ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
אני יודע מה אתה חושב אחי שהוא מושפע אחושרמוטה ומשחק אותה פוזה והכל, אבל תדע שהוא צודק בכל מילה שהוא אומר. אח שלי הגדול טס לניו יורק לשנתיים והוא חזר בן אדם אחר לגמרי, וגם תוך כדי שהוא היה שם ודיברנו פה ושם בסקייפ ובפייסבוק הוא הפך את האופי שלו ב180 מעלות והתחיל גם לדבר כמו הכושים כמו AWAKE רק קצת פחות פוזה .

אז זה הגיוני שAWAKE שמעביר כבר כמה שנים בקנדה בחבורה של שחורים יתנהג כמוהם, איך אתה רוצה שהוא יתנהג אם לא כמו האנשים שהוא יוצא איתם כל יום במשך שנים?
עזוב הוא חושב שאני עדיין גר בישראל מסתובב עם ישראליים ושומע מוזיקה של שחורים ומנסה להתנהג כאילו אני לא מהארץ בכלל בשביל פוזה

אני מסתובב עם שחורים כי הם הכי קרובים אליי למנטאליות,ניסיתי כבר להסתובב עם כל סוגי האנשים,לאטינוס,רוסים,ישראליים,פיליפינים,ער ים ערסים

האנשים שהכי לא אהבתי היו הכי קרובים אליי (אני רוסי ואני שונא להסתובב עם רוסים),הדבר שהיה באמת הכי קרוב למנטאליות רוסית ישראלית שלי היו שחורים ואני לא צוחק איתך,מתערב איתך שיותר מחצי הפורום היה פה מסכים איתי אם היו נמצאים איפה שאני נמצא.

הלוואי והיו פה אנשים כמו מישראל,תאמין לי אין יותר טוב מי שמה אבל בנתיים אני עם מה שיש