תודה!!
תודה!!
|
|
שוב אני חוזר על השאלה שלי ....
הקנתי את המשחק .
התקנתי את הפאצ' שהביאו פה .
נכנסתי למשחק , אין את הנמר , למה?
תגידו במשחק היה קטע אצלי שהקוף שלי לקח את הבן אדם ליד ואז הבן אדם הטוב אומר לי שאני ילמד אותו לא לכול בני אדם..
והרע אומר לי שככה זה יחזק את היצור שלי:\ וזה באמת מחזק אותי משמעותי?
יש בניין שמגדיל את ייצור האבנים כמו של החיטהנכתב במקור על ידי Born2Kill
ותייצור לפחות 5 עובדים לזה ושהחומות שלך יהיה פתוחות במקומות מסוימים כדי שהם יוכלו לחפש גם
בחוץ
וFREEZER לא נראה לי שזה נכון
RSLinks.org - Appz, Games, Movies, TV-Series - All in one - All RapidShare links.
תעזרו לי בבקשה צרבתי תמישחק אם אלכוהל 120% בטור דיסק רגיל (לא יודע אולי צריך לשנות משהו שם כי זה המישחק הראישון שאני צורב בתוכנה) ומראים לי שהדיסק פועל וכשאני בא להפעיל את זה הוא אומר לי שגיאה אם מישהו יכול להסביר אפילו בפרטי איך לצרוב את זה תודה רבה....
חח אתה בקרשים!!
אמרו לי ללכת להתקיף והבנתי איך.. אבל אני לא מוצא כפרים... אני בוחר בדרך הרעה... הזאב שלי אוכל אנשים וזה חח יו איזה מצחיק חחח!!
אבל נתקעתי באיזה מקום שאחת בהריון ואבא שלה אומר לי לעקוב אחריה.. היא נכנסת לאיזה בית של מישהו ואין לי מושג מה לעשות אחרי זה... מישהו היה שם ויכול לעזור לי?
מישהו יכול להסביר לי איך מפתחים לחיה את השרירים? לאריה שלי אין שומן והוא בכושר טוב, הקטע שהשרירים שלו הם רק ב3% ואני לא יודע איך להגדיל...
תנסה להקריב אדם כקורבן במקדש כדי שיהיה לך הרבה עוצמהנכתב במקור על ידי Born2Kill
ואז תשים הרבה water miracle על העצים
הם יתחילו לצמוח מהר.
בקשר לore - יכול להיות שלא בנית את המתקן שמכפיל את כמות הore שמגיע או משהו , או שאתה לא משתמש בו כמו שצריך.
זה מחזק את היצור שלך בקרבות.נכתב במקור על ידי FreezeR
כמו שכשהוא אוכל מישהו אז האדם כאילו "נחות" לעומת היצור וכחה יש לו ביטחון מופרז מול חיילי האוייב.
דבר שני כשאתה אל רע מאוד אז היצור שלך ישנה צורה לדמות הרעה שלו (בדר"כ הם חזקים יותר מהטובה) וכל החיילים יותר חזקים.)
אז אתה בעצם צריך לבחור אם אתה טוב או רע..
אחי אחרי שהיא נכנסת לבית , תעבור מהר לאיפה שהאבא נמצא...קח אותו ושים אותו בבית הזה שבו היא נכנסהנכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
ואז תראה...
מישו יכול לתת לי המלצות איך לכבוש?
אני תאכלס אל טוב
העיר שלי ממש ממש מפותחת..האריה לי מאוד טוב...אם יש צבאות של האוייב הוא הורג אותם בלי הבחנה...
אבל העינין הוא שאני לא יודע איך לכבוש..=\
תגיד אך אני מאמן אותו ? יש לי קוף!! (מי שצוחק עכשיו בסוף יש לו את המקפה הכי חזקה אז שימצוץ לי )..נכתב במקור על ידי Oman
כאילו עושה שרירים וזה?