חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי La Bamba
הרגתה אותי
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי La Bamba
הרגתה אותי
![]()
אין תקציב לחתימה
|
|
זה מה שהיית עושה עם מליון דולר?|:
הייתי טס לאמריקה מתחתן שם עם איזה אמריקאית ל6 חודשים משלם לה 100 דולר לחודש מקבל גרין קארד וויזה ובסוף מתגרש
ואחרי זה קונה שם איזה בית ענק עם רכבת הרים בגינה
ומלונה ענקית לכלבה שלי עם כמה עצמות של פרה P:
ועוד איזה כמה שטויות :\
יאללה מה אתם כולם משחקים אותה "אמריקה"
אני כמעט בטוח שכמעט כל מי שאמר אמריקה לא התכוון באמת.. הרי זה מקום שאתם לא מכירים, אנשים שאתם לא מכירים, לא הייתם עוברים לגור לשם סתם.(אלא אם כן יש לכם שם חברים או קרובי משפחה).
עכשיו מה אני הייתי עושה.. קונה בית גדול ומרווח דבר ראשון (משו כמו חצי מליון שקל) מכונית חדשה (משהו ב150 אלף שקל מקסימום) ואת השאר חוסך וקונה את הדברים הקטנים האחרים שלמרות שהם קטנים הם חשובים לנו כמו אוכל וכ'ו (נשאר משהו כמו 350 אלף שקל)![]()
קונה לי איזה אחוזה נחמדה כזאת בקיסריה
צנועה כזאת!
חיחיחי...
היתי מזמין זונה!!!!!!!!!!
ואז היתי לוקח שומרי ראש אני יקנה בית גדול מכונית =] ולא ילמד כי יש לי כסף! ובקשר לפורום...
אני לא יקנה...אני יקנה את כל הפורומים!!!!!!!!!!
קונה בית ..
מכונית חמודה ..
מכניס לבנק ... שיתפח עד שאני אגדל ..
לא הייתי עוזר את א"י
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
כנראה שמחקו לי את ההודעה אבל אמרתי שאתה ילד מסכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
SPAIN
הייתי מקימה עצומה לתמיכה בהומואים ולסביות..
חחחחח![]()
מה קשור תמיכה?נכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
יש מיליונרים שהם הומאים
אלה שההורים שלהם זרקו אותם מהבית ואין להם לאן ללכת אני מתכוונת..נכתב במקור על ידי itay
אחח הכל למען העולם :]
למה את בעד הומאים ולסביות...? או שסתם את מרחמת עליהם?נכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
בוא נראה... בעיקרון, ממשיך לחיות אותו דבר, רק פשוט יותר טוב :>
אני לא מתכוון לעזוב את הקיבוץ עד אחרי צבא ( ואולי קצת קבע ) בחיים לא משנה עם כמה כסף, קודם כל נותן לפנימייה איזה חצי מיליון ( שקל ) ככה, שיישפרו שם תתנאים, מפציץ את כל הבית שלנו בפנימייה בפלזמות, קונה מצלמות בגודל של ציפון ושם במקלחות של הבנות.
בונה מערכת הגנה לקומה התחתונה ( כל הגברים בקומה למטה ) עם חיישני תנועה ומצלמות במעגל סגור ( מה שאנחנו כבר עכשיו הולכים לעשות רק שאם היה לי מיליון דולר הייתי עושה את זה " קצת " יותר משוכלל ).
ואז כמובן עושה לעצמי טייסת שלמה של טיסני סילון על שלט :>