לא מסכים, ההבדל בין קול אוף דוטי לקוויק 2 שלקול אוף דוטי אשכרה יש עומק וקוויק, טוב, זה קוויק.נכתב במקור על ידי Medvednic
|
|
לא נכון אחי אני לא מסכים איתך תאמין ליש עשיתי אולטרה היי...ועשיתי גראפיקה הכי מקסימלית שאפשר...נכתב במקור על ידי Doronz
יש לי ריידון 9800 אקס טי 256 ויש לי ג'יגה זיכרון אז מבחינה זו אני מאמין שהמשחק צריך לעבוד לי על מקסימום בלי בעיה....
אבל עדיין איכזב אותי הפרטים של המשחק נגיד הריצפה...שטחים וכולה....
בפייר לדוגמא אין זה מדהים פשוט מדהים משחק שמשתווה לרמת הגראפיקה של האלף לייף
קיצר התאכזבתי מהמשחק הזה ולא נראה לי שאני מתכוון להמשיך לשחק בו..
חזזרה לקונטר ומידי פעם פייר חח
חחח LAME
כמה אפשר לשחק CSS זה משחק כזה עלוב שיחקתי בו פעם זה כיף בסדר אבל כמה אפשר.
יש משחקים הרבה הרבה יותר טובים ממנו.
ובקשר ל-קוויק אי אפשר להגיד שדום 3 היה יותר טוב.
דום 3 זה סתם משחק שאוהב להקפיץ\להבהיל.
זה משחק עם הרבה אקשן והנאה..
חמוד אתהנכתב במקור על ידי barak
אין לך מה להסכים איתי או לא להסכים איתי, אמרתי עובדה. הגדרת טקסוטרה באיכות ultra high במנוע של דום 3 דורשת לפחות 500 מגה בייט זיכרון בכרטיס מסך. נקודה.
ובדיוק כמו שאני אומר וSeven חיזק, יש כרטיסים שגם אם תגדירו על ultra high, בהגדרות זה יופיע כמו שהגדרתם, אבל הכרטיס יפעיל מדיום או מקסימום high.
יש כרטיסים שאם תשים HIGH הם יעבדו כ-MED
אבל בשביל להריץ את דום 3 על אולטרה 6800GT יספיק אפילו שזה 256.
זה לא יכול לעבוד על ULTRA HIGH אפילו עם 7800GTX 256MB...
ולמה? כי המשחק דורש 500 מגה-בייט טקסוטורות כדי לפעול על המקסימום, ואפילו הכרטיס מסך החזק בעולם כמו ה7800GTX (בינתיים) שיש לו רק 256 מגה בייטים יוכל להציג רק חצי מהטקסטורות של המשחק.
כמובן המשחק יפעל מדהים עם 7800GTX, אבל עוד יותר מדהים עם כרטיס מהדור החדש שיש לו 512 מגה, כמו הליין החדש של ATI.
חחח.. בולשיט!
אני אומר לכם שיש לי Radeon 9800 XT 256 MB ואני מפעיל את דום 3 על ULTRA HIGH ואשכרה המשחק עובד יותר לאט ורואים שיפור.. ענק!
כן רואים את השיפור בין HIGH ל ULTRA HIGH זה עובד!
אפילו שאין לי 500 מגה זכרון בכרטיס..
ומה שאמרתם זה אוליי נכון אבל אני גם מציג עובדה.. תבוא אליי ותראה מצדי חח
וככה גם אצל חברים שלי..
למשל.. עובדה שאין לי HDR בכרטיס.. וב CS: S אני שם באפשרויות את ה HDR ויש הבדל.. פשוט זה עובד ויש הבדל, וכן זה מוזר כי אין לי בכרטיס תמכיה ב HDR.. אבל זה אכן עובד.. ואפילו יש לי כוכבית על זה.. יענו זה מומלץ...
איך תסביר את זה? שאני מדמיין !? אני יכול לתת לך תצלומים.. =/ אני יצטרך להתקין מחדש את דום 3 בעע וזה לא יקרה =|
אבל אתה לא מציג חצי מהטקסטורות האמיתיות, יכול להיות שיש הבדל, אבל לא כמו שיהיה בכרטיס עם 512 מגה.
הללויהנכתב במקור על ידי Frisky
![]()
מממממנכתב במקור על ידי Born2Kill
בוא נניח שטקסטורה זה מים. כמה שיותר מים נכנסים לך במיכל, ככה הכל נראה יותר יפה. נניח דום מאפשר הרבה מאוד מים, נגיד 512 ליטר. אבל יש לך כוס רק של 256 ליטר. אז מה שאתה אומר... יאללה נכניס עוד 256 ליטר לכוס (כשהיא כבר מלאה) והופה! הכל הרבה יותר יפה. נס? יש מצב
ושכחתי להוסיף.. אם למשל אתה משחק ברזולוציה של 800X600 חלק, אז תוכל לשחק על 1200X1600 אבל ה- FPS יהיה ממש ממש נמוך.. לעומת זאת, המשחק לא יוכל לטעון טקסטורה באיכות מקסימלית, כשאין לה מספיק זיכרון. זה לא קשור למהירות, פשוט אין למערכת מקום לדחוף את כל הפרטים!!
רואים יותר יפה על ההגדרות הכי גבוהות? כן
רואים הכי טוב שאפשר? ממש לא...
זה הכל
צודק.. אבל לעומת זאת ..
אני אומר לך שזאת עובדה.. פשוט רואים יותר יפה כשאני שם על ULTRA HIGH.. זה פשוט ככה.. אתה יכול לבוא אליי ולראות.. לא משנה מה תגיד.. עדיין רואים ב ULTRA HIGH הרבה יותר יפה, זאת גם עובדה, ואם רואים יותר יפה.. אז למה לי להקשיב לעובדות שלך ? עובדה שרואים יותר יפה ב ULTRA HIGH למרות שאמרת שזה לוקח 500 מגה מהכרטיס..
זאת פשוט עובדה.. אז מזה משנה? אם אני רואה יותר יפה ב ULTRA HIGH וזה מציג את הפריטים והכל יותר יפה, וזאת עובדה.. (בו תראה).. אז זה סבבה לדעתי =]
ותאמין לי שב HIGH רואים מספיק טוב חח
טוב אתה טיפש...
הבנו שרואים יותר טוב, אבל זה לא הכי טוב שאפשר...
פה הדיון נגמר כי אנחנו לא בפורום חומרה ידיד