קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]איזה זוג הייתם רוצים לראות במשימה הירוקה בגמר?
    על ידי mcy בפורום המירוץ למיליון (The Amazing Race)
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 12:16
  2. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 15:49
  4. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:38
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

[דיון] המכונה החיפאית (הירוקה) לא עוצרת - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי MikE BibbY
    בשתי מילים גועל נפש לפתוח אשכול על קבוצה עלובה בליגה עלובה אין לי מה להגיד ..

ואוהדי בית'ר חח כאלק שחקן רומני ושוודי מהנבחרת יגיע ? נראה לך מישהו יעזוב את הליגה האנגלית ,ספרדית,איטלקית,גרמנית,צרפתית ועוד כדי לבוא לשחק בליגת טוטו ??????????????????????????

השחקנים היחידים שיבואו זה כמו תמיד דרום אמירקאים ומאפריקה כמו תמיד ... ו5 זרים לא יכולים לעשות שינוי כאשר בקבוצה יש 11 שחקנים על 11 ולא 5 על 5 ...

מה שמדהים הוא כמה אנשים הפסיקו להיות אוהדים אחוז האוהדים של חיפה רק עולה שהיא מנצחת שמאלמו ניצחו היה שקט כמעט כל אוהדי חיפה נעלמו מדהים ..
    והרעיון הכי טיפשי הוא שלם וצפה נו באמת מי ישלם כדי לראות כדורגל ישראלי ?. שיש בחינם בארסה לה קורוניה או ליגה איטלקית ..
    מי אמר שבשביל להצליח אתה צריך שחקן מנבחרת רומניה או שבדיה או כל נבחרת אחרת אירופאית ?

אתה חושב ששחקנים אפריקאים כשרוניים ביותר שמשחקים בליגות באפריקה או בפורטוגל/ברזיל למיניהם , לא יבואו אחרי הכסף של גאיידמק ? עזוב שהם יודעים שזה קרש קפיצה לאירופה , הם גם ירוויחו סכומים שבקבוצותיהם בברזיל/אפריקה הם לא חלמו בכלל לקבל , על מה אתה מדבר?
    יש היום בברזיל , בליגה הבכירה לפחות 200-300 שחקנים כשרוניים ביותר שעוד לא מקבלים את הבמה בקבוצות שלהם ובית"ר יכולה להביא אותם בקלות.

חוץ מזה, גם ישראלים כשרוניים לא חסר , עומרי אפק כבר הוחתם , אני כמעט בטוח שלפחות שלושה שחקנים שמשחקים היום בחיפה יעברו לבית"ר בעונה הבאה, תאמין לי שגם מבחינת שחקנים ישראלים , בית"ר לא תטמון ידה בצלחת ותביא את המיטב.

שמע , בשביל לשנות את המגמה של ליגה ישראלית חלשה , גאיידמק הוא ברכה לכדורגל הישראלי , כי אתה לא יכול לשנות אם אין לך תחרות בין 2 קבוצות , וכרגע יש מונופול בצמרת של מכבי חיפה, אבל עכשיו עם רכישת בית"ר ע"י גאיידמק והשינויים שהולכים להיעשות בטדי , אולי תהיה מלחמה ולאט לאט גם הרמה תגדל כי גם הקבוצות האחרות חוץ מבית"ר וחיפה תתחזקנה בהתאם.

2. קישורים ממומנים

"מה שמדהים הוא כמה אנשים הפסיקו להיות אוהדים אחוז האוהדים של חיפה רק עולה שהיא מנצחת שמאלמו ניצחו היה שקט כמעט כל אוהדי חיפה נעלמו מדהים .."
    בולשיט נקודה

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

בשתי מילים גועל נפש לפתוח אשכול על קבוצה עלובה בליגה עלובה אין לי מה להגיד ..

ואוהדי בית'ר חח כאלק שחקן רומני ושוודי מהנבחרת יגיע ? נראה לך מישהו יעזוב את הליגה האנגלית ,ספרדית,איטלקית,גרמנית,צרפתית ועוד כדי לבוא לשחק בליגת טוטו ??????????????????????????

השחקנים היחידים שיבואו זה כמו תמיד דרום אמירקאים ומאפריקה כמו תמיד ... ו5 זרים לא יכולים לעשות שינוי כאשר בקבוצה יש 11 שחקנים על 11 ולא 5 על 5 ...

מה שמדהים הוא כמה אנשים הפסיקו להיות אוהדים אחוז האוהדים של חיפה רק עולה שהיא מנצחת שמאלמו ניצחו היה שקט כמעט כל אוהדי חיפה נעלמו מדהים ..
    והרעיון הכי טיפשי הוא שלם וצפה נו באמת מי ישלם כדי לראות כדורגל ישראלי ?. שיש בחינם בארסה לה קורוניה או ליגה איטלקית ..
    או דרבי מדריד =]

אבל עזבו, כל שנה כמות המתענינים בליגה הישראלית הולכת ופוחתת, חשבו שהשנה מכבי ת"א יהיו קבוצה טובה והכל,
    העונה החלה בסערה, ולאט לאט מבינים שאף קבוצה לא מתקרבת לרמה של חיפה.
    אם לא יתחילו לפעול בנושא בדחיפות הליגה שלנו תפורק תוך כמה שנים ואני לא מגזים. בלי אוהדים אין כדורגל, פעם כל בן אדם דיבר על הליגה הישראלית (כולל אני) עכשיו כבר יותר מחצי זה לא מעניין אותם בכלל, הם מעדיפים את הכדורגל האיכותי של אירופה.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

חחח מירו הקבוצה העלובה הזאתה עושה צחוק מהליגה הזאת.

ושנשחק מול ברקוביץ' וחבריו הצהובים, נראה מי קבוצה עלובה.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

רק שתדעו.. מכבי גם אם תסיים במקום 12 ( מכבי ת"א כמובן.. ) היא עדיין תצא מורווחת..
    מכבי כבר מורווחת התקציב משנה שעברה גדל בסה"כ ב 2 מיליון .
    הרבה שחקנים יקרים עזבו.. ( אמבמה.. 800 אלף דולר.. ) והבאנו מציאות בזול.. ואני רואה כבר את קאקו עוזב בקרוב.. וזר חדש מגיע..
    רק שתדעו לפי דעתי מכבי עם 2 חלוצים וחילופים נכונים לקראת הדקה ה 65 בקישור הקדמי לא רואה את חיפה..
    חיפה לא מציגים כזאת יכולת גבוהה.. פשוט נגד הליגה העלובה שיש לנו בארץ זה מספיק וכולם תופסים מהם אלים..
    חיפה כבר לא בעלת שלד כזה רחב.. ובקרוב מאוד 2 שחקנים חשובים מאוד עומדים לעזוב אותה.. ואז נראה אתכם.. נראה מה תעשו אז..

Metoraf עכשיו קראתי את התגובה שלך.. בקשר לשחקנים מאפריקה.. הם לא יגיעו לכאן.. המאמנים שגאידמק מביא לא יסתכלו לעברם בגרוש..שחקנים רוסים יגיעו לארץ.. ואולי 2 שחקנים מאירופה החדשה.. ( צרפת \ איטליה.. ) זהו..
    ויביאו כמה שחקנים טובים מהארץ אולי
    חצי מהסגל ינופה והקהל ישתגע..
    נערך לאחרונה על ידי אור; 16-10-2005 בשעה 17:44.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider
    רק שתדעו.. מכבי גם אם תסיים במקום 12 ( מכבי ת"א כמובן.. ) היא עדיין תצא מורווחת..
    מכבי כבר מורווחת התקציב משנה שעברה גדל בסה"כ ב 2 מיליון .
    הרבה שחקנים יקרים עזבו.. ( אמבמה.. 800 אלף דולר.. ) והבאנו מציאות בזול.. ואני רואה כבר את קאקו עוזב בקרוב.. וזר חדש מגיע..
    רק שתדעו לפי דעתי מכבי עם 2 חלוצים וחילופים נכונים לקראת הדקה ה 65 בקישור הקדמי לא רואה את חיפה..
    חיפה לא מציגים כזאת יכולת גבוהה.. פשוט נגד הליגה העלובה שיש לנו בארץ זה מספיק וכולם תופסים מהם אלים..
    חיפה כבר לא בעלת שלד כזה רחב.. ובקרוב מאוד 2 שחקנים חשובים מאוד עומדים לעזוב אותה.. ואז נראה אתכם.. נראה מה תעשו אז..

Metoraf עכשיו קראתי את התגובה שלך.. בקשר לשחקנים מאפריקה.. הם לא יגיעו לכאן.. המאמנים שגאידמק מביא לא יסתכלו לעברם בגרוש..שחקנים רוסים יגיעו לארץ.. ואולי 2 שחקנים מאירופה החדשה.. ( צרפת \ איטליה.. ) זהו..
    ויביאו כמה שחקנים טובים מהארץ אולי
    חצי מהסגל ינופה והקהל ישתגע..
    איך מורווחת?......לוני הוציא הרבה כסף הגדיל תתקציב כדי שהנה הזאת שנת ה100 של המועדון הם יקחו אליפות....שנה הבאה התקצב יקטן....חוצמזה הוא משלם הרבה לשלושת הזקנים+טריקה שהוא שחקן לא משמעותי....הרווח היחיד שהוא עשה זה ממכירת מנויים....זה מה שיכסה לו את החובות ושנה הבאה חצי מהמנויים לא יהיה אם הם לא לוקחים אליפות...וזה לא נראה לי שיקרה בעתיד.....

ולגבי גיאדמק.....כסף קונה הכל....השאלה מה הוא מציע....

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

השנה מכבי לוקחת לפחות גביע אם לא דאבל

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי linkin
    השנה מכבי לוקחת לפחות גביע אם לא דאבל
    מכבי חיפה אתה מתכוון....
    הסיבה היחידה שחיפה לא לוקחת דאבלים זה שהיא מפסידה במשחקים צמודים שלא אמורים להיות צמודים....
    שנה שעברה מול הפועל חיפה לפני שנתיים מול הפועל ת"א....יותר מזה אני לא זוכר....ומכבי מתנחמים בגביע כל פעם...

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF
    מי אמר שבשביל להצליח אתה צריך שחקן מנבחרת רומניה או שבדיה או כל נבחרת אחרת אירופאית ?

אתה חושב ששחקנים אפריקאים כשרוניים ביותר שמשחקים בליגות באפריקה או בפורטוגל/ברזיל למיניהם , לא יבואו אחרי הכסף של גאיידמק ? עזוב שהם יודעים שזה קרש קפיצה לאירופה , הם גם ירוויחו סכומים שבקבוצותיהם בברזיל/אפריקה הם לא חלמו בכלל לקבל , על מה אתה מדבר?
    יש היום בברזיל , בליגה הבכירה לפחות 200-300 שחקנים כשרוניים ביותר שעוד לא מקבלים את הבמה בקבוצות שלהם ובית"ר יכולה להביא אותם בקלות.

חוץ מזה, גם ישראלים כשרוניים לא חסר , עומרי אפק כבר הוחתם , אני כמעט בטוח שלפחות שלושה שחקנים שמשחקים היום בחיפה יעברו לבית"ר בעונה הבאה, תאמין לי שגם מבחינת שחקנים ישראלים , בית"ר לא תטמון ידה בצלחת ותביא את המיטב.

שמע , בשביל לשנות את המגמה של ליגה ישראלית חלשה , גאיידמק הוא ברכה לכדורגל הישראלי , כי אתה לא יכול לשנות אם אין לך תחרות בין 2 קבוצות , וכרגע יש מונופול בצמרת של מכבי חיפה, אבל עכשיו עם רכישת בית"ר ע"י גאיידמק והשינויים שהולכים להיעשות בטדי , אולי תהיה מלחמה ולאט לאט גם הרמה תגדל כי גם הקבוצות האחרות חוץ מבית"ר וחיפה תתחזקנה בהתאם.
    אל תשכח דבר חשוב שנכון יש שם 200 כישרונים אולי יותר אבל יש גם הרבה יותר שהם לא שחקנים גדולים בכלל ולא שווים כלום תבינו זה הימורים אתה יכול לפגוע כמו עם קולאטי לדוגמא אבל גם לפספס כמו עם שתי האפסים שהיו בחיפה לפני קולאטי לופז נראה לי לא זוכר כבר (הוא לא עשה משהו כדי שנזכור אותו )
    לעשות מהפכה בעונה אחת זה קשה כי רונלדניו לא עומד להגיע ושחקנים אחרים ששיצטרכו להגיע למקום חדש מדינה חדשה דברים שהם לא מכירים . .

וזה בעצם הסיבה שחיפה כזאת טובה (כמה שאני שונא אותם אבל זה נכון ) השלד הזה כבר מלא זמן השינויים הם לא גדולים שחקנים כמו בנאדו טל הם הנשמה של הקבוצה הזאת ולא בגלל שלחיפה יש זרים הכי טובים בליגה כי יש שחקנים זרים לא פחות טובים בליגה שלנו אבל שחקנים ומערכת שעומדת מסביבם לא תמיד נותנת להם להראות את היכולת שלהם כמו שצריך או כמו שהיה קורה עם הם היו בחיפה

Indianapolis colts Champions!!!

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

וזה בעצם הסיבה שחיפה כזאת טובה (כמה שאני שונא אותם אבל זה נכון ) השלד הזה כבר מלא זמן השינויים הם לא גדולים שחקנים כמו בנאדו טל הם הנשמה של הקבוצה הזאת ולא בגלל שלחיפה יש זרים הכי טובים בליגה כי יש שחקנים זרים לא פחות טובים בליגה שלנו אבל שחקנים ומערכת שעומדת מסביבם לא תמיד נותנת להם להראות את היכולת שלהם כמו שצריך או כמו שהיה קורה עם הם היו בחיפה
    ו-8 שחקני נבחרת....באף קבוצה אין שחקנים ישראלים ברמה כזאת בכמות כזאת...ובאמת יש להם שלד...
    פה גם הטעות של מכבי.....איזה שלד הם יבנו עם שחקנים עוד עונה שתיים פורשים....קלינגר העיף את השלד שלו עם אלי ביטון ברוך דגו וכו'....

וזה דנטה לופז....ג-ר-ו-ע.
    בואנה אתם יודעים שפעם אלון מזרחי היה ממש תותח!? חשבתי הוא היה סתם טוב אבל היו לו כמה מלכויות שערים....מאז ועד עכשיו הוא כבר הדרדר לזנות....

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,506 | הודעות: 8,174,093 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect