LOOOOOOOOOOOOOOOL
איזה שטויות!
מזה לקנות מודם בעצמכם???
בהוט מביאים לך מודם עד הבית, מתקינים לך אותו, בודקים אם הכל תקין ואם לא שולחים אפילו טכנאי מחשבים כדי לבדוק תמחשב ולהמליץ מה לעשות :|
עלק לקנות מודם LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
LOOOOOOOOOOOOOOOL
איזה שטויות!
מזה לקנות מודם בעצמכם???
בהוט מביאים לך מודם עד הבית, מתקינים לך אותו, בודקים אם הכל תקין ואם לא שולחים אפילו טכנאי מחשבים כדי לבדוק תמחשב ולהמליץ מה לעשות :|
עלק לקנות מודם LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
|
|
במילה אחת [ארוכה אבל שווה כל רגע]:
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
חח סתם.. תקשר להם, תמיק... תראה להם שאתה מבין עניין... פעם אחת התקשרתי, סידרו, הייתה עוד פעם בעיה, שוב התקשרתי, ושוב סידרו, וזה... חלק, נקי, 196 יציב טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו...
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
התקשרתי אליהם 100 פעםנכתב במקור על ידי LoverBoy
הם סתם מזיינים בשכל...
אריק
יש לי ממירים להוט הם אפילו יותר גרועיםנכתב במקור על ידי EriK
אומרים לי שיש תוכנה שמעדכנת תוך 3 שעות הכל יהיה טוב
חיכיתי חצי שנה לא עשו כלום
מביאים לי טכנאים שלא יודעים כלוםםם
תמיר
יש לי התחייבות לחצי שנה :\נכתב במקור על ידי Flipper
כתבתי את זה בהודעה
ADSLנכתב במקור על ידי AvixTz
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
תתאפק בסבלנות ואז תעבור לבזק... לי יש אינטרנט 1.5 מגה בבזק וזה עושה לי ככה:
Upload Rate: 1536kbps
Download Rate: 1536kbps
שזה כמו T1 אם אתה מכיר...
מגניב...נכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
הקטן מוריד לי מעל 89 והגדול מעל 95 S:
לי יש אינטרנט זהב גם מגה וחצי ובדרך כלל זה בסדר..לפעמים באימיול יש מהירויות לא טובות אבל זה אימיול.
גםם לי יש של זהבבב ומוריד לי על מקסימום אני לא יודע מה אצלך..!
אינטרנט זהב זו חברה יותר מדי רצינית בשביל לעשות בלאגנים בכל מה שקשור למהירות.
זו חייבת להיות בעיה בתשתית אצלך בבית או במודם שלך (במידה ויש)
היה לי אינטרנט זהב שנתיים ולא הייתה לי אפילו תלונה אחת עליהם , אבל עברתי ל012 בגלל מחיר...שהם לא פחות טובים
יש להם בעיה ענקית במשחקי רשת.. פשוט בלתי נסבלת
גם לי היה ככה בא טנכאי מבזק לבית שלי סידר לנו הכול ועכשיו אצלי (אני גם באינטרנט זהב) מוריד סוסססס