נכתב במקור על ידי
tough-guy
אני לא מתבייש. אתה עוד לא מכיר את המורה הזה. הוא לא יכול להעביר שיעור בלי לרדת עלינו, ועליי הוא יורד הכי הרבה!
זה כבר קרה כמה פעמים:
1) איחרתי לשיעור אחד כי הייתה לי שיחה מעצבנת עם המורים על מישהו שירד עליי באינטרנט (למי שלא זוכר, זה היה באטרף), ואחרי שאמרתי לו על זה הוא אמר "תיכף תבוא להתלונן על מורה שירד עליך באינדונזיה, וכך תהיה לך סיבה אמיתית לאחר!"
2) פעם באמצע השיעור צלצל לי הפלאפון. באותו הזמן היה לי הצלצול של השיר הרומני הזה dragosta din tei. המורה המפגר הזה שמע את הצלצול ואמר "תכבה לפני שאאלץ אותך לקום ולשיר לפני כולנו שירים ברומנית!"
3) באיזה שיעור אחר השנה הפלאפון שלי שוב צילצל (זה היה הפעם צלצול אחר). שיעור אחרי זה למישהו אחר צילצל הפלאפון, והמורה הזה אמר "ואורי פתאום חושב 'לשם שינוי זה לא אני'"
4) בסוף של איזה שיעור אחד, הוא לא שיחרר אותנו, אז אני קמתי ועברתי לצד השני של הכיתה, ואז חזרתי למקום הרגיל שלי, והמורה אמר לי "אולי תפסיק להסתובב כמו איזה סביבון. תשמור את זה לחנוכה וכבר נחקור את איזון היציבות של הסביבונים!"
5) היה איזה שיעור שבו היה הרבה רעש מבחוץ שהפריע, אז המורה עבר עם סרגל ארוך לשורה האחורית כדי לסגור את החלון, וכשהוא עבר לידי הוא אמר "קודם אני אתן לאורי מכה עם הסרגל הזה כדי להעיר אותו"
אני מוכן להתערב שלא כל מורה רואה בירידה על תלמידים מעין תחביב.
מטורף, לא נראה לי שהמורה הזה בכלל נשוי, כך שאין לו את מי לדפוק בדוגי סטייל.
אייג'נט, אתה בטוח שהשעו חבר שלך רק בגלל דבר כזה? אם כן אז הבית-ספר שלכם אשכרה דפוק!