל עמוק בתוך עצמו ויחליט איזה דרך עדיפה לו , כי לדבר בפורום ולזרוק משפטים זה קל , אני בעצמי הלכתי בדרך העצמאית ואני מרויח סכום מאוד יפה אבל השאלה אם אתם קורעים תתחת ומגשימים תחלום שלכם או באים לעשות פוזות בפורום על ילדי עתודה? אם זה גם וגם זה בסדר אם זה רק דיבורים אז זה הזמן לשנות גישה.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

תקשיב שניה בלי כל הירידות האלה שיש פה עליך ודי בצדק, תבין שיש כזה דבר ניסיון של הגיל.
    מה שאתה חושב היום שהוא בטוח נכון, לא בטוח יהיה מה שתחשוב עוד חצ שנה שנה או שנתיים. אני לא אומר לך את זה בתור מישהו מבוגר שבא בפוזה של מורה כי זה תקף על כל גיל גם בגיל 50 ו60. אז תקבל את זה שבאמת יש לך חשיבה ודיבור של ילד ושזה עוד ישתנה ויש מצב (והוא קורה) שאתה טועה. אה וקח קצת קטע מגניב שאתה כותב למישהו שהוא לא מיוחד כמו שלימדו אותו אתה בעצם תופס תחת כאילו אתה מישהו מיוחד שיכול להתנשא עליו (פתחתי פה מעגל שחל גם עלי אבל בוא לא נכנס לזה).
    טוב עזוב שטויות כמו שכתבו למעלה בצחוק אני חושב ברצינות, צא מהפורום הזה ותחזור אליו עוד שנתיים ככה למה חבל שידפק לך השכל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    קונגי פטנט לא שווה כלום , עבודה מתמידה לע פטנט ובאמת להוציא את זה לפועל ולא לזרוק עוד רעיון שלא שווה כלום ובאמת להגשים את זה זה הבדל של שמיים וארץ .
    ובכללי תפנימו שכל הרעיונות של העצמאות הם נכונים אבל גם הם לא בהכרח תקפים לכל אחד ושכל אחד יסתכל עמוק בתוך עצמו ויחליט איזה דרך עדיפה לו , כי לדבר בפורום ולזרוק משפטים זה קל , אני בעצמי הלכתי בדרך העצמאית ואני מרויח סכום מאוד יפה אבל השאלה אם אתם קורעים תתחת ומגשימים תחלום שלכם או באים לעשות פוזות בפורום על ילדי עתודה? אם זה גם וגם זה בסדר אם זה רק דיבורים אז זה הזמן לשנות גישה.
    סתם מתוך סקרנות כי אתה כותב דברים שכן שווה להסתכל עליהם, אתה יכול להגיד במה אתה עוסק?
    נערך לאחרונה על ידי Ofer.; 12-01-2014 בשעה 02:29.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    תקשיב שניה בלי כל הירידות האלה שיש פה עליך ודי בצדק, תבין שיש כזה דבר ניסיון של הגיל.
    מה שאתה חושב היום שהוא בטוח נכון, לא בטוח יהיה מה שתחשוב עוד חצ שנה שנה או שנתיים. אני לא אומר לך את זה בתור מישהו מבוגר שבא בפוזה של מורה כי זה תקף על כל גיל גם בגיל 50 ו60. אז תקבל את זה שבאמת יש לך חשיבה ודיבור של ילד ושזה עוד ישתנה ויש מצב (והוא קורה) שאתה טועה. אה וקח קצת קטע מגניב שאתה כותב למישהו שהוא לא מיוחד כמו שלימדו אותו אתה בעצם תופס תחת כאילו אתה מישהו מיוחד שיכול להתנשא עליו (פתחתי פה מעגל שחל גם עלי אבל בוא לא נכנס לזה).
    טוב עזוב שטויות כמו שכתבו למעלה בצחוק אני חושב ברצינות, צא מהפורום הזה ותחזור אליו עוד שנתיים ככה למה חבל שידפק לך השכל.

סתם מתוך סקרנות כי אתה כותב דברים שכן שווה להסתכל עליהם, אתה יכול להגיד במה אתה עוסק?
    סתם בשביל הקטע אני אספר לך , אני עוסק בכמה תחומים ויש לי כמה הכנסות אך את מהעיקריו אני אספר לך כי בכל מקרה זה לא יפגע בי שלח לי הודעה פרטית אני אשיב לך שם .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect