לא אחי ביררתי מתנדבים במסגרת המחוייבות האישית אינם מכבים שריפות לפחות לא בגליל המערבינכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
אסור להם הביטוח לא מאשר התפקיד שלהם למלא טפסים על השריפות להיות יומנאים
ועוד כל מיני דברקים
לא אחי ביררתי מתנדבים במסגרת המחוייבות האישית אינם מכבים שריפות לפחות לא בגליל המערבינכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
אסור להם הביטוח לא מאשר התפקיד שלהם למלא טפסים על השריפות להיות יומנאים
ועוד כל מיני דברקים
|
|
תולי גם מה יש לך בבצפר אחי מכבי אש זה ממש דפוק היה לי ילד מהכיתה בזה הוא עשה מלא שעות יותר ממש שצריך ויצא סתם דפוק במשמר היה הכי כיף היו צחוקים שהינו נוסעים בניידת הסתובבנו בשכונות פעם אחת עשינו מרדף אחרי פיאט אונו כחולה היה ממש נדיר לקחו אותנו לקנות דברים שהיינו צריכים וזה היה ממש כיף הייתי מחכה לזה כל השבוע יום שלישי הזה אני הולך עוד פעם ואחי כולם פה סתם טמבלים מתנהגים כמו ילדים קטנים!! מתי תבינו משטרה זה לא מלשינים!!!
אחי לך לזה בסוף השנה תרגיש שעשית משהו נכון ורק שתדעו שהדבר הכי חשוב שאמרו לנו כל השנה שנעשה היה לעשות חזרות ליום הזיכרון ובסוף שהגיע יום הזיכרון עמדנו בבוקר משמרות כבוד בשביל חיילים שנהרגו בצבא למי שלא יודע עומדים דום 10 דקות כל פעם שני ילדים ועושים החטף שיק ודגל שיק וכל זה עם נשק אמיתי רק בלי מחסנית חחח וזה היה ממש חשוב תראה שאתה תרגיש כמה זה חשוב
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
לנו יש נ"ס נגנים סולנים
אם אתה מנגן על איזה כלי אתה הולך לזה ומופיע בכל מיני הופעות של העיריה אני חושב
:Boxing::Boxing: