he is stronger then me
and yes....
but she is no match for houston or dallas .
|
|
לא עלו לי קבוצות לראש=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תצחקו על אתלנתה אבל אם הם לא הולכים לעשות שטויות עוד כמה שנים עם עוד כמה בחירות ראשונות בדרפאט ואולי איזה גנבה של שחקן גדול כי יש להם מלא מקום להחתים שחקנים הם יכולים להפוך למשהו .. .
ועדן תעשה חיים .........
ויואב הקבוצות נראה לי יורדות מהראש שלך כי לא ראיתי את הזאבים חח ..
לדעתי אתלנה הולכים לאכול את הזאבים העונה חחחחחחחחחחחחחח
Indianapolis colts Champions!!!
תגידו מה שתרצו דנבר אחת מ6 החזקות במערב ללא ספק ובזכות זה שהם בבית דיי חלש(סליחה לאוהדי הזאבים המוזרים האלה) אחת מהמקומות 1-3 מובטח להם ולדעתי הם מגיעים לחצי גמר מערב.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
איזה שטויות אתם מדברים
ממש שטויות לא שמעתי אלו בחיים
השנה יש לנו אליפות כמובן
שבדרך נדרוס קבוצות אימתניות כמו שארלוט ניו אורלינס אטלנטה ואת סקרמנטו החלשה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שמעו בתאוריה לאטלנטה יש קבוצה טובה באמת למרות שאני עדיין לא מחזיק כל כך מג'וש סמית חוץ מדאנקים אני מצפה לראות ממנו יותר השנה טייר ון לו לא נשכח לו את מה שעשה לאייברסון זה נחרט בזיכרון חחחחח
כל עוד לא יהיה להם גבוה דומיננטי אין להם מה לחפש בליגה אולי מרווין יביא את הבשורה אבל לא השנה זה בטוח
בסופו של דבר הקבוצה החלשה ביותר השנה היא אפילו לא שארלוט, ללא ספק טורנטו. כריס בוש שחקן מוכשר שעוד לא יממש השנה את כל הפוטנציאל שלו אבל לדעתי גם שיממש הוא לא יהיה מהטופ10 בליגה...
וכל השאר... מייק ג'יימס ספק נקודות טוב מזדקן, ג'יילן רוז המפונק והמאכזב ושהכוכב השלישי שלך הוא מוריס פיטרסון זה אומר הכל.
שארלוט אגב גם נבנה שם משהו טוב, אוקפור הוא מפלצת הגנתית והתקפית, שון מיי והרכז הרוקי שלהם שחכתי את שמו הם מהשחקנים המוכשרים בדראפט האחרון יש להם את קארים ראש וג'ראלד וואלס שני שחקנים צעירים שאני אישית תמיד הערכתי מאוד בעיקר את ראש בתקופה שלו בלייקרס.
הליגה נכנסת לתקופת איזון, בעיקר בין המזרח המתחזק למערב הנחלש וגם בין הצמרות(פיניקס סקרמנטו לייקרס למטה גולדן סטייט קליפרס קצת למעלה) אבל בסופו של דבר מי יעצור את הספרס =\ ??
Mr. alon
=]
you forgot the number 1 team to beat the spurs - Houston Rockets.
with T-Mac & Yao, Swift, Wesley, Sura, Jon Barry, Rafer Alston and more...
דרק אנדרסון גם כן תוספת משמעותית.
בל נשכח את מוטומבו שישמור את החבר דאנקן.
וכמובן, אם ג'ואן הווארד בריא......................
מי שדיבר איתי במסנג'ר יודע שזאת הקבוצה שאני מהמר עליה לאליפות השנה.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
אם היית מתייחס אליי אולי הייתי יודע
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שאני רוצה לשלוח לך הודעה אתה לא מחובר.נכתב במקור על ידי linkin
אתה שולח לי הודעות מתי שאני לא נמצא.
אם תתחבר בזמנים נורמליים אני יתייחס.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
כל עוד אני לא רואה שידור אחד אפילו של הקבוצה אני לא מהמר. (באמת איפה אח שלך רועי).