עשיתי טעות שלא טסתי :\
היו במחזור שלנו פול בעיות עם זה ובסוף מלא פרשו ואני ביניהם
סעמק הם עכשיו שם ואני פה
עשיתי טעות שלא טסתי :\
היו במחזור שלנו פול בעיות עם זה ובסוף מלא פרשו ואני ביניהם
סעמק הם עכשיו שם ואני פה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
זה שווה!!! וכל מי שנסע מהבצפר שלנו בשנים הקודמות אמר שזה הדבר הכי טוב שיכולים לעשות בחיים!!
אבל אלף דולר ? למי יש את זה? ההורים שלי מוכנים לשלם חצי אבל החצי השני אין לי
ואצלנו עושים ב-יא ואפשר גם ביב'
אני גם הייתי לפני שלוש שבועות אחי תהנה שם בקיצר אל תנסה כלום אתה תרגיש לבד את ההרגשה הזאת ליד המחנות וכל זה
שווה לכ שקל וטמבל מי שלא נוסע
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
חחח מי אמר לא ליסוע?!? מזה הבדיחות האלה?!
עומרי, תביא לי את הביצפר והכיתה שלך... מורות שלא ממליצות ללכת לפולין, מה קרה הביצפר שלכם עד כדי כך עלוב? לאן הגענו :/
בקשר לכסף - תעבדו!
אמממ... קח איתך בגדים חמים, גיטרה, מצלמה [אאפילו גם דיגיטלית וגם פילם..] קח בחשבון שאני צילמתי שם 7 פילם... 203 תמונות :/
קח איתך מחברת - יומן מסע... עקרונית תבקש מהאחראי משלחת שלכם שיעשה את זה... אם לא - תעשה אתה... שים באוטובוס אתה יודע... מחברת כזו, וכמה צבעים, עטים וזה... ותגיד להם שכל מי שרוצה לכתוב משו, לפרוק רגשות, ספר בכתב איך היה, שיכתוב.... אצלנו רבו מכות על היומן מסע הזה בסוף הטיול... בסוף הביצפר שמר אותו...
הלאה... אממ... לא מצאתי לזה עדיין פתרון, אבל תדע לך שאת החולצת משלחת אתה תלבש הרבה פעמים... הרבה הרבה, בלי לכבס....אני מדבר על יום יום בערך 10-15 שעות ביום..
תלמדו לעשות שטויות בקטנה... תזכרו שזו מדינה זרה, אז טאקט קצת...תתפרעו במלון, תרוצו, תריבו מכות בצחוק, שחקו כדורגל, מה שבא לכם... אל תהרסו את הציוד - יחייבו אתכם [לנו נפלה משענת ראש מהאוטובוס ורצו לחייב אותנו ב 20$]
תצטלמו כמה שיותר... חוויה כזו עם חברים לא תחזור הרבה...
הדיוטי פרי של פולין לא שווה הרבה.. אם אתה רוצה לקנות משהו ספציפי - קנה בנתב"ג...
תקשיב לסיפורים בבתי קברות... הם הכי מעניינים..
אממ... אתם תלכו בטח לשוק שלהם, ביום שבת... אל תאכלו שם [חרא אוכל] ואם אתם מנסים להרים, אתם יודעים כזה, בקטנה, דברים מדוכנים, תעשו את זה עם טאקט, למה שם כל דבר קטן ישר משטרה - ואז יש בעיות עם השב"כ וזה ---> אתם לא צ'כים את זה...
עכשיו יהיה שם יותר יקר... בזמני [אפריל 04'] הם היו עוד עם זלוטי, היה זלוטי 1 = 1.23 שקל.. אני חושב הם כבר עברו לשוק האירופי, ועכשיו יש יורו... המחירים יעלו משמעותית...
רק להשוואה, אני קניתי שם ארטיק שהוא מקביל למגנום אצלנו, ובקבוק קולה, ב 7 זלוט, שזה פחות מ 9 שקל... אני לא חושב שתוכל לקנות את זה בפחות מ 10-12 שקל :/
הכי חשוב... תבוא רציני.... תבוא במטרה להפיק מזה, לחוות חוויות.... זה לא טיול של אבל רק... אפשר לצחוק ולהינות, ויש הרבה כאלה... יש רגעים רציניים, אני לא אשקר, יש רגעים שהיינו משלחת שלמה [היינו 2 אוטובוסים - 64 איש] בכתה... סיפורים עצובים, מראות קשים.. אני לא אשקר, יש... אבל רוב הטיול מבוסס על כיף...
תתמכו אחד בשני... אם אתה רואה שלמישהו/י קשה - אל תהסס לתת חיבוק, לזרוק מילה טובה... פה אתם נמדדים כחברים וכבני אדם...
קח איתך הרבה נרות נשמה, ותשאל במשפחה, את החברים, מי רוצה שידליק נר לזכר קרוב שלו שנספה בשואה... אתם תהיו ברוב מחנות ההשמדה שנותרו, כולל טרבלינקה, בירקנאו, ומאיידנק, שהיו העיקריים, וזו זכות גדולה להדליק שם נר... אני זוכר אני, כשנסעתי, אפילו פרסמתי פה בפורום טופיק ושאלתי אם מישו רוצה שאני אדליק נר לזכר קרוב שלו...
וזהו.. אתה תחזור עמוס חוויות... אתה תחזור יותר פטריוט... שם תלמד איזו גאווה זו לעמוד ליד דגל ישראל, ולצעוק את התקווה הכי חזק שרק אפשר... חזרנו הביתה, הגענו בטכס יום הזכרון לחללי צה"ל, המנהל אמר הוא בחיים לא שמע בטכס ששרים את התקווה כל כך בעצמה... הקבוצה של פולין שלנו.. אני אומר לך ממש צעקנו אותה... הרמנו חזה.. התגאנו להיות ישראלים, יהודים...
תהנה אחי... ובהצלחה!
עריכה:
אה, חבל שאתה אומר רק עכשיו... גם לנו זה היה בהתחלה 1000$ [והבית-שאנים שהיו איתנו במשלחת שילמו 1000$], אבל קודם כל קיבלנו מהסוכנות היהודית מלגה קבוצתית בסך 80,000 שקל, ועוד תורם אחד אמריקאי, זה הגיע ל 2500 גלובאל.... אני בתור מצטיין, ובתור אחד שההורים שמשהו עם ההכנסה למספר נפשות... לא יודע, יצא לי לשלם כל הטיול 1270 שקל [ ובסה"כ בזבזתי עוד איזה 500$, אבל זה לא משנה כבר :/ ]
נערך לאחרונה על ידי Ravid; 18-10-2005 בשעה 11:45.
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
loverboy תודה רבה על העצות!!
ועדיין יש של זלוטי
אפשר להשתמש גם עם יורו אבל עדיין אפשר שם עם זלוטי....
יש עדין זלוטי והארוחות במקדונלד ממש שווה 15 שקל ביג מק כולל ציפס וקולה ותיזהר מאוכל במסעדות ובעיקר מהכרוב
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND