קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בשביל לפתוח שרת בV75 אני צריך למחוק את המיפל שלי??
    על ידי Stavxy בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-03-2010, 01:58
  2. אוסף התמונות שלי מהאח הגדול
    על ידי Noise-X בפורום האח הגדול
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-11-2009, 23:00
  3. התמונות שלי
    על ידי yannnnnaa בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-08-2009, 08:35
  4. התמונות שלי :)) .
    על ידי Dioxyde בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 00:08
  5. אני יוצא מחר (שבת) עם חברה שלי...לאן כדי ללכת?
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-02-2007, 00:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

טיילר יש לך עד מחר למחוק את התמונות שלי שפירסמת פה - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אה שכחתי שמדובר בBALDINGCORPSE העני בן עני שחי בסרט שהוא באמת יכול לתבוע אותי משפטית חחחחחחח חתיכת אהבל אתה רוצה להגיש תלונה למשטרה עלי נכון? אני צודק עד עכשיו? אבל שכחת דבר אחד - אתה בעצמך איימת עלי שתרביץ לי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמור אתהההההההההההההההה גם אם באמת תגיש תלונה והמשטרה תזיז תביצים שלה, יש עליך מספיקקקקקקקק כדי להאשים אותך באיומים כי איימת עלי פה לא פעם אחת ולא פעמיים (כמובן שאלה איומי סרק ואתה לא באמת יכול לגעת במישו) חתיכת אהבל אפילו להלשין אתה לא יודע, טוב שלא דקרת מישו ואמרת למשטרה "יש פה מישו דקור בואו" והשארת תסכין בזירת הפשע חחחחחחחחחחחחחחחחח אתה חתיכת דביל שזה לא יאמן אין לך עתיד בכלום, גם מכוער, גם עני, גם טמבל וגם לא יודע להלשין, תתאבד.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אה שכחתי שמדובר בBALDINGCORPSE העני בן עני שחי בסרט שהוא באמת יכול לתבוע אותי משפטית חחחחחחח חתיכת אהבל אתה רוצה להגיש תלונה למשטרה עלי נכון? אני צודק עד עכשיו? אבל שכחת דבר אחד - אתה בעצמך איימת עלי שתרביץ לי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמור אתהההההההההההההההה גם אם באמת תגיש תלונה והמשטרה תזיז תביצים שלה, יש עליך מספיקקקקקקקק כדי להאשים אותך באיומים כי איימת עלי פה לא פעם אחת ולא פעמיים (כמובן שאלה איומי סרק ואתה לא באמת יכול לגעת במישו) חתיכת אהבל אפילו להלשין אתה לא יודע, טוב שלא דקרת מישו ואמרת למשטרה "יש פה מישו דקור בואו" והשארת תסכין בזירת הפשע חחחחחחחחחחחחחחחחח אתה חתיכת דביל שזה לא יאמן אין לך עתיד בכלום, גם מכוער, גם עני, גם טמבל וגם לא יודע להלשין, תתאבד.
    בונא אתה כזה עילג שזה לא יאמן

לא מאשימים בנאדם באיומים בנסיבות כאלה. נגיד שעם הייתי סתם ככה מאיים עליך אז אולי כן אבל בגלל שאתה זה שפירסם תמונות תועבה שלי קודם אז המשטרה לא ישימו על זה מה שגם אמרתי שאני לא הולך להרביץ לך ואני הולך למשטרה ככה שזה לא באמת איום

בקיצור אתה זה שעבר על החוק ובגדול ואתה תשלם על זה. וזה אני מבטיח לך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי DREAMINGABOUTLMS צפיה בהודעה
    בונא אתה כזה עילג שזה לא יאמן

לא מאשימים בנאדם באיומים בנסיבות כאלה. נגיד שעם הייתי סתם ככה מאיים עליך אז אולי כן אבל בגלל שאתה זה שפירסם תמונות תועבה שלי קודם אז המשטרה לא ישימו על זה מה שגם אמרתי שאני לא הולך להרביץ לך ואני הולך למשטרה ככה שזה לא באמת איום

בקיצור אתה זה שעבר על החוק ובגדול ואתה תשלם על זה. וזה אני מבטיח לך
    יואוווו טיילר יפתחו לך תיק במשטרה !!

אכלת אותה אחי, תמחק תמחק ת'תמונות
    שמעתי שלא מקבלים אנשים עם תיק לעבוד ברמי לוי, אין להם מה להסתבך עם עבריינים ופושעים כמוך

גם איזו בחורה תרצה בעל עבריין? כזה שמטריל אנשים בפורומים ועושה להם צלקות נפשיות? זה כתם לכל החיים, זה בתיק האישי שלך

BLADING CORPSE הנדיב פה שמבין גם בתקדימים משפטיים ובאיך מתנהלת חקירה ויודע שיתעלמו מהאיומים שלו מציע לך בנעימות למחוק את התמונות, זה צ'אנס להציל את העתיד שלך שגם ככה בסכנה, הרי תואר אין לך, אז תוסיף לעצמך תיק במשטרה?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ימכוער אתה אמרת לי "אני יבוא אליו ויזיין אותו מכות" וש"ביום ראשון אתה בא לזיין אותי מכות" זה לא איום יראש ביצה? אם לא אז מזה ימנפח אבובים בתחת? אין אתה ישך גם זכרון של אוטיסט וגם פרצוף של אחד טוב נו כנראה המראה כן אומר הרבה על הבן אדם...לך תתפתח מפה יפוקימון יעוף מוזר ילא עובר סלקציה במסגר ישותה בירה עם קש יעושה קריוקי בנווה שאנן יתופעת לוואי
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

נשבע שקרעת אותי, לא נכנס לפורום המזדיין הזה איזה חודש פתאום הכל מתפוצץ פה עם התמונות שלך.
    אתה פרסמת תתמונות שלך באינטרנט זה בעיה שלך עכשיו, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לבקש מהמנהל של האתר המפגר הזה שימחוק (לא נראה לי שהמנהל יודע שהאתר הזה קיים יותר עם מה שקורה פה)

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect