מזה זה אחי זה לא גברי מזה הדבר הזה..
על תעשה ירדו עליך..
הומואים יראו אותך ברחוב יחשבו אתה בקטע שלהם..חחח
עזוב עזוב את זה אחי
מזה זה אחי זה לא גברי מזה הדבר הזה..
על תעשה ירדו עליך..
הומואים יראו אותך ברחוב יחשבו אתה בקטע שלהם..חחח
עזוב עזוב את זה אחי
|
|
אחי שים זין
אם אתה רוצה תעשה, מי יעצור בעדך? אנשים מעפנים שאומרים לך שזה גיי?
אני ממליצה לך ללכת לקוסמטיקאית, היא תעשה את זה באופן מקצועי (לא יהיו לך פצעים, היא יודעת איך לעשות)
ואל תתייחס לתגובות המפגרות האלה שכתבו לך פה על הומואים וזה, הכול חרטה
תעשה מה שבא לך ומה שנוח לך!
פחחח איזו אהבלה ואהבליםנכתב במקור על ידי Beauty_Angel
זה לא הומואי ולא כלום
יש הרבה שעושים שעווה בחזה ובבטן כי שמה זה יותר מפריע להם
ואחרי זה יותר יפה להם בלי השיער וגם לדעתי זה יותר יפה!
שמע אחי לעשות רגלים בשביל בת זה יראה נורמלי כאילו גם אם בת תגיד לה עשית רגלים מול כל הארץ זה נורמלי.
אבל בן אחי תיקח בחשבון שאם תעשה ותלך לבריכה או משהו עם חברים שלך והם יראו שעשית רגלים ופתאום יגידו ליד חברה/ידידה שלך "מה עשית רגלים" , עכשיו אתה חושב שזה לא יהיה "פאדיחה".
שאלה אחי, זה מציק לך כי יש לך הרבה וחברים שלך יורדים עליך או שמציק לך לחשוב שיש לך שערות ברגלים?
אם זה חברים שלך ואתה תעשה רגלים יצחקו עליך בהרבה יותר , ואם זה בגלל שאתה חושב שזה לא יפה על הרגל בלי דעות של אחרים.
לך על זה אחי אבל תידע שאחר כך כן ישפיעו עליך דעות של אחרים .
או מצד שני אל תילך על זה ועזוב מי משתכל על רגלים בכלל???
א. אם הם צוחקים עליו הם לא חברים
ב. אולי הם צוחקים עליו בגלל שהם מקנאים?
[center]
מה מה קשור גאי ! זה מגעיל בנים שעירים .. לפי דעתי..
אם אתה רוצה.. תעשה!!!!
וווווואני אומרת שתבקש מאמא.. ידידה.... דודה מישי שיודעתת כי לא כל אחת יודעת
קודם כל כל אלה שאומרי שיצחקו עליו זה מראה כמה שאתם חסרי בטחון ושאתם מפחדים שיצחקו עליכם ושאתם כאלה אפסים שחוששים לעשות דברים בגלל שאנשים אחרים יחשבו עליכם דברים .
דבר שני אין פה קשר לגאי .. כי גאי זה גאי ואם הוא לא גאי אז הוא לא גאי...
ועם הוא רוצה אז שיעשה..
וזה ידוע שבנות לא אוהבות בנים שעירים ובגלל זה אני מקצר שיערות במקומות מסויימים ...
וזה שאתם קופים מהג'ונגל שעירים כמו בבונים זה אומר שאתם גברים ?? חחח
בקיצר עובדה שהאידיאל (דוגמן) הוא לא שעיר !
זהו , הסוף.
שמע אחי אם יש לך שמה הרבה שיער אני ממליץ לך ללכת למישהי מקצועית כי כל הבנות פה מה יש להן? שיערות באורך של פחות מ4-5 מילימטר.. ויכאב לך בצורה מטורפת.. אצל גברים זה לא כמו נשים.. אם תעשה לעצמך אני מניאק אם תעשה את זה עד הסוף ותסיים את זה..
לך למישהי מקצועית ורק שתדע אח"כ שזה יגדל לך שוב זה יהיה לך עוקצנים כאלו.. לפי דעתי רק אם זה ממש ממש ממש מוגזם ברמות מטורפות לך למישהי שתדלל לך שמה את השיער ולא תוריד אותו לגמרי..
לא כבר סיכמנו את זה?!?!?
בעעע שוב פעם:
מה שבנים יגידו לך- לא צריך להיות לך בעיה... אתה לא הומו ולא אכפת לך מ"בנים"
מה שבנות- זה מה שחשוב.. והבנות מעדיפות כאלה שעושים שעווה (כמובן לא חלק חלק.. אבל אחרי כמה שבועות זה מתייצב וזה פצצה)
[center]
דוגרי, הבנות לא יצחקו עליך בגלל שעשית שעווה!!!
מה שהבנים אומרים שים זין!, וגם יהיו כאלה שלא יגידו לך כלום כי יחשבו שזה בסדר
אחי אולי תגיב פה לכמה שאלות ששאלו אותך...
ובלי קשר למה שיגידו ואם זה הומואי או לא
זה רגליים!!!!כאילו מי מסתכל על רגליים?????!!!!!!!!!מה אכפת מהרגליים כאילו מה
מילא בטן וחזה אני מבין שעושים כי זה בולט ממש אבל רגלים?!!!!! כאילו מי מסתכל על זה בכלל?!!!!!!!
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
טוב הבנתי.. תאכלס לא ממש אכפת לי מתגובות של בנים או בנות...אני לא גאי...באמת שלא..
אמרתי שאנירוצה לעשת כדי להרגיש טוב עם עצמי...!!
אחרי הרבה תגובות של אנשים אני פשוט אגיד לך את דעתי....
אין שום בושה בלעשות שעווה. אם יש לך בטחון עצמי... אתה שם זין על כולם ועושה את זה וזה ממש לא גאי.
למה לעשות גבות זה לא אותו דבר ? לשים מייקאפ כדי להחביא פצעי בגרות זה לא אותו דבר ?
אני מכיר עשרות גברים שהם רחוק מהומואים שעושים את זה.... להפך !
שפץ הופעה... סה"כ זה רק תורם !
אתה רוצה, לך על זה !
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
טעות בידך, ההפך... יש ויש.. אבל רוב הבנות לפי מה שאני רואה ומכיר, אוהבוות יותר גברים עם שיער, בעינייהם זה מראה סקסי וגברי, אל תעשה אחי.. שמע לי.. שים זין על כל הבנים, והבנות לא יצחקו עליך מילה..נכתב במקור על ידי Sunz
ובוא נדבר דוגרי, גם לי לא חסר שערות ברגלים, ובחיים אני לא יוריד, זה מראה על גברות [שאתה גבר], מישהו צוחק עליך. תגיד לו מה עדיך להיות חלק כמו כוסית.. וזהו נגמר הסיפור אחי, תלא צריך יותר מדי להתרגש..
אבל עם בא לך ממש, ואתה נעול, לך על זה גם לא יקרה כלום =\
בקיצור עצה שלי [שים זין על כולם]. אל תעשה..