נוו אתם לא מקשיביםםםםם אני הייתי בפרוטי לופס ואני דיי טוב בא ואני יודע להישתש בא ואני רוצה לעבור לקיוביס אבל אין לי קישור בבקשה שמישו ימצא לי חיפשתי מלא ולא מצאתי
נוו אתם לא מקשיביםםםםם אני הייתי בפרוטי לופס ואני דיי טוב בא ואני יודע להישתש בא ואני רוצה לעבור לקיוביס אבל אין לי קישור בבקשה שמישו ימצא לי חיפשתי מלא ולא מצאתי
.; ,Psydila? ;p
|
|
אני גם רוצה תנו לינק!! טוב לא משנה של מה
=-O
תודה אחי!!!! אנ י מוריד
נערך לאחרונה על ידי Shawnz; 11-10-2005 בשעה 21:18.
.; ,Psydila? ;p
וואלה כל כך הרבה חרטא באשכול אחד לא ראיתי מזמן...
דבר ראשון פרוטי ממשד אבל ממש לא מסריחה, אולי אתה לא יודע להוציא ממנה את המיטב אבל היא לא מסריחה, אני לא אגיד לך לשמוע דברים שאני הכנתי אפילו שאנשים לא מאמינים לי שזה בפרוטי מה שנאי עושה, אבל נלך יותר רחוק, הרכבה טראנס Flutlicht החתים טראקים בפרוטי ויש עוד הרבה מאד אמנים שהחתימו בפרוטי, ככה שדבר אחרון שאתה יכול להגיד על פרוטי זה שהיא מסריחה!!!
דבר שני, בקשר לאיג'יי - חרא תוכנה כל מה שאתה עושה שם זה מחבר לופים מוכנים ועכשיו מנסהים להביא אותה ממש ממש בקטנה לכיוון המקצועיות בזה שעושים לך אפשרות לנגן בעצמך, בכל מקרה, זו לא תוכנה ליצור איתה בצורה מקצועית זה בטוח.
דבר שלישי, קיובייס - לאו דווקא התוכנה הכי נפוצה היום בשוק, אם תשימו לב מספר האנשים שמשתמש בפרוטי הולך וגדלף וההבדל בין פרוטי לקיובייס הוא בעיקר נוחות עבודה, כי כל עוד אתם לא משתמשים בפלאגים שבאים עם פרוטי, אתם יכולים להגיע לסאונד מצויין אם אתם רק יודעים לעבוד על סאונד, כנ"ל לגבי קיובייס, אולי המנוע סאונד נחשב יותר טוב, אבל זה ישפיע על הסאונד של הפלאגים הפנימיים ועל ההמרה הסופית שבפרוטי יש קימפרוס אוטומטי ובקיובייס לא, אבל אפשר ליצור בפרוטי ולהמיר בקיובייס..... אם אתם לא יודעים לעבוד על סאונד טוב, אתם תגיעו לסאונד חרא גם בקיובייס!
דבר רביעי, יש עוד מספיק תוכנות אחרות כמו ריזון, נואנדו, לוג'יק, סונאר, אני מציע לך לעבוד עם התכונה שהכי נוחה לך ולהמשיך איתה, בכל תוכנה, אם אתה יודע להשתמש בה נכון ולהוציא ממנה את המיטב, היא תיהיה התוכנה הכי טובה בשבילך.
נערך לאחרונה על ידי Dj Shor; 11-10-2005 בשעה 22:52.
שור צודק.. אבל עדיין המנוע סאונד של קיובייס הרבה יותר טוב משל הפרוטי.. זאת עובדה..
בכל זאת פרוטי אחלה תוכנה למרות שאני מעדיין ממליץ על קיובייס (גם נראה לי יותר נוח לעבוד איתה)
שמע אורי, ההבדל היחיד שיכול להיות הוא אחרי המרה של הטראק הסופי, וזה במצב שאתה לא משתמש בצלילים של פרוטי, אם אתה משתמש בפלאגים חיצוניים ומשתמש בסאמפלים שהורדת, אז הדבר היחיד שיוכל לדפוק לך ת'סאונד זה ההמרה הסופית וזה בגלל שפרוטי מקמפרסת את הטראק בהמרה, ובמצב כזה אפשר לעשות Rewire עם קיובייס ופשוט להמיר מקיובייס ולא מפרוטי, וככה יש לך איכות המרה של קיובייס בטראק שהכנת בפרוטי.נכתב במקור על ידי Slash
אבל ככה בכללית אם אתה לא משתמש בצלילים של פרוטי אז אתה יכול להגיע לאותו סאונד בשתי התוכנות.
יש מצב אתם מעלים מדריכים לפרוטי או לקיובייס????
לקיובייס יש את המדריך של קונדרה שהוא טוב להתחלה www.kundara.co.il
לפרוטי אולי אני אכין בקרוב כמה מדריכים בוידאו..... נראה אם יהיה לי כוח וזמן......
הלינק לא עובד חוץ מP2
גשם של עופרת יצוקה.
מסזכים עם שור..
Paranoize התותח משתמש בפרוטי!!
אבל אין מה לדבר שהעבודה בקיובייס הרבה יותר טוב וסה"כ תוצאות יותר טובות... תתקדמו עם הסאונד...
גם זיו איירון מדנס משתמש בפרוטי עריכה בקיובייס, אבל זה דרך עבודה של אומן
אני אישית חושב שהקיובייס לוקח בהרבה את פרוטי מהרבה בחינות..
כמובן יש את לוג'יק ונואנדו ועוד הרבה אבל זה כבר אם אומן רוצה ..
מסכים.. אבל מה הטעם לעבוד בתוכנה אם אתה לא משתמש בכלל בצלילים שלה..נכתב במקור על ידי Dj Shor
זה פשוט לעבוד יותר.. בקיובייס זה נוח יותר.
וואו וואו אתה לא יודע כמה טעם יש, זה הכל נוחות של התוכנה, הצורות עבודה בפרוטי ובקיובייס שונות, יש אנשים שפרוטי יותר נוחה להם מבחינת לבנות את הטראק, מבחינת איך שאתה מנגן שם, מבחינת עבודה על השאמפלים, מבחינת אפקטים, ויש אנשים שקיובייס ניותר נוחה להם מהחינות האלה...... ויש אנשים שזה משולב אצלהם, אז הם עושים Rewire ומשתמשים בשתיהן ביחד....
ולמה אני אומר שזה כזה חשוב? כי בתוכנה שהכי נוח לך ליצור, אתה תוציא ת'תוצאות הכי טובות שאתה יכול להגיע אליהן, כמובן שזה רק בתנאי שלא תשתמש בתוכנה עם גישה שהיא חרא תוכנה ושהיא לא יכולה להוציא שום דבר מקצועי.....
שורי איזה מילים של תותח
תתמיד מגרה אותי ככה![]()
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
נכתב במקור על ידי Dj Shor
טוב זה כבר ענין אחר למי יותר נוח לעבוד איפה..
אבל עדיין ביינתים אנשים מוציאים תוצאות יותר טובות בקיובייס ..