קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כל משחקי מוקדמות יורו 2008!
    על ידי Torres בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-06-2007, 15:16
  2. [יורו 2008] ישראל מול אנגליה!
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 23-03-2007, 23:33
  3. משחקי מוקדמות יורו 2008(חוץ מישראל)
    על ידי אוריגירור בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2006, 22:06
  4. היום ב - 13:00 , הגרלת מוקדמות יורו 2008
    על ידי MeToRaF בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 14:37
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

נקבעו הדירוגים למוקדמות יורו 2008 - בואו לבנות את הבית שלכם - עמוד 2

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF
    אבל שמע , עם כל מה שאתה אומר כאן , אתה שוכח שאתה השנה שיחקת נגד נבחרות מאוד מאוד חזקות.

צרפת - אומנם התחילה בלי זידאן עם שמות כמו שלה היא שווה לכל נבחרת בדירוג הראשון

שוויץ - נבחרת עם כשרונות גדולים ביותר , חלוץ מפציצן (פריי ) וכשרון בהתקפה (וולנטאן) שחקנים בליגות הבכירות באירופה

אירלנד - הייתה במונדיאל ביפן וקוריאה ולמיטב זכרוני אפילו עלתה לשמינית הגמר והודחה בקושי , עם סגל שחקנים שאנחנו יכולים רק להזיל ריר עליו

אם עברנו את אירלנד , שוויץ וצרפת ללא הפסדים , אני לא חושב שטורקיה , רומניה , יוון או נבחרות אחרות ברמתן הן איום כל כך ממשי על ישראל , בייחוד לא ברמת גן המאוד ביתי עם 40,000 אוהדים.
    תבין שקיבלנו את אירלנד וצרפת במצב לא טוב ..צרפת עשו בושות ביפן הודחו על ידי יוון מהיורו כל האסים פרשו (זידאן מקללה טוראם) הנבחרת פתאום של הנרי שלא עומד בלחץ הצרפתים לא מצליחים לנצח למרות כל השמות מאמן גרוע מתי תקבל עוד הזדמנות כזאת ?? שוויץ נבחרת טובה אבל לא מדהימה בכלל פריי כבר לא כזה מפציצן הוא יושב על הספסל בקבוצה שלו השחקנים האחראים מאוד כישרונים אבל לרובם זה היה קמפיין ראשון לכן אפשר היה לנצל את זה טוב יותר ..

גם אירלנד ממש היו רחוקים מלהרשים וראינו איפה הם סיימו מבלי ניצחון בית אחד על קבוצה גדולה ..
    בקיצור קיבלנו הזדמנות פז ניצלנו את זה כדי לא להפסיד אבל גם לא השגנו את הניצחונות והייתה לנו הזדמנות חבל ...

טוב בית הנה הבית הכי "קל " שאפשר לקבל :
    יוון
    פולין
    רוסיה
    ישראל
    איסלנד
    ארמניה
    ולא משנה מי ..
    והנה הבית שבטוח לא רוצים לקבל :
    הולנד
    איטליה
    דנמרק !!
    ישראל
    הונגריה
    קפריסין חח
    קזחסטן !

בקיצור הבית השני הרבה יותר אטרקטיבי אבל אם באמת רוצים לעלות רק הבית הראשון אבל לך תקבל את זה ככה ..
    שיהיה בהצלחה

Indianapolis colts Champions!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

שמע אחי, אין שום תירוצים.

צרפת הייתה עם שמות שמפארים קבוצות גדולות באירופה , שוויץ עם שחקנים כשרוניים ביותר שיכולים ביום נתון לנצח או לתת פייט ראוי לכל נבחרת ברמה הכי גבוהה שיש , אירלנד עם שמות כמו דאף , 2 הקינים , שיי גיבן , ג'ון אושיי , איך אתה יכול להגיד שהם לא ברמה של הנבחרות בדירוג 1 ו-2 במוקדמות היורו ???

אה ובנוגע לפריי - כמה שאתה אומר שהוא כבר לא מפציצן , הוא סיים בתור מלך השערים של הבית מול הגנות די יציבות כמו של צרפת שספגה הכי מעט , של אירלנד ואתה יודע מה ? גם של ישראל בהנהגת בן חיים.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

מירו לשם השוואה מסוימת הבית שישראל קיבלה במוקדמות המונדיאל היה הבית הכי קשה שלה לדעתי מאז ומעולם על הנייר וגם במגרש. עובדה שישראל התקשתה אבל הצליחה בגלל הסיבות שרשמת למעלה.
    בכל זאת אני חושב שצריך להאמין קצת בשחקנים שלנו שיכולים לעשות דברים טובים ואני בטוח שיש מוטיבציה גבוהה אחרי הקמפיין הזה. רק צריך להכניס טיפה שינויים כמו לשים את ארבייטמן יותר משחקים ולראות אם נולד לנו חלוץ נבחרת לגיטימי, לאזרח את קולואטי ואת טוטו תמוז מאותה סיבה, להתחיל להאמין בכישרונות שגדלים בארץ כמו אלברמן.

ולהעיף את פיני בלילי המחורבן הזה מהנבחרת !!

Gigi Buffon
    אורח

ברור שהנבחרת תיבנה על הדור היותר צעיר,עם כשרונות כמו אלברמן ארבייטמן ברוך דגו אם יציג עונה מצוינת וכמובן בן חיים ויוסי.
    למרות זאת עדיין יהיה מאוד קשה בגלל שאופ"א פשוט שמו מוקשים בהגרלות,אלא אם כן יהיה איזשהו נס,ישראל תקבל בית נורמלי שישאיר סיכוי כי כרגע לפי הדירוגים זה יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעלות ליורו.

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    ברור שהנבחרת תיבנה על הדור היותר צעיר,עם כשרונות כמו אלברמן ארבייטמן ברוך דגו אם יציג עונה מצוינת וכמובן בן חיים ויוסי.
    למרות זאת עדיין יהיה מאוד קשה בגלל שאופ"א פשוט שמו מוקשים בהגרלות,אלא אם כן יהיה איזשהו נס,ישראל תקבל בית נורמלי שישאיר סיכוי כי כרגע לפי הדירוגים זה יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעלות ליורו.
    תשמע , יותר אין תירוצים.

אני חושב שמבחינת חומר שחקנים , החבר'ה הצעירים (ארבייטמן , אלברמן , בן חיים , בניון , קולאוטי , טוטו תמוז שבוודאי יאוזרח , מליקסון אפילו , חיימוביץ' , אלמדון) צריכים להוביל אותנו קדימה כי כשרון יש להם בלי סוף ותאמין לי שעם מאמן חכם שידע להוציא מהם 120 אחוז ולהעמיד אותם כמו ששחקנים כמוהם צריכים להיעמד במגרש , ישראל חייבת לסיים בשני המקומות הראשונים.

ד"א , למי שלא יודע או לא זוכר , בניגוד למוקדמות המונדיאל שבהם המקום הראשון עולה אוטומטית והמקום השני הולך להצלבה , במוקדמות היורו שתי הקבוצות שמסיימות בשני המקומות הראשונים בטבלה , מעפילות אוטומטית ליורו.

אין משחקי הצלבה במוקדמות היורו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF

ד"א , למי שלא יודע או לא זוכר , בניגוד למוקדמות המונדיאל שבהם המקום הראשון עולה אוטומטית והמקום השני הולך להצלבה , במוקדמות היורו שתי הקבוצות שמסיימות בשני המקומות הראשונים בטבלה , מעפילות אוטומטית ליורו.

אין משחקי הצלבה במוקדמות היורו.
    נקודה טובה..

Gigi Buffon
    אורח

עזוב זה כבר מזה לא יעניין אותי עד שהיורו הזה יתחיל אני כבר יהיה פזמ"ניק.
    שיהיה מה שיהיה לדעתי יהיה קשה גם אפילו עם השחקני הדור החדש שלנו יהיה קשה,יש בדרג ב' נבחרות שמשתתפות קבוע בכול טורניר גדול.

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

מה זה איטליה רק דרג 2?
    איטליה אחת הנבחרות הטובות בעולם

FORZA ITALIA

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    9

אני לא ממש מבינה בנבחרות אז אני לא אכתוב את הבית שלי...אבל אני רוצה שפורטוגל וישראל יהיו באותו בית...כי כשיהיה משחק בר''ג אני נוסעת לראות את כריסטיאנו רונאלדו

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
    אני לא ממש מבינה בנבחרות אז אני לא אכתוב את הבית שלי...אבל אני רוצה שפורטוגל וישראל יהיו באותו בית...כי כשיהיה משחק בר''ג אני נוסעת לראות את כריסטיאנו רונאלדו
    רגע אז את תעודדי את פורטוגל או את ישראל?
    ואם יעשו פאול על רונאלדו נגיד יוסי יעשה עליו פאול את תאמרי בוווווווווווווווווז?
    אני במקומך מתגנב לחדרי הלבשה אח"כ....

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    9

ציטוט נכתב במקור על ידי O-MaN1
    רגע אז את תעודדי את פורטוגל או את ישראל?
    ואם יעשו פאול על רונאלדו נגיד יוסי יעשה עליו פאול את תאמרי בוווווווווווווווווז?
    אני במקומך מתגנב לחדרי הלבשה אח"כ....
    אני אהיה לטובת ישראל ובסוף המשחק או לפני אני אנסה להשיג תמונה עם כריסטיאנו...אין אני חייבתת. קודם שיעשו את ההגרלה של הבתים ואז נראה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
    כל אחד והתקוות שלו..אני מקווה שישראל סוף סוף יעפילו לאיפשהו !

הגברת הזקנה
    אורח

מההההההההה?!?!? למה דנמרק רק דירוג 3?!?!?! היא צריכה להיות לפחות 2 היא הרבה יותר טובה מיוון

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי הגברת הזקנה
    מההההההההה?!?!? למה דנמרק רק דירוג 3?!?!?! היא צריכה להיות לפחות 2 היא הרבה יותר טובה מיוון
    יוון דרג א' כי היא אלופת אירופה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,499 | הודעות: 8,173,086 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect