חייב להיות כח עליון.. אחרת גם אם אתה מאמין שהיה פיצוץ גדול, מי או מה הייתה ההתחלה הראשונית של כל זה ?
חייב להיות כח עליון.. אחרת גם אם אתה מאמין שהיה פיצוץ גדול, מי או מה הייתה ההתחלה הראשונית של כל זה ?
כוסעומו מה זה מלווה?
|
|
הפיצוץ היותר גדול
הדיג'יגדל שלוPPP
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וואי מרגש.
אני חוזר בתשובה
סיפור חזק אור ..
אבל כמו שמישהו אמר .. לא בכל מקום שאין אמונה ש רוע =\ .. למרות שהוא קצת הרס ת'סיפור חח
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
ומי ברא את הכוח העליון הזה?נכתב במקור על ידי LSD
אהבתי!!
אבל יש כמה מלים שלא ממש הבנתי אם משהו מוכם להסביר לי תמילה רוע? תודה.
שמעו...הרוב פה מדברים ממש ממש שטויות...קודם כל תסכימו איתי שאיינשטיין בנאדם חכם?
יפה.
דבר שני...אני לא חושב שהוא בא להוכיח לך חד משמעית שאלוהים אכן קיים...
זה היה פשוט תשובתו למרצה שלו.
כל היופי בדבר שאיינשטיין היחיד שהצליח לקחת את אותה שאלה...לסובב אותה סיבוב גדולללללל ולהסתכל עלייה מזווית אחרת ופשוט לסתום למורה את הפה.
תאכלס...תראו...אני מסכים איתך משה...[חלקית].
אני תאכלס אדם שיש לו אמונה..כי אני בא מבית שכן מאמינים בו באלוהים...
אבל שמעו..המדע הוכיח לי שהוא יודע מוחשי ויותר נראה לעין ויותר מוסבר ומוכח...מאשר האמונה בכח עליון...
נכון...יש המון הוכחות שהיו מקרים...ולכן אני אומר שלא כל סיפור התנ"ך הוא נכון...רובו באמת נכון..
אך סיפור הבריאה והכל..אני לא יגיד בולשיט...אני פשוט אומר שבזה אני לא מאמין...
המפץ הגדול נשמע לי הרבה יותר טוב...ושהאדם נוצר מהקוף נשמע הרבה יותר הגיוני...
מקווה שהבנתם את הנקודה שלי...
אתה רציני?נכתב במקור על ידי DIESEL-BOY
רוע = רשע...
חשבתי לא הבנת משהו בחוקי הפיזיקה...שאל אני טוב בזה..![]()
כתוב בתנ"ך שהמוח האנושי לא מסוגל להבין .נכתב במקור על ידי Jacoby
כוסעומו מה זה מלווה?
אני מאמין באלוהים שלא תבין אותי.נכתב במקור על ידי LSD
אבל אין הוכחה לכך שהתנ"ך כולו אמת.
תודה רבה!
אתה רציני?
רוע = רשע...
חשבתי לא הבנת משהו בחוקי הפיזיקה...שאל אני טוב בזה..
פשוט יש כמה דברים שלא הבנתי אל מה מדובר. אם אתה יכול להסביר בקצרה אני ישמח מאוד![]()
אההה ובקשר למה שההוא אמר....נכתב במקור על ידי YBZ
איינשטיין בכלל לא אמר שבכל מקום שאין אמונה יש רוע...
הוא אומר שבמקום שאלוהים לא שוכן בו, שוכן הרוע...
תגיד בדיוק...נכתב במקור על ידי DIESEL-BOY
אני רושם מה שרשמתי באשכול
http://atraf-f.com/showthread.php?p=1047377#post1047377
נכון שהיו מליון ואחת אשכולות עם השאלה הזאת, אבל בכל זאת חשוב לי לשאול.
כמובן שאף אחד מאיתנו לא יכול לענות על שאלה הזו. אבל בכל זאת:
היקום נוצר מהמפץ הגדול, בעצם מגרעין אחד קטן אפילו קטן יותר מגרגיר חול קטנטן, נוצר לחץ והוא התפרץ, ומאז נוצר היקום.
האם אלוהים יצר את הגרגיר הכל כך קטן הזה? האם אלוהים גרם לגרגיר הקטן להתפרץ? את זה אי אפשר לדעת.
גם את התנ"ך אפשר לפרש על ספר שמישהו כתב והוא בכלל לא נברא, וגם ישו, איזה מטורף אחד שהחליט לשנות את דת היהדות, וגם את מוחמד הערבי כסתם אחד שחלם בהקיץ.
בעצם תחשבו על כך, אין לנו באמת הוכחות שהאלוהים קיים. מה שכן ידוע לנו, שהיו דינוזאורים לפני למעלה מ60 מליון שנים, והם נכחדו בגלל שלהם לא היה את הידע והמוח המפותח כמו שיש לאדם כיום. אז אלוהים עזר להם? הציל אותם? לא, הכל תוצאה של המפץ הגדול - אנחנו חיים במערכת השמש, שבתוך גלקסיית "שביל החלב" וחלקיקים או משהו אני לא בדיוק זוכר מהכוכב הקפוא פלוטו, גורמות למטאורים \ כוכבי שביט, איך שתצרו, להיווצר.
הכל פה זה תופעות של טבע, ולפי מה שידוע לנו, אף אחד לא אחראי על כך, אלא זה מה שהיה צריך לקרות.
עוד דבר, ידעתם שבעוד כ7 מליארד שנה כדור הארץ פשוט יפסיק להתקיים? ואנחנו בני האדם נצטרך למצוא דרך חלופית לחיות, כנראה שזה יהיה במאדים. ומה יקרה אחרי שמאדים גם יפסיק להתקיים? מה יקרה אחרי שהשמש, שנותנת לנו חיים פשוט תתפוצץ ותהרוס את כל מערכת השמש? מה יקרה אז?
אתם בכלל חושבים מה זה עוד 7 מליארד שנה? אתם מבינים מה זה? אתם מבינים כמה זמן עבר מאז שבני האדם חיים? בקושי 5000 שנה.
אבל מה היה לפני המפץ הגדול? זה פשוט לא מובן.
מה יש אחרי המוות? לא נדע עד שנגיע לשם.
למרות כל מה שרשמתי כאן, אני מאמין שיש אלוהים ששומר עלינו. אולי הוא לא מפקח עלינו ומחליט מה יקרה ומה לא יקרה, אבל עדיין יש שהחליט שהגרעין הקטן הזה יתפוצץ ויצור דבר כל כך ענקי שנקרא יקום.
בכל מקרה, בני האדם, יצטרכו למצוא מקום חלופי לגור.
עד עכשיו אנחנו התאמנו את הסביבה שלנו בשביל שתתאים לנו. אבל זה לא יוכל להימשך כך עוד הרבה זמן.
יש עוד הרבה שאלות בנושא, וזה פשוט דבר אינסופי.
מה דעתכם בנושא?
אף אחד לא מגיב שם
אולי פה תגיבו לפחות
אני מאמין בתורת האבולוציה..
ובבריאת העולם..
הבעיה של האנשים פה זה..
שאתה לא יכולים לשלב בתנ"ך
6 ימים..
ב4 מיליארד שנים..
פעם יום לא היה נחשב ל 24 שעות או משהו כזה
כנראה שהתכוונו אז לתקופות ממש מממש ארוכותת
בקטע של בריאת העולם..
היצורים החד תאיים לפי דעתי פעם..
קיבלו את החשמל..את הניצוץ את החיים עצמם..
מאלוהים בכבודו ובעצמו..
ומשם הכל התפתח לבד..