אני בטוח שדאלאס לא תעבור אפילו את הסיבוב הראשון...נכתב במקור על ידי -Alon-
אני בטוח שדאלאס לא תעבור אפילו את הסיבוב הראשון...נכתב במקור על ידי -Alon-
|
|
אז מי כן אם לא דאלאס?
נגיד שיוסטון וסן אנטוניו כמו שאני חושב זה 2 מקומות דיי בטוחים בחצי גמר. סקרמטו דיי בנו מחדש ויעופו גג סיבוב ראשון, סיאטל נחלשו ונלמדו.
פיניקס גם נחלשה והחור שיווצר בתחילת העונה עם אמרה בהחלט לא מוסיף. לייקרס פחחחח.
גולדן סטייט מוכשרת מאוד אבל קשה לי להאמין שיגיעו מעבר לסיבוב ראשון. ממפיס לא מספיק טובים.
דנבר חזקים אז נגיד זאתי השלישית בחצי גמר כל השאר לא מספיק טובות.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
סאן אנטוניו ויוסטון יותר טובות מדאלאס
ורוב הסיכויים ש-2 מהקבוצות האלו יסיימו במקומות 4-5 במערב (לא לפי מאזן בגלל הבתים)
וואלה צודק.
פעם ראשונה מודה בטעותי.
אלון טעית בעוד משהו
לא כתבת שם את מינסוטה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יואב חאלאס כבר עם מינסוטה, הם קבוצה ברמה של ליגה טורקית ומטה. הם בכלל לא פקטור בNBA ומערב בפרט.
תכניס את זה לראש, מינסוטה לא שווים כלום. תמשיכו לבנות על יאריץ' כרכז, הישועה לא תבוא ממנו. אולווקנדי בסנטר? נשמע כמו התחלה של בדיחה.
אלון יופי דאלאס לא תעלה לסיבוב השני, אבל היא תפגוש את יוסטון, את מי אינדיאנה תפגוש? מילווקי? ניו יורק? בוסטון?
בדיחה. שכונה.
דבר אחד אני מבטיח שאני לא יעשה, ותצטטו אותי. אני לא יתפלל לגמור מקום 6 (כמו מירו וכל סקרמנטו, למשל) כדי לפגוש בדיחות כמו סיאטל ומינסוטה בגלל השיטה האידיוטית של ה- NBA.
שתזכו למצוות,
T
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
הופה רועי מכה ועצבני חח ?.?
ותראה מכל התפילות מה יצא ?כלום תבוסה בסיבוב הראשון ...
זה לא משנה מה אני יגיד לך השנה שסקרמנטו יגיעו לפלאוף אני אשמח .. ומצידי שיקבלו את הספרס או את יוסטון בכיף ...
אבל אני עוד יותר אשמח עם דאלס ידפקו ויקבלו איזה יריבה מטקסס יהיה נחמד מאוד ..
ואחרי הכול אני אומר לכם כבר עכשיו מיאמי הולכים להיות האלופים !!!! נדבר במאי ותראו השנה זה השנה של ההיט הם בנו את עצמם הכי טוב התחזקו מאוד נראים מפחיד ויש להם את שאק שהוא רעב ורוצה ושזה היה ככה אף אחד לא עצר את הלייקרס מי יעצור את ההיט ??
ויואב הזאבים גם אם אבל אם יגיעו לגמר יעלו באש !!!!!!! (מי שלא הבין לפי האגדות חח זאבים מפחדים מאש עכשיו תעשו 1 ועוד 1)
Indianapolis colts Champions!!!
יותר תשמח אם אנחנו נקבל יריבה טקסנית בסיבוב הראשון מאשר שסקרמנטו יגיעו לפלייאוף?
מאוד מוזר. אני בטוח שאתה לא מתכוון לזה =/ מהיכרות איתך...
בסופו של דבר רועי המבחן החשוב הוא מבחן התוצאה. תאמין לי הייתי רוצה שדאלאס תגיע רחוק כי זאת דווקא קבוצה שאני מחבב מאוד.
שיטת הראש בית מסדר מקומות1-3 היא פשוט דפוקה נקודה.
במזרח אגב רועי אינדיאנה יכולה בקלות לסיים 4 אם דטרויט ראש בית אצלנו ואז אנחנו יכולים להפגש אם ניו ג'רזי\קליבלנד שזה לא פיקניק גם לקבוצות המערב האימתני.
ולא נראה לי גם כיף גדול לשחק מול פילדלפיה של אייברסון או שיקאגו המתחדשים.
המערב נחלש, נכון שהמובילות חזקות מאוד. אבל מאחורה נחלשו אם זאת ממפיס סיאטל מינסוטה קינגס וכו'.
אההמ שכחתם את דנבר...
בעזרת השם מקום 4 במערב... הפעם בלי להפסיד לסן אנטוניו.....
אחי הם יהיו 2-3 במערבנכתב במקור על ידי kaos88
הם חייבים לנצח את הבית הצפון-מערבי
השאלה כמה רחוק הם יגיעו בפלייאוף בלי איום מבחוץ.... רק וושון לנארד והוא גם אחרי פציעה ארוכה.. ולא בכושר
קיקי היה צריך להביא את פול פירס...
לא כל כך פשוט להביא את פירס.
שחקן ברמה שלו היה צריך לוותר על כמה וכמה דברים שהיו פוגעים בעומק שזה הנשק העיקרי של דנבר.
רועי כתבתי סתם שטויות כי די התעצבנתי לא איכפת לי אני מוכן שדאלס תגמור ראשונה וסקרמנטו 8 העיקר פלאוף ..
ושוב אלון לסקרמנטו יש חמיישיה בכלל לא גרועה ולא כזאת חלשה נכון זה לא הימים של הגמרים מול הלייקרס אבל תראה גם איפה הלייקרס עכשיו ... סקרמנטו העונה יכולה להיות הפתעה גדולה (ואני לא אומר כי אני אוהד אותם) הגיעו שני שחקנים עם מלא כישרון בונזי שלא הראה עדיין כלום בפורטלנד עם הפושעים וממפיס הוא בקושי שיחק ומוסלמי הסקסי ראחים שרוצה להוכיח לרופאים של ניו גרז'י וכולם שיש לו עוד מה לתת על ביבי ועל בראד מילר לא צריך לדבר כי כולם יודעים מה הם שווים .. פג'ה זה תמיד ??????? יכול להיות טוב או על הפנים זה לא משנה .. לכן אם מסתכלים על זה ככה סקרמנטו יכולים להגיע לפלאוף בלי ספק בכלל הבעיה היא שאין בכלל ספסל שחקנים לא מוכרים חסרי ניסיון וזה חבל כי עם כמה שחקני ספסל טובים אפשר היה להתמודד עם הגדולות ..
בקיצור לא צריך לזלזל בסקרמנטו ..
ואני מוכן לשים אתכם כסף מייק ביבי מגיע למשחק האול סטאר של העונה !! והקינגס מגיעים לפלאוף !!!!!!!!@#!@!#!#!@@
Indianapolis colts Champions!!!
יגיע לאול סטאר, בתור אוהד.