התחילו המחציות השניות בכל המשחקים...בהצלחה לקבוצות חחח
התחילו המחציות השניות בכל המשחקים...בהצלחה לקבוצות חחח
|
|
אלללה איזה שער של יובה
טרזגה התותח כבוש אחרי פעולה מצוינת ומדהימה של זלאטן איברהימוביץ התותח ופאבל נדבד האלוהי
חח טוב שלא הגזמתי במחמאות.
סרעבבק ערס
הגרמנים מחזירים בשער שכבש ישמעאל[wtf מזה השם הזה]
איזה שער ענק ענק ענקקקקק
של טרזגה אלוהים איזה שער ענק איזה מסירה ענקית של ויירהה
בארסה 5-0 על פנא
יובה 2-1 על באיירן
ליל 1-0 על יונייטד
ויאריאל 1-0 על בנפיקה
אייאקס 4-2 את ת'ון
ארסנל 3-0 על פראג
ברמן 4-3 על אודינזה
אמממממ ברוז' לא זוכר אבל היא ניצחה...
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
5-0 שני לבארסה
פשששיי יפה
איףף מנצ'סטר מקרטעים. אבל גם לשופט היה חלק בהפסד. רק כריסטיאנו הכוסון היה פעיל ביונייטד אבל לבד זה בלתי אפשרי. דווקא הפועל הזר היה לא רע..חבל שהוא לא פתח.
טרזגה ואטו הבקיעו כמו שאמרתי..רק רוד לא.
בארסה מקצצתנכתב במקור על ידי British_Bloke
ארסנל מפוצצת
ויובה בקושי נועצת
רק יונייטד מתקבצת
אם אתה צריך שירים פנה למקצוען אהמ אני....
בארסה אדירה
מנצ'סטר קרירה
ארסנל בדהירה
באיירן קיבלה סטירה
ות'ון למכירה
תכף אריאל יחטוף דקירהנכתב במקור על ידי InSanitY
אייאקס מתלהבת
בארסה מסובבת
ארסנל רוכבת
יובנטוס כוכבת
מסי פשוט מדהים,שחקן ענק! אטו מופלא.. ורונאלדיניו.. כל מילה מיותרת... ושמישהו יתווכח איתי בנוגע לשלושה אחרי שהוא ראה את התקציר.
יאללה שילחו למצוץ לכל שחקני בארסה .. ניצחו את פנה וואו .. הישג אדיר ..
יפה שיחקו יפה ניצחון יפה שערים יפים אבל למה כל פעם שאיזה קבוצה מנצחת שני משחקים ברצף היא ישר הכי טובה בעולם ..
די נימאס לשמוע את זה הכי טובה בעולם ... יובנטוס עד לפני באיירן היו הכי טובים בעולם צ'לסי עד לפני בטיס היו הכי טובים בעולם וכל פעם משנים את זה אני פשוט לא מסוגל לשמוע יותר את המשפט הזה ..
כל הכבוד לבארסה עדיף היו משדרים את זה במקום מנצ'סטר הפלצנים האלה ...
טרזגה פשוט מלך כמה הוא כובש תענוג פשוט ... ותראו את הכבוד שהשחקנים מביאים למאמן קאפלו הוציא את קאמוראנזי אחרי ששיחק 10 דקות במקום שנראה עצבים הוא חזר לספסל כמו ילד טוב .. שחקן ישראלי היה הולך ישר לחדרי הלבשה וחוזר אחר כך כמו איזה הומו בחולצה של איציק זהר ועומד ומסתכל על המשחק כדי שכולם ירחמו עליו ..
Indianapolis colts Champions!!!
לא מירו,ההבדל הוא שבאיטליה וברוב הליגות הגדולות באירופה יש דבר שנקרא מקצוענות,שאת זה אין לנו בליגה פה,בגלל זה אני לא מתייחס אלייה כל כך,בעצם הוא ראה שקמוראנזי לא עשה שום שינוי באגף שלו והכניס את נדבד שבעצם ניצח ליובה תמשחק עם הפעולות ההתקפיות שלו,בארץ מאמן לא היה מעז להוציא שחקן 10 דק' אחרי שהוא נכנס במיוחד שחקן בסדר גדול של קמוראנזי שנחשב לכוכב עולה ביובה,אם נגיד זה היה בארץ,יום למחרת היית רואה בעיתון טור שלם שבו השחקן יוצא נגד מאמנו,שם זה לא יקרה מהסיבות:
א)קמוראנזי קודם כול מרוויח מספיק טוב ולא מעוניין בסיכסוך עם קאפלו
ב)במקרה והוא יסתכסך עם קאפלו הוא יבלה את העונה בספסל AKA אלנסדרו דל פיירו.
ג)הוא מקצוען ולא חצי מקצוען כמו אצלנו ויש דבר שנקרא יחסי שחקן-מאמן וכפי הנראה שבאירופה הדבר הזה מיושם טוב מאוד.
עד כאן 60 שניות על מקצוענות באירופה.
עכשיו למשחקים:
אני רוצה להתייחס לברצלונה,אני מודה שאולי בפעם שעברה שהם ניצחו 5-0 קצת השתגעתי אבל מהתקציר שראיתי ואוטוטו משדרים ת'משחק שלהם ואני יראה את הכול,אין ספק שטעיתי קצת שירדתי עליהם,הם קבוצה מצוינת,עם התקפה מפחידה וקישור מעולה והם נראים באמת טוב אבל אני יחזור על זה,הם לא יוכלו לשמור על יכולת של 5-0 כל משחק למשך שאר העונה,מתישהו זה יפסק וכרגיל אחרי עלייה גדולה יש ירידה מאוד תלולה.
ארסנל פשוט משחקת יפה,תיירי הנרי מדהים כול שער שלו בזמן האחרון יפה יותר מקודמו,עכשיו שהם עלו הם באמת רגועים יותר ויוכלו להשקיע קצת בליגה,אם לא תהיה להם איזושהי פציעה רצינית בקרוב הם יעברו את מחסום רבע הגמר.
מנצסטר-פשוט חבל עליהם,מאוד חבל,רואים כבר כמעט שנה שמשו לא תקין שם ואני מתכוון לעמדת המאמן.
אין לי הרבה יותר מה להגיד חוץ מזה שלהפסיד לליל זה ביזיון לקבוצה בסדר גדול כמו מנצסטר והם שיחקו גרוע.
יובנטוס-במחצית הראשונה היא ניסתה לתקן את הבעיות שהיו לה מול באיירן ומול מילאן במרכז השדה ואכן באמת היא לחצה את מרכז השדה עם חצי קבוצה אשכרה,ולא נתנה לבאיירן לזוז,תאמת אני לא אוהב תשיטה הזו כי היא משעממת ומראה את הכדורגל על הצד הלא יפה שלו,אולי היא יעילה אבל המשחק תקוע אבל אם זה עוצר את באיירן ויעצור כל קבוצה בהמשך ויביא אליפות וצמפיונס קאפלו יכול להשתמש בזה כמה שהוא רוצה.
מחצית שנייה ענקית-החילופים של קאפלו אולי למעט קמוראנזי עשו פלאים,נדבד ללא ספק היה הרוח שחסרה ליובה במקום דל פיירו שנכנס לדיכאון ומשחק בלי חשק,אבל גולת הכותרת ללא ספק היא דויד טרזגה ללא ספק מכונת שערים,השער הראשון היה פשוט יפה,אבל השני היה באמת מדהים כמו ששגיא כהן אמר והוא חרטטן אבל הפעם הוא צדק שער כזה שאתה אמור לבעוט את הכדור לחיבור אבל אתה בועט אותו על הדשא פשוט מצריך יכולת ענקית,וטרזגה שוב מוכיח למה הוא הרוצח השקט בשקט בשקט הוא כובש וכובש,ויירה עם בישול מצויין בסטייל עם השפיץ.
זהו חחח עד לפה כתבתי הרבה אלו היו 60 שעות על עיקרי משחקי היום בצמפיונס ליג.