בדנמרק הליגה לא כזאת מפחידה רוב שחקני הנבחרת משחקים באירופה מחוץ לדנמרק לכן אין שום סיבה לפחד מאלופת דנמרק ולעשות מהם ריאל מדריד
בדנמרק הליגה לא כזאת מפחידה רוב שחקני הנבחרת משחקים באירופה מחוץ לדנמרק לכן אין שום סיבה לפחד מאלופת דנמרק ולעשות מהם ריאל מדריד
Indianapolis colts Champions!!!
|
|
לפ"ת יש עוד סיכוי כלום עוד לא נגמר ניצחון ושתי תיקו נירא לי יספיקו לפ"ת כדי לעלות אפילו פחות תמשיכו להאמין כי זה לא בשמיים שפ"ת יעלו, למרות שהיה להם קשה מאוד להתמודד אם לוקומוטיב ואספניול!
כפיר אדרי אפס נרקומן.
שגיא כהן מוגבל שצריך להוציא להורג.
שב"ש ובהצלחה למכבי לוזון בהמשך.
מכבי פ"ת באופן כללי קבוצה שאני מאוד מעריך, לא מת על הלוזונים אבל הם יודעים לנהל...
לא יצא לי לראות את השידור דווקא ואני באופן כללי יותר צוחק מהשטויות של מלא ובראון... יעקובי ומלר מתווכחים מדי פעם על הכדורגל אנגלי\ספרדי זה נראה כאילו הולכים לריב מכות מרוב עצבים.
שגיא כהן יום אסל יום בסל, קשקשן לא נורמלי לפעמים.
ושאלה דיי פשוטה:
האם לזה שגרנט בואו נגיד לא הראה יוזמות מיוחדות בנבחרת גרמה לעצירת היכולות של עומר גולן על המגרש? כי ללא ספק באופ"א הוא מראה יכולות אישיות גבוהות מאוד, מה שלא בדיוק הראה בנבחרת.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אלון - לא חושב ...
היכולת של גולן בנבחרת הייתה פחותה מזו במכבי פ"ת מסיבות שלא קשורות לגרנט ..
אולי הוא לא רגיל לרמה של הנבחרת ( ויש הבדלים בין משחק מוקדמות למשחק גביע אופא )
אולי הוא לא רגיל לשחק עם שחקנים שהם לא בקבוצה שלו ורגיל לקבל את כל הכבוד והכדורים
ואולי פשוט לא הלך לא :\
הוא הגיע למצבים יותר טובים מאשר המצב שהוא הגיע היום כמה פעמים .. ולא הבקיע אותם בנבחרת
לפעמים לא יוצא :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
ואולי הוא לא כל כך טוב כמו שאנחנו חושבים
נקודה למחשבה בנני
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
עומר גולן צריך לעבוד צמוד עם מאמן שיוציא ממנו פוטניציאל,כי יש לו את זה אבל חייבים לעבוד איתו צמוד כדי להפריח עוד חלוץ גדול שיהיה סקורר לקמפיין הבא לצידו של ארבייטמן.
אפרופו דיברתם על נבחרת,אם ויחליטו למנות מאמן חדש גיא לוזון נדמה לי אחד המועמדים הכי רציניים:
א)קשרים בהתאחדות לא חסרים למשפחת לוזון
ב)העבודה עם שחקנים בלי שמות גדולי[AKA נבחרת ישראל,למעט בניון ובן חיים]שלו פשוט מעולה,הוא כריזמטי ולדעתי מאמן שלא פוחד להתקיף,אולי הוא חסר ניסיון,אבל עכשיו הוא משתפשף קצת באירופה,אולי זה קצת יהירות מבחינתי ,אבל אני חושב שנבנה לנו פה יופי של מאמן שאולי בעוד 5 שנים לדרום אפריקה 2010 במידה וחס וחלילה טפו טפו טפו לא נעפיל ליורו בשוויץ עוד 3 שנים,אפשר אני מניח יהיה לתת לגיא לוזון את מפתחות הנבחרת,שוב אולי קצת יהיר ופזיז להגיד את זה מעכשיו אבל יש פה מאמן נהדר,מזכיר את מוריניו באופן התנהגות על הקווים עם כול הריצות והקפיצות והריקודי סמבה שהוא עושה על הקווים,אני גם מאוד מקווה שהוא דומה למוריניו גם קצת בהבנת כדורגל.
מסכים מאוד !
אני גם חושב שאלירן צריך להיות יו"ר ההתאחדות .. ואז בכלל יהיה סדר :X
אה אבל קודם צריך למצות את אופציית קשטן כי בוא נודה בזה ..
לא נשאר לו הרבה זמן איתנו .. אם אתם יודעים למה אני מתכוון
God loves to tease
אלון צודק וגם אלירן
זוכרים שגיא לוזון התחיל כולם אמרו שזה פרוטקציות ואין לו שומ מקום במכבי פת? אז אמרו.. וכולם היום אוכלים בתחת
גיא לוזון מאמן גדול
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תן לדרור לעבור ביום ראשון את המשחק מול בית"ר.
תכלס הוא נראה לי כל לילה מתפלל כבר משנת 1986
"אלוהים תעשה שהנבחרת תיכשל וימנו אותי,בבקשה אלוהים",כנראה שלמרות החמסה וכל האמונות שלו איך להגיד אלוהים שם עליו קצוץ.
אני מסכים איתך
אתה חושב שאלו היו נערות ליווי בדנמרק?
White man can fuck
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
נו באמת,זה לא היו נערות ליווי,לכול שחקן כדורגל יש אישה יפה ומצליחה עם קריירה לרביבו הייתה את שגית רביבו שהיא בחורה מאוד יפה,לנימני הייתה את מאיה נימני גם היא די נאה,לברקו לא זוכר את שמה של אשתו,אולי למעט יוסי בניון כמה הוא היה בן 18 19 בטח הייתה לו שם חוויה מינית ראשונה כי לא נראה לי שהוא קיבל ממירית בכול ה25 שנה שהם חברים,נגיד וואליד באדיר הוא סוס נראה לי עשה איזה 7-8 דניות באותו ערב ועדיין נשאר לו כוח.,סה"כ נראה לי שכולה אחד או שניים חגגו שם וניפחו את זה יותר מדי,למרות שבטח דרור שלח את אלה מהפועל ת"א לדניות כדי שיהיה שערורייה והשמן יפוטר אבל אז הביאו דני לתפוס את התפקיד של דרור,בקיצור קשטן מסכן עד שהיה חרא בנבחרת הוא קיבל אותו לפרצוף.
צר לי לבשר לך אבל אלו כן היו נערות ליווי
גם יודעים מי היו השחקנים שהיו איתם אבל אסור לפירסום
( סיפור מוזר אבל בסופו של דבר אבי מלר אמר את זה ולו אנחנו מאמינים
כמו שהבנתי .. )
God loves to tease
תורת פורום כדורגל
סעיף 57 ב 4
כל מילה שאבי מלר אומר היא ממבחינת קדושה ואנו חייבים לציית לה או להאמין לה,גם אם היא נראית לנו מופרחת,חובה להאמין ולשמוע והשכיל מכול מה שמלר אומר.
אח"כ מגיע הסעיף שמתאר מי זה שגיא כהן ואת כול אמירותיו הקשקשניות.
נו באמת
כל המשחק עמד לאבוקסיס לא ראיתם
?
בבעיטות החופשיות של טופטינג הוא לקח גם ת'יד של חרזי להגד על הזין כי הוא לא לקח 9 מטר..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]