סבבה הבנתי..
|
|
איזה יופי
אני פשוט אוהב לראות את המשחקים של מכבי! נהייה לי שמח בלב כל משחק
פשוט קבוצה מדהימה. עזבו NBA, מכבי קבוצה אמיתית. אין עוד קבוצה כזאת. גם הכדורסל שהם משחקים, גם החיבור בין השחקנים. פשוט עושה טוב לראות.
עם כל הכבוד ל NBA, הרמה לא כזו גבוהה. ועזבו את זה שטורונטו מעפנים.
אז יש לכם כמה קבוצות כמו מיאמי, סאן אנטוניו, דטרויט וכו' שזה באמת ליגה אחרת. רוב הקבוצות שם באמת לא מרחק גדול ממכבי. מכבי אחרי כמה חודשי הסתגלות יכולה להיות "קבוצת אמצע טבלה" (כן, זו לא טבלה אחת, אבל זה המושג :\), ב NBA בכיף.
המרחקים בין ה NBA לאירופה הצטמצמו, זה לא חדש. וחוץ מזה, חוץ מדירק נוביצקי, שהוא באמת חייה לא נורמלית, אולי השחקן הכי טוב בעולם (לדעתי הוא כזה), סתכלו מה נתן לנו הNBA הזה. טוני פארקר בנבחרת צרפת לא עשה כלום, שאראס ב NBA בתהליכי התאקלמות, עושה רושם שיהיה שחקן מעולה שם, נבחרת ארה"ב עם כמה כוכבים נראית כמו בדיחה באולימפיאדה.
תכניסו את זה לראש חברים, מכבי קבוצה מיוחדת. הם עוד יגיעו רחוק (גם אם הם יפסידו לאורלנדו חס וחלילה).
just wait when they come to "malha" then we will talk.
o and hen... the NBA is total different level. forget it man
it was stupid game, with a stupid result. be real
חן אתה ממהר יותר מדי היום מכבי פגשו את אחת הקבוצות החלשות בNBA לא כולם ברמה של טורנטו קבוצה של שחקן אחד וכל השאר עושים מה שבא להם לאירופה יש עוד הרבה זמן כדי להגיע לרמת האתלטים של בNBA לכוח העצום וכל הדברים האלה ... באירופה קולעים טוב יותר אבל כל מה שקשור לכישרון וכל זה האמריקאים שולטים ובגדול .. והנה ביום חמישי יצא לנו לראות את פרנסיס אני לא ממש חושב שיש למכבי מישהו שיכול לעצור אותו ..
יש עדיין מלא שחקנים שהם ברמה הרבה יותר גבוהה מאירופה .. למרות שהכדורסל ישתנה וקבוצות אירופאיות שמשחקות טקטית נכון יכולים לעשות משהו אבל עדיין לשחק 82 משחקים טקטי זה שונה ...
ובכל זאת הישג ענק למכבי גרין המדהים ופארקר המלך שיכול היה להיות בכיף שחקן 7-8 אולי אפילו יותר תלוי בקבוצה ולתרום דברים ..
ואלון לדעתי בכל זאת אם תיקח את פיטרסון ואת רוז סתם נגיד לאירופה הם יהיו שחקנים מובילים (על בוש אין מה לדבר) גם מייק ג'יימס כי קלדרון היה שחקן מוביל באירופה והוא שם על הספסל ..
ואף אחד לא אומר על זה כלום אבל גם ניקולה הראה שיש לו את זה למרות שהוא שיחק היום מול דחלילים יש לו תנועה יפה מאוד ויד טובה מחצי מרחק (די עם השלושות האלה 1-10 דיייייייי) הבעיה היא הגנה .. וודס לא שומר יותר טוב ממנו אז למה הוא כן ?????
Indianapolis colts Champions!!!
הייתי במשחק...
ישבתי 5 מטר מהשחקנים, יכלתי לשמוע את כריש בוש ופרקר נושמים
חחח זה לא שאני טחון, אני והחברים שלי קנינו כרטיסים ב40 דולר והתפלחנו ללמטה איפה שהכרטיסים עולים 150 דולר חחחחחחח... היה פשוט אדיירר אני וחברים שלי צרודים רצח מהצרחות שדפקנו....
הבאנו את דגל ישראל והיו לנו חולצות של מכבי ולא הפסקנו לעודד...
80% מהקהל שם היו ישראלים\יהודים שעודדו את מכבי ונתנו להם הרגשה כאילו הם ביד אליהו...
אבל מה באסה, בדיוק שהלכתי לשירותים צילמו את חברים שלי בטלויזיה סראבק חחחחח =\
חוויה בלתי יאומנת, כשפרקר קלע את הסל האדיר הזה בשנייה האחרונה האצטדיון פשוט רעד מצרחות...
היו שם 17 וחצי אלף צופים מתוך 20 אלף אפשריים, אבל הישראלים עשו רעש של 50 אלף חחחחחח...
בקיצור חוויה בלתי נשכחת, היה שווה כל סנט ששילמתי (במיוחד עם מבצע ההתפלחות המוצלח שלנו, כל כך ישראלי חחחח)....
בהצלחה למכבי ביום רביעי אמןןן ינצחו את המג'יק למרות שהסיכויים קלושים מאוד עם גרנט היל, סטיב פרנסיס והאוורד...... אבל בכל זאת, אני מאמין!!!
נו באמת אי אפשר שNBA זה כלום
כי זה בסך הכל משחק קדם עונה והמאמנים מנסים טקטיקות והרכבים שונים לקראת העונה
ופארקר פשוט מלך הוא הרבה יותר טוב משאראס הוא צריך לשחק בNBA
לכל אוהדי מכבי המסוממים ...
זה היה כולה משחק אימון, אם המשחק היה קובע משהו אתם חושבים שמכבי הייתה מנצחת?
ועוד משהו, מכבי לא קבוצה ישראלית היא רצף של זרים.
אנתוני פארקר מדהים אבל !
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
אחי מכבי כן קבוצה ישראליתנכתב במקור על ידי YBZ
זה שמשחקים זרים לא אומר כלום
כי עכשיו בכל הליגות באירופה משחקים זרים
זה כמו להגיד שריאל לא ספרדית וצ'לסי לא אנגלית
עלק עשיתם רעש, הייתם COPY של ספרייה, יכולתי לקרוא ספר באמצע המשחק. משחק אנמי עם קהל אנמי.
אחד המשחקים היותר משעממים שאני ראיתי. האמת לא מפתיע- טורונטו עלובים ומכוערים, ואף פעם לא הייתי פריק של מכבי... במיוחד עם סולומון שהוא פשוט לא מתאים.
בקיצור, אני כבר מחכה לאדון פרנסיס שיעשה קציצות מההגנה של מכבי, נראה את החברים וויל וטל מסתדרים עם שחקן עם יכולת אישית כזאת.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
תגיד מה שתגיד אבל אתמול לפיני היו ביציםנכתב במקור על ידי YBZ
הוא שיחק עם 2-3 ישראלים על ל המגרש ברגעים מסוימים
זה לא קורה כל יום וזה יקרה הרבה העונה
יניב גרין הוכיח מה שצביקה שרף אמר עליו
הוא צריך דקות כדי להיות דומיננטי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יש למישהו אולי מושג מתי יש היום שידור חוזר?
Mirko Crocop K-1
הגזמתם עם הNBA, וחוץ מזה, תקראו את כל מה שאמרתי, לא אמרתי שטורנטו טובה ולא אמרתי הרבה דברים שאמרתם =\
ועוד משהו. אנתוני פארקר, ניקולה וויצ'יץ' וטל בורשטיין - שחקנים ששווים NBA.
א. משחק משעמם, ניסיתי לראות אבל לא יכולתי... התקפה סל התקפה סל התקפה סל פאול מדי פעם סל סל סל סל שיעמום טוטאלי אין הגנות.
ב. רועי אתה לא יכול לדעת על הקהל כי ערוץ 10 החליש את השידור האמריקאי.
ג. משחק ראווה, טורנטו לא שיחקו הגנה בכלל גם מכבי במשחק אמיתי היה למכבי יותר קשה ויכול להיות היו מנצחים, בכל זאת טורנטו.
ספרס,מיאמי דטרויט אינדיאנה דאלאס יוסטון דנבר סקרמנטו פיניקס(אם אמרה) ניו ג'רזי קליבלנד שיקאגו לא רואות את מכבי ממטר, שאר קבוצות הביניים כמו בוסטון אורלנדו גולדן סטייט לייקרס וכו' גם ינצחו, מול הנמושות טורנטו אתלנטה שארלוט ניו אורלינס יש על מה לדבר נקודה וזהו תכנסו לפרופורציה.
הרמות האישיות גבוהות מדיי, ושאתה מכניס לשחקנים מהקבוצות הנ"ל אם יכולות אישיות כל כך גבוהות פרמטריים של קבוצה מחוברת שמשחקת 82 משחקיםבעונה ביחד, אתה מקבל מכבי חוטפת בראש.
וד. עדן כל זה לא אומר שמכבי הולכת לקרקס אותכם, אולי תגנבו ניצחון בעונה הרגילה במלחה אבל אין מצב שמכבי לא לוקחים אליפות
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
טוב נכון אתה היית שם ואתה יודע הכל...נכתב במקור על ידי Jason Terry
חמוד כשהמשחק הזה נגמר היה כבר 11 בלילה, זה למה פספסת את הסל האדיר של פרקר? היית צריך למצוץ לאבא וללכת לישון? אל תהיה עצבני, בטח יהיה שידור חוזר היום רק בשבילך ...
פריסקי לפני שאתה מתחיללרדת על אנשים.
המשחק היה מוקלט בארץ ושודר רק ב11 עד 1.
חוץ מזה הוא היה משעמם. אז תרגע ומהר.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!