זה לא דפו
ה0-0 עם אלאבס
ה2-1 לאתליתיקו מדריד
ה2-2 עם סרגוסה וולנסיה
בארסה חלשה העונה.. אתם יודעים למה זה? כי הם חרא קבוצההה
סתם לא היא פשוט בתקופה רעה שהלוואי שימשך לנצח\
זה לא דפו
ה0-0 עם אלאבס
ה2-1 לאתליתיקו מדריד
ה2-2 עם סרגוסה וולנסיה
בארסה חלשה העונה.. אתם יודעים למה זה? כי הם חרא קבוצההה
סתם לא היא פשוט בתקופה רעה שהלוואי שימשך לנצח\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
אני ראיתי את בארסה במחזור הקודם שרונלאדיניו שם שלושער לא זוכר מול מי כבר =\ ושהם טובים זה פשוט תענוג לעיניים המשולש רונאלדיניו דקו אטו יחד עם לא חסר שחקנים פשוט תאווה לעיניים שחקנים רעבים שנהנים לשחק.
אבל ברגע שצלע המרכזית של המשולש הזה רונאלדיניו כבוי כמו היום, לא יעזור כלום השני צלעות אחרות לא יפרחו לידו.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
השלושער מליגת האלופות
וכן החלק ההתקפי שלהם מעולה
אבלל כשפוגשים את הקבוצות החזקות באמת בארופה שיש להם הקנה]עם כל הכבוד לדפו] אז קצת יש בעיה.. התקפה לא מחזיקה קבוצות
שילוב של הגנה וקישור אחורי חקזק יכולים לתת לך רוגע ושלווה..
אממ אין את זה לבארסה.. לא עם אולוגר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מה אתם תופסים מברצלונה? רוב הגולים שלהם זה ממצבים נייחים.
לא הגיוני שיובנטוס יהיו תלויים בשחקן אחד. חסר להם שחקנים בספסל? תראו את צ'לסי..איזה הרכב ואיזה ספסל. הקבוצה עם הסגל הכי טוב.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
מצבים נייחים זה בולשיט.
גול זה גול.
ואם בארסה משיגה את הגולים שלה מהטכניות של רונאלדיניו דקו ושות' שמשיגים מצבים נייחים וזה עוזר לנצל אותם, אז זה מה שהם עושים כדי לנצח.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
נו ו? אז צ'לסי כן יובה לא
מה קשה בזה?
אני מאמין בתיקו
2-1
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
משחקים די משעממים
היום ראינו כמה וויירה משמעותי העונה בהרכבה של יובה וכמה החסרון שלו משמעותי...
היום ראינו כמה קשה לנצח קבוצה יוונית ביוון ואחת ההתקפות הטובות בעולם לא הצליחו להבקיע גול להגנה של פנא.
חבל שיובה הפסידו אני דיי מאוכזב הצגנו יכולת ממש חלשה
אודינזה וורדר ברמן כצפוי הסתיים בתיקו וזה היה תיקו דרמטי כאשר בדקה ה87 אודינזה משווים...
אממ אתה כנראה לא ממש מבין כדורגל ארופאי
פליקס מאגאת פשוט אכל את יובה
והיו לו גם כמה אילוצים כמו שווינשטייגר במקום ליזראזו שעשה עבודה מדהימה
וולי סניול פשוט סגר את נדבד
משחק מדהים של באיירן משחק גרמני אמיתי
חבל שמקאיי לא הבקיע חבל שיובה לא ניצחב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
טוב אני עושה את זה זריז כי אני עף תייכף
באיירן אכלה את יובה,סגרה אותה ועשתה מיובה קבוצת נערים ג'.
סניול היה מדהים,אני לא מכיר הרבה שיכולים לסגור את נדבד לגמרי ולא לתת לו לזוז משחק שלם וזה מה שהוא עשה פשוט סגר את הכול.
ויירה-החיסרון הכי גדול של יובה,מדהים עד כמה הוא נחוץ לצידו של אמרסון,אין אני מניח קשר שיש לו השפעה כל כך גדולה על קבוצה שלמה,אמרסון לא קיבל עזרה מגיאניקדה האפסי בקישור,רק חבל שקאפלו הוציא את קמאו והכניס את דל פיירו היה עדיף נדמה לי לשחק עם שלושה קשרים ושלושה חלוצים,גם ההגנה לא נראתה טוב במיוחד טוראם.
עולות לי עכשיו הרבה שאלות על יובה ואיך היא תסתדר אם חס וחלילה ויירה יפצע,אבל את זה נשאיר לפעם אחרת.
קיצר אני חייב לזוז,יואב שמור על הפורום סגני הנכבד
אל תדאג חביבי
לך דפוק את הראש ותחזור אלינו סמרטוט מהרגיל
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כל כך כל כך כל כך לא ..........נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
כל מקרה ...
עוד מחזור של ליגת האלופות ... המשחקים עצמים לא ברמה שמיימית
אבל אני נהנה מכל רגע![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא יאמן איך חיסרון של שחקן חדש הוא כלכך גדול....
באיירן לקחה את יובה בכל הפרמטרים זה היה כמו המשחק מול ליברפול ברבע גמר שנה שעברה....2 גולים מוקדמים וסגירה אח"כ....
התאכזבתי....טוב מה ההבדל......הם יקבלו יריבה יותר חזקה בשמינית....
אל תעשו את באיירן לקבוצה מדהימה כמו ששגיא כהן כל כך התלהב נכון באיירן נתנו היום הצגה ופירקו את יובה כל שחקן שלהם נתן את משחק חיו ומה התוצאה הסופית 2-1 לבאיירן אפשר לחשוב .. אם זה עכשיו משחק שמינית גמר יובה היו מרוצים ..
באיירן ניצלו את שתי החולשות הגדולות של יובה האפס מלאציו ובלאסי שפשוט לא מגן ימני לא יעזור כלום וניצלו את זה עד הסוף קאפלו ניסה במחצית השנייה דברים חדשים אבל פשוט שום דבר לא הלך ואני שמח (כן אחרי הפסד ) שזה קרה ליובה עכשיו ולא ברבע הגמר מול ליברפול עכשיו יש הרבה זמן לטעויות גם מקום 2 לסיים לא אומר סוף העולם יובה יכולים לנצח כל קבוצה !
ובסופו של דבר החיסרון של ויירה היה ענק היה חסר איזה שחקן שיוכל לעשות את ההבדל עוד שחקן שיעזור לאמרסון שמה לעשות גם לו יש לפעמיים משחקים פחות טובים .. לדעתי בינואר יובה חייבים להביא חיזוק לקישור איזה מחליף ראוי כי יש ליובה 3 חלוצים על הספסל אבל הסגל די קצר בקישור האחורי ובהגנה ופה צריך לבוא השינוי ..
אביאטי הציל היום 4 גולים וקיבל 2 השני היה גם באשמתו נגיחה מרחבת ה5 הכדור חייב להיות של השוער זה לא יכול להיות שהוא יעמוד ויחכה בשער פשוט הגול הראשון הוריד לו את כל הביטחון .. ואני במהלך המשחק עוד חשבתי מה יהיה שבופון יחזור עכשיו התשובה די ברורה ...
ואי אפשר לא להגיד מילה על הנרי מדהים פשוט מדהים השחקן הזה ... איזה גול ... הראשון פשוט תענוג השני גם גול לא כזה קל מול שתי בלמים כמה שהוא היה חסר לצרפת מול שוויץ עכשיו במקום לחשוב על המאמן הבאה המדינה הייתה בטירוף לקראת טורקיה חבלללללל אבל לא בוכים על חלב שנשפך
FORZA JUVEEEEEEEEEE
Indianapolis colts Champions!!!