מה זה הלינץ׳ הזה שעשיתם בבן אדם מה אתם נורמלים?
ואתה תפסיק לאיים בתלונה למשטרה מה אתה high inhibition beta?
או שתביא לו מכות או שאל תערב שום משטרה
מה זה הלינץ׳ הזה שעשיתם בבן אדם מה אתם נורמלים?
ואתה תפסיק לאיים בתלונה למשטרה מה אתה high inhibition beta?
או שתביא לו מכות או שאל תערב שום משטרה
You feel intimidated asshole?
|
|
ואתה תפסיק להיות מושפע מPUAHATE ולצטט מה שהם אומרים ועם כבר אתה מצטט אז דבר בעיברית. לפחות ''מעצור נמוך'' זה התרגום לLOW INHIBITION
.
זה אתר של אנשים מפגרים דיסלקטים בלי חיים ואני מקלל את היום שנכנסתי אליו בפעם הראשונה כי הוא דפק לי את השכל
אני ממש לא הולך להתאמץ וללכלך את הידיים שלי על הזבל הזה. שהמשטרה תטפל בו והוא יכנס לכלא שמה יאנסו אותו במקלחות
אתר של אנשים מפגרים בלי שכל שישך שם 2000 תגובות במשתמש אחד ו1500 במשתמש השני ואתר שבו פרסמת תמונות שלך מכל הזוויות ובכית על החיים שלך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק יכנס לכלא ללכלך ידיים יחתיכת זונה על מי אתה חושב שאתה מדבר? אני נראה לך אחד החברים החיילים העניים שלך? ידביל אם -לי- היה איך באמת להגיע אליך לא היית חי יותר ימטר 70 ששוקל כמו הזין שלי יעושה דדליפט עם עפרון ינקבה בכיינית הולך לי למשטרה אני מדמיין אותך בא לתחנה ושואלים אותך על מה אתה רוצה להגיש תלונה ואתה אומר "טיילר מפורום אטרף הטריל אותי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צוחקים לך שם בפנים יחתיכת אהבל גם מכוער וגם טמבל וגם עני בונא אלוהים ממש שונא אותך אה יבזבוז זרע
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
לרגע האמנתי שזה באמת תמונות של הDREAM הזה... אי אפשר להאמין לכלום פה
אלה תמונות שלו+הוא נעלב והוא הולך לבכות למשטרה ולגלות שיצחקו לו בפנים. בואו נהיה אמיתיים עכשיו - נצא מנקודת הנחה שאני עכשיו בישראל (ואני לא, אבל בקרוב כן) ונצא מנקודת הנחה שהוא באמת מגיש תלונה - יש אנשים שגנבו להם קטנוע ויש להם סרטון מתועד עם הפרצופים של הגנבים והמשטרה לא עשתה כלום ואפילו לא טרחה לחפש אותם, באמת נראה לכם שהיא תזיז תתחת שלה בשביל טרול בפורום אטרף? וגם אם כן נצא מנקודת הנחה שהיא זזה והגיעה עלי בדרך לא דרך אז יפתחו לי עוד תיק מה הלאה? זה יזיז לי תביצה? בוהו אני לא יוכל לעבוד בהייטק כולי דמעות חחחחחחחחחחחחחחחחחח סע סע מפה יבדיחה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...%D7%95 %D7%AA
''עדיין מזלזל?
- פרסום תצלומו של אדם ברבים בנסיבות שבהן עלול הפרסום להשפילו או לבזותו;''
סבבה נראה איך תזלזל שיזמנו אותך לחקירה
אתה עברת על החוק נקודה ואתה תשלם על זה נקודה
גם חוק על החזקת גרם חשיש או החזקת סכין כתוב שהמאסר הוא 5 שנים, מוזר, בחיים שלי לא הכרתי מישו שיושב בכלא על עישון חשיש...או על החזקת סכין. זה אפילו לא עולה למשפט עקב חוסר עניין לציבור (כמו הפרצוף שלך). מה אתה משחק אותה עו''ד ימסכן? המקסימום שיקרה לי זה תיק במשטרה אם תהיה להם בכלל דרך להגיע אלי (אפילו שעוד שבועיים אני בישראל ככה שיש להם הזדמנות פז לתפוס אותי שיערבו לי עוד בנמל תעופה). ותיק במשטרה מעניין לי תשיערה בביצה הימנית.
קיצר אם אתה באמת גבר ורוצה לעמוד מאחורי המילים שלך, ואחרי שתבין שהמשטרה לא תזוז לכיוון שלי ואתה תשאר מושפל ותבכה מהירידות שדפקתי בך, אתה יכול לזיין אותי מכות כמו שמתחשק לך. אני בהופעה של אפרוג'ק בפורים (לא שאתה יודע שיש הופעה כי אתה חסר חברים ומנודה שלא יוצא מהבית). אני שם. אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ואני יגיד לך בוודאות מה אני ילבש באותו יום, איך אני נראה, מה הגובה שלי ואפילו איזה "תחפושת" יהיה לי. אתה לא תפספס אחד שנראה כמוני תהיה בטוח. תביא מי שאתה רוצה. אני לא יהיה שם לבד אבל רק אני מספיק בשביל להוריד אותך וכל מי שתביא. סגור?