לא בהכרח
נדב אבי ואפילו שגיא[כן כן] הם אנשים שמבינים המון והידע שלהם זה לא מהקראה הם פשוט מבינים כל כך טוב את המשחק הזה
לא בהכרח
נדב אבי ואפילו שגיא[כן כן] הם אנשים שמבינים המון והידע שלהם זה לא מהקראה הם פשוט מבינים כל כך טוב את המשחק הזה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
זה די ברור למרות שהם לבד יכולים למצוא כיום כל מה שהם רוצים כמעט ..נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אפשר לחשוב מה צריך לדעת כדי להיכנס לגוגל ולהתחיל לחפש ...
תשאלו עכשיו את אבי מלר מי מוביל בליגה בנורבגיה הוא לא ידע אבל אם יגידו לו כמה ימים לפני התוכנית שזה מה שהולכים לשאול אותו הוא ילמד שם מהראשון עד האחרון
Indianapolis colts Champions!!!
רמי וייץ הכי פחות גרוע מבין השדרים
הפרשן הכי טוב זה אבי מלר by far
הכי גרוע זה רן בן שמעון וקצת יותר טוב שגיא כהן
אני אהבתי את השידורים של רמי ושגיא אבל ירדה הרמה לשגיא.....יש עימות בין ה"הללויה" של יורם לצרחות של רמי(כמו במשחק של מנצ'סטר מול באיירן בזמנו)
גם למאיר איינשטיין ורן בן שמעון יש כימיה חחחחח....נראה לי הם זוג....
ולגבי התגלית שאלון עליתי על משו!!!!!....שמתם לב שלשגיא,נדב,מלר ומודי יש את אותו שיער????????!!!!!!!
נראה לי מודי לוקח מכל אחד קצת ועושה לעצמו תוספות שיעררררר...גאוני!
איך ירדה לשגיא כהן הרמה בדיוק ?! הוא הפרשן היחיד בכל הטלויזיה שאומר לך ת'כלס מה קורה על המגרש ומבין את הכדורגל הרבה יותר טוב מכולם..הוא ואבי מלר כשדרן/פרשן הם צמד מצוין.
הוא מתחיל לאבד שליטה.....מגיע שיכור לאולפן חחחחנכתב במקור על ידי Hoobastank
הוא התעצבן באולפן ליגת האלופות על מאנצ'יני ועל השופט במשחק של מכבי פ"ת......בצדק, אבל איפה זה יגמר????בסוף הוא ומודי ילכו מכות...
אגב מישהו פה ציין את זה. שדרים ופרשנים עושים לפני השידור שיעורי בית, זה לא שהם באמת יודעים על שחקן בכל ליגה נידחת שקיימת בעולם. השאלה מי עושה שיעורי בית יותר טוב, ומי יעשה כאילו זה בא לו טבעי ומי לא.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
מלר עושה שיעורי בית הכי טוב....הוא מצטט מעיתונים אנגליים לפעמים אפילו.....אבל שהוא משדר לפעמים הוא מתבלבל במילים....אומר צרפת במקום ספרד חחח ונדב תמיד שם לתקן אותו.....נכתב במקור על ידי Jason Terry
עזבו אותכם... נדב וסלבה רולז!
אין כמו משחק בליגה הברזילאית להתענג עליו...
היית מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מירי נבו שופעת ויפה ואף יודעת לדבר[כן כן הצלחתי לשים לב לזה אפילו שהיא באה עם מחשוף עצום]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שרון פרי בעלת השומה
זזוג כוסיות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]