יותר טוב שלא יכנס..
בטח המפקד קורע לו תתחת..![]()
יותר טוב שלא יכנס..
בטח המפקד קורע לו תתחת..![]()
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה
|
|
פחחחח משה
ביינתים א אני מחרטט פה אתכ ל הפורום בסיפוריי פיירי טייל שלך אוקיי ?
בינינו שנינו יודעים שאם הייתם רוצים לבד הייתם מגלים תכתובת
ממך פעם תפסתי היום לא
בדוגרי משה.. אתה סתם ילד מסכן לא יודע מה אנשים מחזייקים ממך
אין לי דיבור איתך מרוב החירטוטים שלך עלק מיי ניו שוקס אין אותם בארץ אל תיהיה בפוזה של מליונר עלק מזמין מחול סע סע..
אין לי בייצים לתת תכתובת ?
נתתי לכם תשם משפחה שלי וגם תכתובת אוקיי ?
אל תזיין בשכל
יאן יותר חפרםן ממך עלק אני עכשיו מחפש אותך אני יישבור לך עצם עצם
קציצה מטומטמת דומה לבולבול בן 20 ועוד לא עברו לו פצעי בגרות שייתבגר תינוק דפוק
ופיורי מה קפצת ? שב בשקט
נכתב במקור על ידי YaBoy
מה יש לך?
מה גם כן פיורי קשור
לא יודע מה יאן עושה
מתי שהוא אמר לי שהוא בצנחנים אז תפסתי ממנו
אחרי שפרסמו את זה שהוא זיין ת'שכל כבר לא תופס ממנו
לא יודע מה נכון :?![]()
"אני מיתר ומיתר זה אני"
קשור שהוא רשם
every single word משהו על הציטוט שהוא עשה למשה
אתה כל כך אומלל
מה הקשר בפוזה של מיליונרנכתב במקור על ידי YaBoy
מי שקונה נעליים ב600 שקל עשית אותו מיליונר? וכן אני רוצה לשמוע מאיזו חנות בדיוק חברים שלך קנו את הנעליים האלה, ואני לא צריך שמשהו יתפוס ממני משהו אני לא חייב לאף אחד משהו ואף אחד לא חייב לי ,אני לא מבקש שילקקו לי תתחת אני גם כן עוד סתם משהו בקהילה זה שאני בסגול לא אומר שום דבר ,אנשים לא תופסים ממני ואני לא צריך שיתפסו אותי אני עומד יפה מאוד. ובקשר להערכה שלך אלי ,אני לא צריך אותה תבין מאז שראיתי כמה קוקסינל אתה יכול להיות ,והשם משפחה שלך לא הבאת פעם אמרת במירק אוחנה אחרי 3 שניות סוויסה אחרי שנייה התנתקת ,הכתובת שהבאת לנו בדקנו ברישומון ולא היה שום דבר מהשמות משפחה שאמרת במירק ,ככה שאתה חרטטן ואני לא ילד מסכן כדי ללכת לחפש אותך ולזיין אותך מכות ,הקטע פה זה הפרנציפ שאתה כזה מתלהב מאחורי המקלדת ,מאיים כל היום משחק אותה כלי אבל בעצם פחדן.
ופיורי ירשום מה שבא לו ,זה פורום ציבורי ולכל אחד מותר להביע את הדעה שלו כזו או אחרת ואין לך את הזכות להשתיק פה אף אחד . ואין לי שום סיפורי פיירי טייל,זה שאתה מקנא בנעליים שקניתי אתה תחנק עם הקנאה שלך ,אני הולך עם נעליים שלך בחיים לא יהיו ואתה עדיין הולך עם הנעליים ב100 שקל מתוקנות 40 פעם מסנדלר ואני בכלל לא עשיר אנשים שמכירים אותי יודעים טוב מאוד.
בזה סגרתי את הסיפור איתך.
סעמק... איך אני שונא שאתם מדברים בלי לדעת כלום :/
קודם כל - לא השפלתי אותו...לא הייתה כוונה כזו.. רק הוצאתי אותו מהסרט של צנחנים...
אני רוצה אחד שיעמוד פה ויגיד לי שצנחנים זה יותר טוב מלהיות מיועד לפיקוד על פרחי טייס! אחד...
אני רואה מזה צנחנים היום... כל נעל שמסוגל לרוץ 2000 בפחות מ 10 דק' מגיע לשם... כל מה שצריך זה לסמן 5 במנילה, ללכת לגיבוש, לעבור את הקטע ה"קשה" עם השקים", ויאללה, צנחנים :/
למי שאמר שהוא עושה יומיות - מפיך לאלוהים :/ חברה שלי לא ראתה איזה 3 שבועות בית, וכך גם יאן אני מניח...
כל מקרה, יום חמישי הייתה השבעה, ובניגוד לכל החילות בארץ, הם, ה"ג'ובניקים" עאלק, לא קיבלו חמש"וש אחרי...
השבוע יש להם אימוני פרט, וביום חמישי או שישי הם אמורים לצאת...
ת'אמת, אני במקומו לא הייתי מתאמץ להגיב לאשכול כזה :/ כזו תת-רמה יש פה :/
*משאיר פתוח...אם אתם נסחפים אני נועל שוב :/
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
חח יאן זה זה עם החתימה של הילד השמן זעושה:אמא אני אוהב אותך?
תתקנו אותי.....
YaBoy
ימסכן
אל תשחק אותה פה
שנינו יודעים טוב מאוד שהקציצה הזאת בן 20 עם פצעי בגרות מעיף לך וואחד לפרצוף ואתה מתקפל..
חלאס לשחק תה גנגסטר
תלא קולט שעם כל הפוזות שך אפחד לא מפחד ממך
ואתה עכשיו הראת עד כמה מסכן אתה
אם אתה חושב שרביד השפיל את יאן אתה טועה, יאן אף פעם לא נעלב מהקללות שקיללו אותו בפורום ובמירק, ותאמין לי שזה בדוק
ועל כל מה שאמרת על משה, תאמין לי שמשה בנאדם יותר סבבה מאחד אחד פה בפורום
אתה מדבר כאלה שטויות שזה פשוט עצוב.