קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני הולך לקנות נעליים עכשיו כנסו!!!
    על ידי potr6 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-11-2007, 23:26
  2. יש מצב אני הולך לקרבי?
    על ידי Fabio בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 11-08-2006, 05:50
  3. ח'ברה אני הולך למות אני רציני כנסו
    על ידי שרימפס בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 02:17
  4. לול אני הולך לבצפר :\
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 14:45
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

אני הולך כנראה לקרבי 99.9%..קיצור כנסו - עמוד 2

Night-Light
    אורח

האפשריות שהבאתה ממש שונות אחת מהשניה...
    אני הייתי ממליץ על מג"ב הרבה יותר טוב משאר הדברים שהצעתה...

2. קישורים ממומנים

proH
    אורח

אחח.. איזה תאריך טוב זה
    23/07
    (היום הולדת שלי)
    (:
    אמ.. ואני מציע לך ללכת למג"ב

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

זה גם התאריך גיוס שלי ...
    תותחנים ?! מי אמר לך שזה הכי קשה ?
    תותחנים !?
    איזה שאיפות יש לך ...
    מה זה ?

Gigi Buffon
    אורח

אמממ אחשלי אני יגיד לך משו מניסיון[כמובן לא שלי אני עדיין צעיר ופעור]
    אבל תותחנים זה אחד הדברים הכי גרועים בצבא,יכול להיות שתאהב יכול להיות שלא,אבל כול מי שאני מכיר שמשרת שם אומר:המון שמירות,בסיס בסוף העולם שגורם להתאבד ובאמת התאבדו שם,יציאות הביתה חרא[שבת ראשונה שלך אתה עושה בבסיס וזה קורה כל שנה,קיצר חייל עם המון חרא,עצה שלי אם אתה בכל זאת הולך לשם לך למית"ר אולי יצא משם משו,אל תשאר בתותחנים הרגיל.
    לעומת זאת מג"ב זה אולי הדבר הכי שווה בצבא,קדום כל טירונות 05 אתה עושה בבית חורון ובמכמש,אין אימון מתקדם ז'תומרת אחרי 3 וחצי חודש של טירונות יש לך כומתה ותגיות עם השם שלך וזהו סיימת עכשיו משבצים אותך לאחד מהדברים הבאים:יס"מ[יחידת סיור משטרתית],ימ"ס[מסתערבים]ימ"ג[בילוש],מתיל"ן[האגף המודיעני של מג"ב תצפיות והכול],מבצעי שזה משטרת עיירות,שיטור כפרי וכו' וכול הפלוגות למינהם פלוגה ג' שמאבטחת את הר הבית כל החיים שלה ופלוגה כא' אם אני לא טועה שמאבטחת בת"א והשמועה אומרת שלרובם שם יש חברות כוסיות כי כל היום הם מאבטחים בטיילת ובים ובקניונים ובאזורי המועודונים בקיצור זה נקרא כלבי שמירה ולא מומלץ להגיע לשם.וכמובן יש את האפשרות לצאת לקורסים:מכי"ם,קלעים,צלפים,חובשים וכו' שאת כולם עוברים בבית חורון.
    מה גם שטוב במג"ב יש לך זכויות וחובות שוטר וגם זכויות חייל,כלומר אתה לא מקבל תעודת חוגר אלא שוטר ועדיין יש לך זכויות של חייל,יש לך המון דברים עיוניים ללמוד שם על זכויות וחובות שוטר,אתה עושה דברים שלא תעשה אף פעם בצבא כמו הפס"דים,פיזור הפגנות אבל עדיין אתה עושה דברים כמו כל לוחם רגיל כמו פחת"תים,שדאות וכו'.
    קיצור אם אתה רוצה לדעת עוד על מג"ב אתה יכול לשאול אותי חח יש לי שם כמה חברים ואני בקרוב מאוד מקווה להתגייס לשם.
    ד"א-כל הסטיגמת ערסים שנדבקה לשם ממש אבל ממש לא נכונה,כאחד שביקר בבסיס שם וראה את האנשים שם,אלו אולי האנשים הכי פחות ערסים שיש בעולם,ואולי האנשים הכי מצחיקים בעולם,יש שם אחלה סגל מפקדים מצחיקים בטירוף ומה שהולך שם במסדרים ממה שחבר שלי מצלם[החייל היחיד בכל הבסיס שיש לו אישור מיוחד לצלם בוידאו וסטילס כל מה שעושים כל יום]הוא צילם את המסע תגיות שלהם וזה היה ממש קורע הם מקללים שם את כל החיילות של צה"ל מתחילים לשיר חחחחח

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    411
    משפט מחץ
    לא יכול איתה ולא יכול בלעדייה

Exclamation

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    אמממ אחשלי אני יגיד לך משו מניסיון[כמובן לא שלי אני עדיין צעיר ופעור]
    אבל תותחנים זה אחד הדברים הכי גרועים בצבא,יכול להיות שתאהב יכול להיות שלא,אבל כול מי שאני מכיר שמשרת שם אומר:המון שמירות,בסיס בסוף העולם שגורם להתאבד ובאמת התאבדו שם,יציאות הביתה חרא[שבת ראשונה שלך אתה עושה בבסיס וזה קורה כל שנה,קיצר חייל עם המון חרא,עצה שלי אם אתה בכל זאת הולך לשם לך למית"ר אולי יצא משם משו,אל תשאר בתותחנים הרגיל.
    לעומת זאת מג"ב זה אולי הדבר הכי שווה בצבא,קדום כל טירונות 05 אתה עושה בבית חורון ובמכמש,אין אימון מתקדם ז'תומרת אחרי 3 וחצי חודש של טירונות יש לך כומתה ותגיות עם השם שלך וזהו סיימת עכשיו משבצים אותך לאחד מהדברים הבאים:יס"מ[יחידת סיור משטרתית],ימ"ס[מסתערבים]ימ"ג[בילוש],מתיל"ן[האגף המודיעני של מג"ב תצפיות והכול],מבצעי שזה משטרת עיירות,שיטור כפרי וכו' וכול הפלוגות למינהם פלוגה ג' שמאבטחת את הר הבית כל החיים שלה ופלוגה כא' אם אני לא טועה שמאבטחת בת"א והשמועה אומרת שלרובם שם יש חברות כוסיות כי כל היום הם מאבטחים בטיילת ובים ובקניונים ובאזורי המועודונים בקיצור זה נקרא כלבי שמירה ולא מומלץ להגיע לשם.וכמובן יש את האפשרות לצאת לקורסים:מכי"ם,קלעים,צלפים,חובשים וכו' שאת כולם עוברים בבית חורון.
    מה גם שטוב במג"ב יש לך זכויות וחובות שוטר וגם זכויות חייל,כלומר אתה לא מקבל תעודת חוגר אלא שוטר ועדיין יש לך זכויות של חייל,יש לך המון דברים עיוניים ללמוד שם על זכויות וחובות שוטר,אתה עושה דברים שלא תעשה אף פעם בצבא כמו הפס"דים,פיזור הפגנות אבל עדיין אתה עושה דברים כמו כל לוחם רגיל כמו פחת"תים,שדאות וכו'.
    קיצור אם אתה רוצה לדעת עוד על מג"ב אתה יכול לשאול אותי חח יש לי שם כמה חברים ואני בקרוב מאוד מקווה להתגייס לשם.
    ד"א-כל הסטיגמת ערסים שנדבקה לשם ממש אבל ממש לא נכונה,כאחד שביקר בבסיס שם וראה את האנשים שם,אלו אולי האנשים הכי פחות ערסים שיש בעולם,ואולי האנשים הכי מצחיקים בעולם,יש שם אחלה סגל מפקדים מצחיקים בטירוף ומה שהולך שם במסדרים ממה שחבר שלי מצלם[החייל היחיד בכל הבסיס שיש לו אישור מיוחד לצלם בוידאו וסטילס כל מה שעושים כל יום]הוא צילם את המסע תגיות שלהם וזה היה ממש קורע הם מקללים שם את כל החיילות של צה"ל מתחילים לשיר חחחחח

אחי
    תודה

עכשיו (אחרי ההסבר שלך) אני יודע יותר דברים על מג''ב
    הבאת לי יותר חשק להתגייס לשמה
    ותגיד התירונות זה 0.7 לא? אתה אמרת 0.5...:wtf:

אבל אני רוצה ללכת למג''ב אבל לא בתור שוטר
    אלה בתור נגיד צלפים מיסתערבים..
    כנס לקטע של בולש ומשטרה....(אני מעדיף לשבת בפנים ולא לשרת שמה)
    אני רוצה ליהיות ביחידות של צלפים, מסתערבים משהו טוב...

גם פול קרובים שלי היו שמה
    צלפים,מסתערבים,משבמר רגיל יס''מ וכו'...(קיצור mafia)

אחי אם אתה יכול לתת לי איזה אתר או יותר רקע לזה אני יודע לך מאוד
    ואני חושב ש 99999999999999.9% אני כבר שמה
    אני מסמן בטופס שלי לכיוון מג''ב...

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי super G
    אחי
    תודה

עכשיו (אחרי ההסבר שלך) אני יודע יותר דברים על מג''ב
    הבאת לי יותר חשק להתגייס לשמה
    ותגיד התירונות זה 0.7 לא? אתה אמרת 0.5...:wtf:

אבל אני רוצה ללכת למג''ב אבל לא בתור שוטר
    אלה בתור נגיד צלפים מיסתערבים..
    כנס לקטע של בולש ומשטרה....(אני מעדיף לשבת בפנים ולא לשרת שמה)
    אני רוצה ליהיות ביחידות של צלפים, מסתערבים משהו טוב...

גם פול קרובים שלי היו שמה
    צלפים,מסתערבים,משבמר רגיל יס''מ וכו'...(קיצור mafia)

אחי אם אתה יכול לתת לי איזה אתר או יותר רקע לזה אני יודע לך מאוד
    ואני חושב ש 99999999999999.9% אני כבר שמה
    אני מסמן בטופס שלי לכיוון מג''ב...

חחח אלללה עוד מגבניק
    טירונות 05-במכים אתה משלים ל07
    חחח אבל אין דבר כזה במג"ב לא להיות שוטר,מהשנייה שנכנסת למג"ב אתה נחשב שוטר,אמרתי שאחרי סיום הטירונות אתה יוצא לקורסים כמו שציינת מסתעברים וצלפים[שזה מתיל"ן,ואני יגלה לך משו אם תסתכל טוב טוב על הכותל בעיקר בזמן הרמאדן ותפילות יום הכיפור וכו' אבל ממש תסתכל טוב אתה תראה לפעמים חיילים על הכותל עצמו עם כוונות,אלו חיילים במתיל"ן שיושבים שם ומזהים אנשים מתפרעים וכו',את הכול אני אומר על סמך תמונות שראיתי שחבר שלי צילם ודברים שהוא סיפר.בקיצור את הקורסים את עושה אחרי סיום טירונות שם אתה מוסמך להיות בלש,שוטר יס"מ,מסתערב וכו'.
    אממ אתר ברור שיש
    http://www.police.gov.il/magav/
    כול המידע שם,תמונות הסברים על הכול מהכול
    תהנה.
    וד"א-במנילה אם אתה רוצה מג"ב בטוח-תמלא מג"ב בעדיפות 5 ואת כול השאר בעדיפות 0 או 1 חחח זו הדרך הכי בטוחה להיכנס למג"ב.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

טוב,
    קודם כל, אם אתה שואף ליחידות המובחרות יותר, לרצות ישר ללכת למג"ב, תותחנים, או בכלל נהג קרבי, זה לא ממש נחשב.
    אם אתה רוצה משהו טוב אתה עולה הכי גבוהה ולאט לאט יורד, לא מתחיל נמוך עם אפשרות רק לרדת.
    תן לעצמך קצת קרדיט, לך למובחרות, לא יצליח אז לא, אבל מה אכפת לך לנסות?

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t
    טוב,
    קודם כל, אם אתה שואף ליחידות המובחרות יותר, לרצות ישר ללכת למג"ב, תותחנים, או בכלל נהג קרבי, זה לא ממש נחשב.
    אם אתה רוצה משהו טוב אתה עולה הכי גבוהה ולאט לאט יורד, לא מתחיל נמוך עם אפשרות רק לרדת.
    תן לעצמך קצת קרדיט, לך למובחרות, לא יצליח אז לא, אבל מה אכפת לך לנסות?
    מה זה משנה מובחרות או לא מובחרות?
    תגיד לי אם אתה רוצה לבלות 4 חודש בבסיס ולא לצאת הביתה כשתשרת בסייירות ולא תיראה בית,אז תבכה שחבל שהלכת לסיירות.
    כול הסיירות האלו זה טימטום,קורעים ת'תחת ולא רואים בית ואח"כ עוד משתינים עלייך בקשת.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ
    אם הכאב הוא זמני, אז עד מתי?

תגיד לי אם אתה רוצה לבלות 4 חודש בבסיס ולא לצאת הביתה כשתשרת בסייירות ולא תיראה בית,אז תבכה שחבל שהלכת לסיירות.
    כול הסיירות האלו זה טימטום,קורעים ת'תחת ולא רואים בית ואח"כ עוד משתינים עלייך בקשת.
    אבל אחי....הרגשת הסיפוק שאתה יודע שחיסלת מחבל שיכל להרוג את המשפחה שלך
    לעומת ההרגשה במג''ב שכל יום אתה הולך, מפרק לערבים ת'צורה באיזה הפגנה וככה כל יום (לפי מה שאחותי אמרה לי שם)
    וגם אתה נחשב מבחינה מנטאלית ופיזית איכותי יותר
    בעיניך ובעייני מי שמכיר אותך

תחזור הביתה עם תג של השייטת אני רוצה לראות שכל האנשים בתחנה המרכזית (שמזהים את התג) לא מסתובבים בקנאה
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי KoChiNi
    אבל אחי....הרגשת הסיפוק שאתה יודע שחיסלת מחבל שיכל להרוג את המשפחה שלך
    לעומת ההרגשה במג''ב שכל יום אתה הולך, מפרק לערבים ת'צורה באיזה הפגנה וככה כל יום (לפי מה שאחותי אמרה לי שם)
    וגם אתה נחשב מבחינה מנטאלית ופיזית איכותי יותר
    בעיניך ובעייני מי שמכיר אותך

תחזור הביתה עם תג של השייטת אני רוצה לראות שכל האנשים בתחנה המרכזית (שמזהים את התג) לא מסתובבים בקנאה
    סיפוק שמיפוק.
    למרות שלא התגייסתי ויש ל יעוד 4 חודשים בערך אני יגיד לך:
    אתה צעיר ועדיין פעור[גם אני כזה]אבל אני לפחות רואה מה חברים שלי עוברים בגבעתי,בשריון,בגולני ומג"ב,אתה חושב שלהיות בפלס"ר גבעתי זה כזה כיף?אתה חושב שזה כיף לראות ת'חברים שלך עושים שבת בבית כשאתה עושה כבר 4 שבתות רצוף בבסיס?או להיות באיזה בסיס בסוף העולם כי אתה בשייטת,וביום שישי שאתה סוגר שבת שלישית רצוף וחברים שלך מזיינים בקצב בזמן שאתה מנקה ת'נשק אתה חושב סעמק למה לא הלכתי כמוהם לגבעתי ליציאות של 12-2 במקום 22-2 וכמו מטומטם אני בסיירת מטכ"ל?
    נחשב מבחינה מנטלית?אהה אם אני במג"ב זה אומר שלא סיימתי בצפר?שטויות אני מכיר המון אנשים שסיימו עם פיזיקה 5 יח"ל והלכו למג"ב בגלל שתחום המשטרה מושך אותם.
    מבחינה פיזית?אהה במג"ב נותנים לי לעשות 20 מתח וצנחנים 25 אז אני יותר חזק?שטויות כול טירונות בסיסית קרבית היא 05 אתה עושה את אותם הכשרות אותם תרגילים הכל באותו מינון,מעבר לזה באימון המתקדם אתה עובד יותר על לוט"ר ולוש"ב וקצת פחות על כושר שעל זה רוב הטירונות עובדת.
    עם כל ההרגשת עליונות וזה בסוף מגיעים למסקנה שלא שווה את כל הקריעת תחת הזו של הסיירות וכו' כי אתה לא רואה בית ופותחים לך ת'תחת וכול ההרגשה שלך של המחבל,אתה חי במציאות אחרת,רק לידיעתך האדם שהרג הכי הרבה מחבלים הוא מגבני"ק...ולא איזה גולנ'ציק או אחד משייטת 13,כן מגבניק אלה שלא סיימו בצפר,אלה העבריינים ששומעים דיכאון.
    ואני יגיד לך עוד משו יש לי דוד שהיה בפלס"ר גבעתי,שאלתי אותו אם כדאי ללכת לגבעתי לסיירת הוא אמר שחבל כי זה ביזבוז זמן והוא בדיעבד מתחרט על זה כי הוא לא ראה בית,לא ידע מה זה מסיבות במשך כל הטירונות כי תמיד שהוא חזר הוא היה סחוט מעייפות,בקיצר כל הסירות האלה אומנם נכון יש לך כבוד וזה אבל בדוגר מבחינת איכות חיים אתה עמוק בחרא.

ובקשר לתג של השייטת-התג של השייטת לא מעניין אותי וכול מי ששם אותו יכול לדחוף אותו לתחת שלו,הצבא הזה שווה לא משנה מה יהיה,מג"ב לטעמי זה אותו דבר כמו צנחנים וגבעתי וכו'...

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    ~MV OnE wOrD aNd YoU WilL dIe`

תותחנים!!!!!!!! כי אתה תותחן

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

רציניייייייי
    23 ליולי 2006 ?!?!?!?
    בן דוד שלי מתגייס באותו יוםםםםם
    וגם הוא הולך לקרבייייייי
    יאאאא
    קוראים לו רובי =]

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

בגלל זה אמרתי אם אתה שואף ולא אמרתי לו מה לעשות.
    אם יש לך שאיפה גבוהה, להתחיל ממג"ב זאת לא התחלה גבוהה בשרשרת.

עכשיו בקשר להודעה הארוכה שלך,
    ברור וברור וברור שאתה צודק במובן מסויים, אבל כל אחד שונה.
    אני למשל מוכן לקרוע תתחת אפילו רק בשביל שהבן שלי יוכל להגיד לחברים שלו שאבא שלי היה בשדלג או בשייטת, כמה חודשים של סבל נכון, אבל אחרי שאתה משתחרר ואתה יודע מה עשית אתה מרגיש טוב עם עצמך, שלא לדבר שלהיות ביחידות האלה זה כבוד, נקודה.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    352
    משפט מחץ
    אני מטורף

יצא לי לדבר עם אנשים שהיו במג"ב...
    ומאותו יום אני נשבעתי שאני לא הולך לשם
    האנשים איבדו את עצמם, הם פשוט ראו את המוות מול העניים..
    וכשאתה רואה מישהו במצב כזה, שהוא פשוט השתגע מזה, אתה הולךלזה כי זאת יחידה מובחרת
    וזה מאתגר, ומעניין, וכדי להרוג ערבים.. :| .. אבל מה שאתה רואה ומה שאתה עושה, אתה פשוט חוזר אחרת..
    זה דופק לך ת'שכל

לך לתותחנים, בן דוד שלי נמצא שם, וזה נשמע מגניב...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,688 | הודעות: 8,173,275 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect