|
|
לפי ההגיון של הכובעים הקוקסינלים.
לשפר את המראה שלך = שטויות
להטריד בנות באמצע עזריאלי = רציני
אז להתנהגות שלי אין שום השפעה? או איך שאומרים ה"גיים"?
וואלה לא
שיצא החוצה וידבר עם בנות.
אתם הולכים לדברים קיצוניים מדי, לא מאמין שאתם מצפים ממנו שהדבר הראשון שהוא יעשה עכשיו זה להתאמן ולהיות תלוי רק בזה, שגם זה הולך לקחת לו עוד כמה חודשים/שנים של יובש.
כן, תשקיע ת-100% במראה החיצוני שלך...אבל בכל מקרה, לא משנה מה, צא ותדבר עם בנות.
ואני לא מתכוון שתעמוד בקניון עזריאלי כמו איזה קוקסינל עד שאני אלשין עליך לאיזה שומר יבעט אותך החוצה
תצא למועדון, ליציאה עם חברים, לקניון בשביל אשכרה לקנות ולא להציק, וכל פעם שאתה רואה מישהי יפה, דבר אליה
..Everyone Loves You When You're Dead..
אבל לא חבל אחי??
בוא ניקח נגיד בכוונה משהו קיצוני
בעצם לא קיצוני זה ככה נראים 90% מילדי FX P.
ניקח מישהו 170, מחוצ'קן, חסר שרירים ובטח חסר FACIAL AESTHETICS.
נציב אותו עם עוד 3 חברים שנראים פחות עוד יותר כמוהו במועדון כמו שאמרת "שייצא למועדון".
מה אתה חושב שיקרה עם כל בחורה שהוא ייגש אליה?
אתה באמת חושב שהיא בכלל תדבר איתו? אם בכלל תתייחס אליו?
ואז יהיה יותר גרוע כי הוא יבין שכולן דוחות אותו , יירד לו הביטחון עוד יותר לקרשים שגם ככה הביטחון 0, ואז הוא יהפוך לסודיני הבא.
תהיה רציני בחיית. זה כמו שתציע לתלמיד 3 יחידות מתמטיקה לגשת לבגרות 5 יחידות. ככה אתה אומר למכוער ללכת ל"מועדון". ברור שהוא ייכשל, ואז הביטחון יירד בכלל והוא ישנא את כל העולם
להתחיל עם בנות זה תמיד טוב. הביטחון שלו ממש לא יירד. ולפי התאוריות שלכם הוא דווקא כן ישיג....את הכונפות
תפסיק להתעלם מהעניין הזה שמי שיש לו נסיון בדיבור עם בנות הוא טוב יותר עם בנות. ושכן לא חייבים להיראות כמו ZYZZ בשביל להשיג.
צודק, זה הכי טוב לשאוף להיות THE BEST אבל אין מה להתרחק מהבנות עד אז.
..Everyone Loves You When You're Dead..