נכתב במקור על ידי tryhxy מה השם שלו אתה יכול להגיד? נמאס לי לקרוא לו "טיילר" דניס
נכתב במקור על ידי MasculinityTheory דניס שם של ילד כאפות חחחח רוסיה כזה עולה חדש שאכל מכות כל היסודי לכל אחד היה כזה בבית ספר
נכתב במקור על ידי david3060 תעשה אולי איזה פרומו אחד או שתיים? נראה לי שהאייטם שלך ישבור את שיאי הרייטינג של פורום אטרף אולי מחר נכתב במקור על ידי tryhxy מה השם שלו אתה יכול להגיד? נמאס לי לקרוא לו "טיילר" אתה יכול לקרוא לו מעכשיו אלכס
נכתב במקור על ידי KaVKazzl אולי מחר אתה יכול לקרוא לו מעכשיו אלכס לפחות שם נורמלי...
נכתב במקור על ידי tryhxy שם של ילד כאפות חחחח רוסיה כזה עולה חדש שאכל מכות כל היסודי לכל אחד היה כזה בבית ספר חחח אין לי מושג אני זוכר לפני הרבה מאוד זמן ראיתי בפורום שקוראים לו דניס
נכתב במקור על ידי tryhxy לפחות שם נורמלי... לא כל כך בבית היו קוראים לו סשה פעם אמא שלו באה לכיתה שלו ושאלה "איפה סושה (susha) ?", אחד הרוסים הגופניקים שמע סוצ'קה, ומאז ככה קראו לו כשרצו לצחוק עליו (שזה כמעט כל הזמן)
למי שלא יודע- סוצ'קה זה זנזונת ברוסית
נכתב במקור על ידי KaVKazzl למי שלא יודע- סוצ'קה זה זנזונת ברוסית חחחחחחחחחחחחח אבל למה כל הפירוט הזה מה אתה מעביר את ההעלבות שלו מהתיכון לפה....
נכתב במקור על ידי tryhxy חחחחחחחחחחחחח אבל למה כל הפירוט הזה מה אתה מעביר את ההעלבות שלו מהתיכון לפה.... שאלת איך לקרוא לו, עניתי לך בהרחבה אם יש עוד שאלות - מוזמנים, אני במצב-רוח נדיב
נכתב במקור על ידי KaVKazzl למי שלא יודע- סוצ'קה זה זנזונת ברוסית מסקרן אותי איך אתה יודע את כל זה עליו. היית איתו בבית ספר? תן משהו כללי שנדע מה מי מו
נכתב במקור על ידי MasculinityTheory מסקרן אותי איך אתה יודע את כל זה עליו. היית איתו בבית ספר? תן משהו כללי שנדע מה מי מו זה יתבהר כבר מאוחר יותר
נכתב במקור על ידי KaVKazzl זה יתבהר כבר מאוחר יותר עוד שאלה יש לו קצת מפרצים( nw1-1.5) או שיש לו קו שיער אסטרוגני nw0?
נכתב במקור על ידי MasculinityTheory עוד שאלה יש לו קצת מפרצים( nw1-1.5) או שיש לו קו שיער אסטרוגני nw0? יש לו ליפה על הראש לפי התמונה האחרונה שראיתי, טלטלים שמסתירים את קו השיער קשה לי לענות לזה כרגע
נכתב במקור על ידי KaVKazzl יש לו ליפה על הראש לפי התמונה האחרונה שראיתי, טלטלים שמסתירים את קו השיער קשה לי לענות לזה כרגע
נכתב במקור על ידי MasculinityTheory חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תותח הרגת אותי עם הgif הזה ואני לא מסטול
חוקי הפורום