קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-10-2007, 21:10
  2. [שאלה] חבר'ה כנסו דקה אבא שלי הזמין מחשב חדש =]
    על ידי AllenIverson בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 16-03-2007, 13:13
  3. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 19:50
  4. חתימה חדשה - בשביל חבר בפורום אחר. ה-6 שלי כל החיים
    על ידי Asaf93 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-04-2006, 14:26
  5. אני לא מצליח להיכנס לחשבון שלי!!!(KNIGHT)
    על ידי veRoNix בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 21:54
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

חבר'ה כולם להצטרף לחשבון שלי - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    צודק, אבל הנה כמה רעיונות שעלו לי לראש:
    - תעבוד בעבודה של אפסים, תחסוך כסף.
    - לך ללמוד תואר
    - תמצא עבודה נחמדה
    - משכורת ממוצעת
    - תנסה להתקדם בעבודה
    - משכורת מעל ממוצעת
    - תקנה בגדים יפים, אוטו יפה, תשכיר דירה נחמדה במקום נחמד.

כבר השתפרת בחיים וכבר בנות יבואו.

הלאה?
    יש עוד כסף?
    מעולה.
    שיזוף + קצת ניתוחים בפנים (אם אתה ממש בוכה על הפנים שלך).
    יש עוד כסף?
    ניתוח להשתלת שיער.

והנה
    הפכת מ0
    ל7
    ולא סתם 7, אלא 7 עם אוטו, דירה וכסף.

מה רע?

כל התהליך ייקח עד 10 שנים.
    מצד שני אתה יכול ב10 שנים האלה להמשיך לבכות פה בפורום ולעזור לאחרים.
    אני לא מוכן לעבוד בשום עבודה חוץ מהחלום שלי שזה להיות במאי קולנוע נקודה. אני רוצה לעשות את הסרטים שלי ולקבוע הכל מהתסריט לשחקנים שנבחרים וזה החלום שלי

אני לא רוצה להיות BETA PROVIDER מסכן שמגהצים לו על האשראי. אני רוצה להרגיש שווה ונאהב כמו שכולם מרגישים. ועלק 10 שנים חחחח. אתה מת בגיל 25 בגיל 30 אתה כבר גופה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אגב BC עכשיו קראתי תתגובות שלך על כל מלחמת העולם השנייה והאנשים שהיו שם בתקופה ההיא והכל ואתה צודק ב100%.
    אבל כמו שמילר אמר פעם לא היו אפשרויות לנשים. הן יצאו עם מי שהיה באיזור. לא היה אז טינדר וחיפוש בכל הארץ בפייסבוק,

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    אני לא מוכן לעבוד בשום עבודה חוץ מהחלום שלי שזה להיות במאי קולנוע נקודה. אני רוצה לעשות את הסרטים שלי ולקבוע הכל מהתסריט לשחקנים שנבחרים וזה החלום שלי

אני לא רוצה להיות BETA PROVIDER מסכן שמגהצים לו על האשראי. אני רוצה להרגיש שווה ונאהב כמו שכולם מרגישים. ועלק 10 שנים חחחח. אתה מת בגיל 25 בגיל 30 אתה כבר גופה
    תעשה סרט דוקומנטרי על עצמך...

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    תעשה סרט דוקומנטרי על עצמך...
    אני רוצה לעשות סרטים אמיתיים. סרטים אטרקטיביים. כאלו שהקהל אשכרה יאהב. אני שונא איך הכל בארץ זה פוליטיקה ונושאים משעממים ושהקולנוע בארץ שווה לתחת. יצא לך לראות את OLDBOY הקוריאני? כולה 3 מיליון דולר תקציב. יש סרטים ישראלים שקיבלו אפילו יותר מזה. ראית איך הסרט הזה נראה לעומת הזבל שיש פה?

יש לי רעיון גדול לסרט. אני לא יכול לחשוף. חצי תסריט כבר מוכן. הדבר היחיד שאני יכול להגיד שזה סרט היסטורי.משהו שלא עשו בארץ עדיין. התאמתי אותו במיוחד שיהיה אפשרי לעשות אותו בארץ.עם לא הרבה שחקנים. בלי לוקיישנים מיוחדים. דברים שמאוד פשוטים לעשות והקולנוע הישראלי יכול לעשות כבר הרבה זמן. לא כתבתי את גלדיאטור או משהו בסגנון שהוא גדול מידי שיהיה בלתי אפשרי לעשות אותו. קראתי טונות של ערכים היסטוריים בויקיפדיה כדי לעשות אותו כמה שיותר אוטנתי.
    ,
    העניין הוא שאין פשוט אין לי את הפאקינג מוטיבציה. אין לי את הכוח לעשות את כל התהליכים האלה. ללכת ולבקש תקציב וכו' וכו'. קשה מאוד לעשות דברים בחיים שהושפלת כל כך הרבה בחיים שלך. אין מוטיבציה פשוט אין

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

אני רוצה לעשות סרטים אמיתיים. סרטים אטרקטיביים. כאלו שהקהל אשכרה יאהב. אני שונא איך הכל בארץ זה פוליטיקה ונושאים משעממים ושהקולנוע בארץ שווה לתחת. יצא לך לראות את OLDBOY הקוריאני? כולה 3 מיליון דולר תקציב. יש סרטים ישראלים שקיבלו אפילו יותר מזה. ראית איך הסרט הזה נראה לעומת הזבל שיש פה?

יש לי רעיון גדול לסרט. אני לא יכול לחשוף. חצי תסריט כבר מוכן. הדבר היחיד שאני יכול להגיד שזה סרט היסטורי.משהו שלא עשו בארץ עדיין. התאמתי אותו במיוחד שיהיה אפשרי לעשות אותו בארץ.עם לא הרבה שחקנים. בלי לוקיישנים מיוחדים. דברים שמאוד פשוטים לעשות והקולנוע הישראלי יכול לעשות כבר הרבה זמן. לא כתבתי את גלדיאטור או משהו בסגנון שהוא גדול מידי שיהיה בלתי אפשרי לעשות אותו. קראתי טונות של ערכים היסטוריים בויקיפדיה כדי לעשות אותו כמה שיותר אוטנתי.
    ,
    העניין הוא שאין פשוט אין לי את הפאקינג מוטיבציה. אין לי את הכוח לעשות את כל התהליכים האלה. ללכת ולבקש תקציב וכו' וכו'. קשה מאוד לעשות דברים בחיים שהושפלת כל כך הרבה בחיים שלך. אין מוטיבציה פשוט אין
    "שבעה צעדים" המקורי זה סרט ענק, אבל זה סרט של פעם בדור, על כל סרט כמו שבעה צעדים יש עשרות אלפי סרטים שנכשלים.

אני לא חושב שבמצבך אתה צריך לחשוב בכזה גדול, אתה צריך להתחיל צעד, צעד, אולי ללכת ללמוד בתחום ולהכיר אנשים מהתחום ורק בעתיד שתהיה יותר בנוי נפשית ותפתח קשרים, תוכל להתחיל לחשוב על דבר כל כך מסובך כמו עשיית סרט.

ואני מבין אותך שאין לך מוטיבציה ושהושפלת אבל זה כל מה שSUB 8 שנמצא על הRED PILL מרגיש, השאלה היא האם להתייאש או לא, שני הבחירות לגיטימיות בעיניי...

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

BC אז מה הפתרון? בוא אני שואל אותך.
    איך אתה מצפה להעביר את החיים שלך? מה אתה צופה לעצמך בעתיד? כי איך שזה נראה איך לך כח לכלום, לא לעבוד לא ללמוד לא לעשות כלום.
    אז מן הסתם שהחיים לא יהיו טובים יותר כי אתה נמצא באותו HOLD כל החיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

"שבעה צעדים" המקורי זה סרט ענק, אבל זה סרט של פעם בדור, על כל סרט כמו שבעה צעדים יש עשרות אלפי סרטים שנכשלים.

אני לא חושב שבמצבך אתה צריך לחשוב בכזה גדול, אתה צריך להתחיל צעד, צעד, אולי ללכת ללמוד בתחום ולהכיר אנשים מהתחום ורק בעתיד שתהיה יותר בנוי נפשית ותפתח קשרים, תוכל להתחיל לחשוב על דבר כל כך מסובך כמו עשיית סרט.

ואני מבין אותך שאין לך מוטיבציה ושהושפלת אבל זה כל מה שSUB 8 שנמצא על הRED PILL מרגיש, השאלה היא האם להתייאש או לא, שני הבחירות לגיטימיות בעיניי...
    יצא לך לראות עוד סרטים קוריאנים? הנה אני יתן לך רשימה של סרטים קוריאנים שכל אחד שאתה רואה אותו אתה אומר וואו. לא פחות טובים מOLDBOY

A BITTERSWEET LIFE

A TALE OF TWO SISTERS

LADY VENGENCE

I SAW THE DEVIL

THE CHASER

THE YELLOW SEA

ובטח יש עוד ועוד.... מה ההבדל בין הקולנוע שלהם לשלנו? בקולנוע שלהם יש אשכרה סיפורים מעניינים ששואבים אותך לתוך הסרט. וחוץ מזה הם מקצועיים בטירוף. הם עושים לך סרטים שהם ברמה גבוהה מאוד ובמינימום תקציב. פה בארץ? למה שנעשה סרטים יפים שיעניינו את הצופים. בוא נזרוק איזה אישה פלסטינית ואיזה חייל מרושע שיתעלל בה עם דיאלוגים עילגים שילד בן 5 צוחק מהם. וואלה יש לנו סרט. הלכו 2-5 מיליון שקל. הקהל לא בא לראות כי זה זבל אבל העיקר!!! זכה בפרס קוקוס הזהב באיי הפולינזיה!!! סרט איכותי!!!!!!1!1 ככה האנשים התעשייה הזאת פה חושבים. חבורה של אינטרסנטים פוליטקאים ועיתונאים שמלקלקים להם. הם יתנו למישהו כמוני שבא עם רעיון חדש שלא עשו בסרט תקציב? לא הם בחיים לא יתנו לי. וגם עם יתנו. בטח זה יהיה איזה מלכודת ובסוף הם לא יתנו לי לבחור את השחקנים. מה קרה? יופי בוא נביא את אותם 5 שחקנים וחצי בארץ שדוחפים בכל סרט ולא יתאימו וידפקו לי את הסרט. אני מסתכל על התקציבים שמבזבזים פה על זבל ואני פשוט לא יכול שלא להתעצבן. שופכים פה מיליונים על זבל שהקהל לא אוהב!!!! סרט טוב זה סרט שמצליח בעיני הקהל!!!. ב20 שנה האחרונות לא עשו פה אף סרט ישראלי שבאמת הקהל אהב אותו. ששואלים מישהו איזה סרטים ישראלים הוא אוהב הוא יגיד לך אסקימו לימון,צ'רלי וחצי,חגיגה בסנוקר,ואלכס חולה אהבה. אף אחד מהציבור פה לא אכפת מהסרטים הישראלים ב20 שנה האחרונות כי הם זבל גמור

אתה מבין? אין לי פאקין מוטיבציה שאני יודע שאני יכשל מראש.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

יצא לך לראות עוד סרטים קוריאנים? הנה אני יתן לך רשימה של סרטים קוריאנים שכל אחד שאתה רואה אותו אתה אומר וואו. לא פחות טובים מOLDBOY

A BITTERSWEET LIFE

A TALE OF TWO SISTERS

LADY VENGENCE

I SAW THE DEVIL

THE CHASER

THE YELLOW SEA

ובטח יש עוד ועוד.... מה ההבדל בין הקולנוע שלהם לשלנו? בקולנוע שלהם יש אשכרה סיפורים מעניינים ששואבים אותך לתוך הסרט. וחוץ מזה הם מקצועיים בטירוף. הם עושים לך סרטים שהם ברמה גבוהה מאוד ובמינימום תקציב. פה בארץ? למה שנעשה סרטים יפים שיעניינו את הצופים. בוא נזרוק איזה אישה פלסטינית ואיזה חייל מרושע שיתעלל בה עם דיאלוגים עילגים שילד בן 5 צוחק מהם. וואלה יש לנו סרט. הלכו 2-5 מיליון שקל. הקהל לא בא לראות כי זה זבל אבל העיקר!!! זכה בפרס קוקוס הזהב באיי הפולינזיה!!! סרט איכותי!!!!!!1!1 ככה האנשים התעשייה הזאת פה חושבים. חבורה של אינטרסנטים פוליטקאים ועיתונאים שמלקלקים להם. הם יתנו למישהו כמוני שבא עם רעיון חדש שלא עשו בסרט תקציב? לא הם בחיים לא יתנו לי. וגם עם יתנו. בטח זה יהיה איזה מלכודת ובסוף הם לא יתנו לי לבחור את השחקנים. מה קרה? יופי בוא נביא את אותם 5 שחקנים וחצי בארץ שדוחפים בכל סרט ולא יתאימו וידפקו לי את הסרט. אני מסתכל על התקציבים שמבזבזים פה על זבל ואני פשוט לא יכול שלא להתעצבן. שופכים פה מיליונים על זבל שהקהל לא אוהב!!!! סרט טוב זה סרט שמצליח בעיני הקהל!!!. ב20 שנה האחרונות לא עשו פה אף סרט ישראלי שבאמת הקהל אהב אותו. ששואלים מישהו איזה סרטים ישראלים הוא אוהב הוא יגיד לך אסקימו לימון,צ'רלי וחצי,חגיגה בסנוקר,ואלכס חולה אהבה. אף אחד מהציבור פה לא אכפת מהסרטים הישראלים ב20 שנה האחרונות כי הם זבל גמור

אתה מבין? אין לי פאקין מוטיבציה שאני יודע שאני יכשל מראש.
    LOL אני לא מאמין ראיתי את כל הסרטים האלה (
    I SAW THE DEVIL הכי אהבתי)
    , הייתי בטוח אני היחיד בארץ שמתחבר לזה, אף חבר שלי לא אוהב את הסרטים האלה.
    כן אני מת על הסגנון סרטים שלהם, בדרך אין בסרטים שלהם קיטש כמו אצל האמריקאים ושבלוניות כמו בסרטים הישראלים.

הסרט שאני הכי אוהב הוא יפני קוראים לו rashomon אם לא ראית תראה, זה סרט ישן אבל עדיין אקטואלי ופילוסופי.

ושוב אני מבין את החוסר מוטיבציה שלך, אבל אלו שתי האפשריות שלך, או לנסות להתמודד עם המצב הקיים בידיעה שסביר להניח שתכשל או לוותר ולא לשתף פעולה עם המערכת, שוב, שתי הבחירות לגיטימיות בעיניי.

זה החיים של הSUB 8, אין מה לעשות, אם היית נולד אישה, היית חיי על EASY MODE.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

LOL אני לא מאמין ראיתי את כל הסרטים האלה (
    I SAW THE DEVIL הכי אהבתי)
    , הייתי בטוח אני היחיד בארץ שמתחבר לזה, אף חבר שלי לא אוהב את הסרטים האלה.
    כן אני מת על הסגנון סרטים שלהם, בדרך אין בסרטים שלהם קיטש כמו אצל האמריקאים ושבלוניות כמו בסרטים הישראלים.

הסרט שאני הכי אוהב הוא יפני קוראים לו rashomon אם לא ראית תראה, זה סרט ישן אבל עדיין אקטואלי ופילוסופי.

ושוב אני מבין את החוסר מוטיבציה שלך, אבל אלו שתי האפשריות שלך, או לנסות להתמודד עם המצב הקיים בידיעה שסביר להניח שתכשל או לוותר ולא לשתף פעולה עם המערכת, שוב, שתי הבחירות לגיטימיות בעיניי.

זה החיים של הSUB 8, אין מה לעשות, אם היית נולד אישה, היית חיי על EASY MODE.
    אחי אני חולה על סרטים יפנים על סמוראים. אני פנאט של סמוראים. הם גברים אמיתיים. והנשים שלהן הם נשים אמיתיות. הסרט הכי אהוב עליי זה HARAKIRI 1962. ראיתי כמעט כל סרט סמוראים שעשו. היפנים כל כך טובים בלעשות סרטים על ההיסטוריה שלהם והאוטנטיות בסרטים שלהם פאקינג מדהימה. הם אשכרה מגלחים לכולם את הראש כי זה מה שהיו עושים בתקופה הזאת. הם לא שמים זין שזה כנראה לא יקרוץ לקהל המערבי הפאטתי לראות אנשים שעשו קרחת בכוונה כדי להידמות לדמויות האמיתיות. אתה אשכרה מאמין שלפני 500 שנה היפנים שיש להם את הגנים של שיער אולי הכי טובים בעולם. יפה חלק ושחור אשכרה יעשו בכוונה תספורת של קרחת והם חשבו שזה מה שמושך? זה מראה לך כמה יופי הוא יחסי לתקופה ולמה שלימדו אותך.

ויש עוד 2 סרטים אדירים אבל ברזילאים. TROPA DE ELITE ו TROPA DE ELITE 2. כדאי לך לראות גם. הוליווד זה זבל. הם יודעים לעשות רק סרטי קומיקס מפוצצי תקציב עם זבל של עלילה וזבל של דיאלוגים. הסרטים ההוליוודים שכן טובים הם הקטנים יותר שפחות שומעים עליהם. וסדרות. מה שקרה בשנים האחרונות היוצרים הבינו שקולנוע זה בעיקר לסרטי פעולה בלי עלילה אז הם עברו לתחום הסדרות ויש טונות של סדרות איכותיות היום

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

כנראה שיש באוכל הורמונים מנוגדים לגוף שלנו שמורידים לנו את הT ומעלות את הT לנשים

זה מסביר יפה מאוד למה כל כך הרבה גברים הם בטא קוקסינלים שאוהבים להיות פריינדזון. אתם קולטים שפאקינג חצי מאוכלוסיית העולם הם פריינדזון מבחירה? אחד מהחברים שלי מחק אותי שניסיתי להסביר לו שמה שהוא עושה הורס אותו. מבינים? הוא LOW T בן זונה ובגללו אני לא מצליח להשיג!!!!!

זה גם מסביר יפה מאוד למה יש לך כל כך הרבה נשים גבריות היום עם לסתות ענקיות. שיערות על הגוף. כמו כל הפמינסטיות. ראיתם פעם פמיניסטית שאשכרה נראית כמו אישה? לא הן תמיד נראות ככה

בעוד 20 שנה גברים יחיו בכלובים ורק ה10% אלפס יזכו לצאת
    אני באמת לא מבין מי תצא איתך שאתה נראה כמו שאתה נראה וכל הפייסבוק שלך מלא בפוסטים מופרכים ומפגרים.
    אל תכעס על העולם חמוד תכעס על עצמך שאתה לא מספיק טוב בשבילו.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אני באמת לא מבין מי תצא איתך שאתה נראה כמו שאתה נראה וכל הפייסבוק שלך מלא בפוסטים מופרכים ומפגרים.
    אל תכעס על העולם חמוד תכעס על עצמך שאתה לא מספיק טוב בשבילו.
    זה פייסבוק פיקטיבי , אם לא הבנת את זה עד כאן..

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

"חחח אהבלים למה נראה לכם זה צירוף מקרים שכל המיעוטים זוכים? עושים את זה בכוונה."

עם כל דבר יש לך בעיה וזה מצחיק אותי. אתה בטח על סף התאבדות מרוב הטינה שאתה שומר לעולם.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

עד שנות ה90 היה הרבה יותר קל כי:

א: לא היה פיקאפ. מה שאומר שלא היה פריינדזון ואבירים לבנים. כי בדרך כלל גבר בא לאישה ישר ומראה לה מה הוא רוצה ואז זה כן או לא. ולבחורה הבאה

ב: כתוצאה מא'. לגברים היה סטנדרטים יותר גבוהים ובחורות מכוערות פחד לא היו מקבלות צומי אף פעם

ג: פעם גבר ידע שלתת צומי לבחורה שלא מראה בך עניין זה חסר תועלת ואף אחד לא נתן

ד: כנראה שלגברים פעם היה יותר טסטסטורון והם לא היו בטא מסכנים שמוכנים להרוג את עצמם בשביל להיות פריינדזון לכל החיים

עזוב אני פשוט יפרסם לך תמונה משנות ה40 שמדגימה לך בדיוק את ההבדלים

שם לב איך הגבר לא קוקסינל ותופס את האישה ודופק לה נשיקה? שם לב לדומיננטיות שלו לעומת לוזרים של היום? עם זה היה היום היית רואה 200 אבירים לבנים מאחוריו שהם עומדים להסתער עליו. סתכל על שאר האנשים איך הם מחייכים כי אז זה היה בנורמא. אתה מדבר על דור שנלחם במלחמת העולם השנייה. יותר מחצי מאוכלוסיית העולם היו במלחמה הזו. זה היה עולם של אלפות. גם עם לא נראית משהו עדיין היית אלפא באישיות שלך ונשים נמשכות לזה. היום אין לך שום אלפות באישיות אז ברור שנשים יבחרו את הקוקסינל שנראה הכי טוב. אתה יודע שבערך חצי שנה אחרי שנתתי לבחורות יחס קר ולא מתרפס כמו כולם הם התחילו לבוא אליי בצרורות? פשוט שהייתי אימפוטנט באותו זמן והעפתי את כולן.

הכל טוב ויפה..אבל אתה שוכח המון דברים שהיו בתקופה הזאת
    א - לנשים לא היו זכויות כמעט בכלל, המקום שלהן היה במטבח ולנקות את הבית כל היום ולחייך כשהגבר חוזר מהעבודה עם אוכל מוכן על השולחן, אשכרה כמו שיפחה שלו שתעשה הכל בשבילו (לא יודע לאן אתה לוקח את זה..אבל זה דבר שבעניי פשוט מגעיל)

ב- היו בתקופות האלה המון גילוי עריות, המון זונות, ובחורות לא היו בתולות עד גיל 18 כמו היום..

ג- לא היה מודעות לסקס כמו היום, לא היית מזיין עם קונדום וגברים לא היו גומרים בחוץ בשביל למנוע הריון..פשוט היו מזיינים ומה שיוצא יוצא
    מה שגם גורם למחלות מין דוחות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הכל טוב ויפה..אבל אתה שוכח המון דברים שהיו בתקופה הזאת
    א - לנשים לא היו זכויות כמעט בכלל, המקום שלהן היה במטבח ולנקות את הבית כל היום ולחייך כשהגבר חוזר מהעבודה עם אוכל מוכן על השולחן, אשכרה כמו שיפחה שלו שתעשה הכל בשבילו (לא יודע לאן אתה לוקח את זה..אבל זה דבר שבעניי פשוט מגעיל)

ב- היו בתקופות האלה המון גילוי עריות, המון זונות, ובחורות לא היו בתולות עד גיל 18 כמו היום..

ג- לא היה מודעות לסקס כמו היום, לא היית מזיין עם קונדום וגברים לא היו גומרים בחוץ בשביל למנוע הריון..פשוט היו מזיינים ומה שיוצא יוצא
    מה שגם גורם למחלות מין דוחות
    גמירה בחוץ לא מבטיחה סקס בטוח מפני הריון.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect