קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 13:21
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 10 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 147

ממ..אז מי צם השנה? - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

כמו שאמרתי לחברים שלי
    תן לי סיבה אחת טובה לצום, ואני אצום ( ולא, אני לא מאמין בכל השטויות האלה אז אל תגידו לי בשביל לא להיות " כופר " וכל מה שקשור לדת, כזה או אחר )

זה לא בריא, צריך לשמור על שיגרה של 3 ארוחות ביום, זה מחליש לך תגוף, זה נוגד את השיגרה של הגוף שלך וגורם לך להרגיש עוד יותר חרא.
    והכי גרוע
    זה עושה אותך רעב#@$#@$@#$#@$

אז למה לי לצום, למה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    :P
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    PsY RuL'z

צםם צםם..
    יהיה קשה אבל על הזין שלי רק יעזור לי חדיאטה .. :]]

009
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t
    כמו שאמרתי לחברים שלי
    תן לי סיבה אחת טובה לצום, ואני אצום ( ולא, אני לא מאמין בכל השטויות האלה אז אל תגידו לי בשביל לא להיות " כופר " וכל מה שקשור לדת, כזה או אחר )

זה לא בריא, צריך לשמור על שיגרה של 3 ארוחות ביום, זה מחליש לך תגוף, זה נוגד את השיגרה של הגוף שלך וגורם לך להרגיש עוד יותר חרא.
    והכי גרוע
    זה עושה אותך רעב#@$#@$@#$#@$

אז למה לי לצום, למה?

אני חושב כמוך,

אבל יש את האלה שמאמינים באלוהים ויש את האלה שפחות.

ויש את האלה שעושים רק בשביל להגיד שהוא יותר ''גבר''

BlackVenom
    אורח

לא צם כי אני די רזה ולא לאכול יום שלם לא ממש יעזור לי...אבל עדיין לא הבנתי מה הבעיה של אלה שאומרים "מי שלא צם כופר" או כל הדברים הדומים, אף אחד לא שואל אף אחד אם לצום או לא ואני אישית לא שם על אף אחד, אבל למרות שאני לא צם אני מכבד את אלה שכן ולא אוכל או שותה להם מול הפנים בכוונה כי להתגרות זה באמת טיפשי...

ציטוט נכתב במקור על ידי EviL BunnY
    צםם צםם..
    יהיה קשה אבל על הזין שלי רק יעזור לי חדיאטה .. :]]
    להפך
    הצום זה הדבר הכי גרוע לדיאטות
    אבל אני לי כוח לרשום עכשו

סעמק 2 בלילה

EriK
    אורח

50 על 50

לא יכול, אסור לי =\

בלי צחוקים יענו...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    אני צם מגיל 11
    אבל נראה לי השנה אני שובר אין לי זין כבר לצום,כמובן שאני מכבד את כולם ולא יאכל מול אנשים ולא ידליק חשמל,אבל בשנתיים האחרונות התרחקתי מהדת בצורה מאוד גדולה ככה שהכיפור הזה כנראה יהיה כיפור שונה אחרי 7 שנים
    אז זהו, שאני צם צום מלא בגיל 9 וחצי [כיתה ג']

ו-וואללה.... נראה לי אני מזה אהיה כמוך... לא יודע אני כבר מלאאא זמן חושב על זה... ככל שנתקרב לכיפור אני אצטרך להחליט...

אלון, אתה יודע מה, אני מסכים איתך לגמרי... בכל מילה...

גיא, אתה מדבר שטויות, חובה לצום פעמיים בשנה למשך זמן של כ 24 שעות - זה תורם בניקוי הקיבה והמעיים... וזו לא סיבה דתית, ולא שום דבר... סיבה ביולוגית נטו.... אם לא בשביל הדת - בשביל הבריאות...

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

צם
    לא רואה מציאות אחרת בלי לצום באמת שלא..
    יום כיפור זה אחד המאורעות הדתיים היחידים שאני מכבד ושומר ולא רואה את עצמי לא צם
    לא יודע זאת תפיסה מטורפת
    מכתה ב' אני צם כאילו בהתחלה צמתי עד הבוקר או משהו כזה
    ואז עד הצהריים\
    ואז את כל הצום

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

ציטוט נכתב במקור על ידי Gangsta Shit
    כולם צמים מה זה צריך להיות1!!!!!!!!
    רק מי שיש לו בעיות מיוחדות זה בסדר אבל ככה סתם כי בא לכם לא לצום ואתם רוצים לראות סרטים ולשחק במחשב דווקא ביום הזה בכוונה מה זה החרא הזה יום אחד אתם לא יכולים לא לעשות את כל זה כאילו מה יקרה זה מעצבן כל האנשים האלה ועוד מתגאים בזה ומשוויצים כאילו מה...סתם מפגרים אבל שיעשו מה שרוצים בכיף שלהם...
    מה קשור דווקא ביום הזה רואים כי אין מה לראות בטלוויזיה ומה הקטע וואי אתה צ גבר לך לבית כנסת גם כל השנה תשמור שבת ותיהיה דתי אל תעשה רק משהו אחד כי אז אתה יכול להגיד וואי אני גבר אני צמתי אני לא כופר אבל ביום שבת אני רואה טלוויזיה ומדליק אש וכל זה...
    ותומר ברור מה אתה כופר? איזה מין שאלה זאת הייתה?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

רביד תראה לי מאמר רפואי שאומר שחובה לצום פעמיים בשנה, ואני צם :>

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    95
    משפט מחץ
    אל תאכל בשביל לחיות,תחיה בשביל לאכול

ציטוט נכתב במקור על ידי Myth & Magick
    אני נראה לך כופר?
    (רגע של תהייה)

אתה לא כופר!?!?!?!?!?!!?!?!!~#%EW A#!@#

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

אני צם אבל אני הכי אהבתי את זה שפעם נעסתי באופניים והייתי מביא טיל ליד הבנות הייתי משחק אותה גבר עם אופני ראלי כסופות כאלו.. איזה מרגש סתם אני צם וזה הפעם2 שלי
    גשם של עופרת יצוקה.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

ציטוט נכתב במקור על ידי CrasH`
    אני צם אבל אני הכי אהבתי את זה שפעם נעסתי באופניים והייתי מביא טיל ליד הבנות הייתי משחק אותה גבר עם אופני ראלי כסופות כאלו.. איזה מרגש סתם אני צם וזה הפעם2 שלי

חח איזה סיפורים יאללה

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

«°S3xy©G‡rl°»
    אורח

אני צמה 100%.... אם אני אצליח להעביר 2 דקות בלי לשתות.... אני תמיד חייבת לשתות....

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

v33t רביד צודק :\ זה מנקה ת'קיבה ואני יודע שזה בריא. לצערי אין לי הוכחות להביא לך, אבל אני יודע שזה קיים.
    לאחד שאמר שזה טוב לדיאטה- חוסר אכילה באופן קבוע מפר את האיזון וגורם לך להיות יותר רעב בהרבההההההה. כתוצאה מכך אתה כן תשמין. דיאטות כאסח מביאות אותך ל: 1) החלשת הגוף עד למצב של עצירת ההתבגרות 2) השמנה אחרי התייאשות מזה.

עכשיו אני אגיד דברים שמביאים אך ורק את דעתי האישית ואנשים יכולים לקבל את זה או לא... אבל זאת דעתי ואני מדגיש, שאיש באמונתו יחייה ! (למרות שזה : "צדיק באמונתו יחייה"- אבל דוגרי אי אפשר להגיד פה מי צדיק וזאת יהירות להצביע על מי שכן אם יש פה בכלל מישהו כזה ).

1) לכל מי שאומר שהוא צם בשביל האתגר- לדעתי זה טמטום... בשביל מה לצום בשביל אתגר ? איזה מין אתגר יש פה ? זה הופך אתכם לגברים אם אתם צמים בשביל הכיף ? לדעתי זה דבר ילדותי בכלל לצום ללא מטרה.
    2) אני מאמין שלכל אחד יש אמונה אישית, וכפי שיש דתות שונות (יהדות, נצרות, איסלאם, וכו' וכו'... וכן יש עוד הרבה מאוד כמו בודאיזם ;] ), ישנם גם זרמים שונים בדתות שלכל זרם יש את האמונה שלו, אני מאמין גם שלכל אחד יש לו את הזרם האישי שלו. למשל חסדי ברסלב (מצטער אם רשמתי לא נכון... ), הזרם שלהם אומר: עבדו את האלוקים ככל יכולתכם. אם אני לא יכול לקיים את מצוות צדקה, אז זה פסדר, אבל אם אני יכול, אני צריך לעשות. לכן, אני ממשיך עם הזרם הזה, ואומר כי כל אחד באמונתו, יעשה מה שהוא מרגיש לנכון לעשות. אם רוצים לצום אבל לא לשמור שבת, אין פה את החוק : הכל או לא כלום, אלא אני אומר: מה שתכלו לעשות תעשו. אם תנסו (אני מדגיש... תנסו... אם לא הצלחתם לא אומר הרבה. הכוונה חשובה הרבה יותר מהתוצאה), תבורכו.
    לכן, אני אישית אצום כמו כל שנה לא בשביל האתגר אלא בשביל מטרת היום הזה, ללמוד על עצמי יותר, עוד שיעור... הפעם על הטעויות שלי, איפה אני חרא של בן אדם... ואיך לטהר את החרא הזה, כדי שאהיה אדם יותר טוב.
    3) להמשך מהסעיף הקודם, יום כיפור הוא לא יום דתי. אני לא רואה את התורה כספר דתי אלא כספר מוסר. יום כיפור הוא יום של חשיבה איך אתה כבן אדם, ואפילו אם אנשים אומרים: אני חושב על זה ביום יום, אני שואל, אז בשביל מה חוגגים את יום האם ? יום האב? יום האישה ? יום הולדת ? הרי אנחנו יודעים מי האנשים שיקרים לנו ואנחנו חושבים עליהם תמיד, אז למה בכלל חוגגים להם את הימים המיוחדים האלה ? יום השואה ? האם זה יום בשביל הסתם ? הרי כולנו זוכרים !!! זה יום עם חשיבות לאומית !!!!

כל יום כזה בא ללמד לקח... לקח חשוב... יום שמח ויום עצוב, לא משנה מה.... יום כיפור הוא יום חנוכי לכל דבר. אפילו אם לא צמים, עצם היום הזה לחשיבה מחדש על המעשים הטובים והרעים ומתן הזדמנות לבקש סליחה על כללל מה שעשיתם כל השנה, וככה לטהר את עצמכם , לא במובן דתי מול ה', אלא במובן הבין אישי, מול החברים שלכם והאנשים שמסביבכם !!!!!!!!
    את זה אנשים לא עושים ביום יום לא משנה מה תגידו.... ואפילו אם תגידו שהכל אצלכם פסדר, זאת התנשאות והתרוממות מעל כולם ובשביל זה כבר אומר שיש לכם מה לתקן ביום כיפור הזה. נקודה למחשבה.
    4) כל מי שצם... כל מי שמבקש סליחה, כל מי שעכשיו, וביום כיפור הזה יבטיח הבטחה אישית בינו ובין עצמו או בינו ובין ה' שישפר את דרכיו, כל מי שעושה כל מעשה להתקרב לעבר טיהור מבחינה מוסרית, להתקרב להיות אדם טוב, וכל מה שנובע מכך, תבורכו ! כי זאת לדעתי המטרה של היום הזה. בהחלט הוא לא דתי ואין פה כופרים או צדיקים.

שיהיה לכולם צום קם, גמר חתימה טובה, וכל הברכות שיכולות להיות, צמים או לא, שומרים או לא, מאמינים או לא.
    שלכם, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,205 | הודעות: 8,199,798 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect